üniversiteli öğrenci efsaneleri

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 15:29:37
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Ağacı  |  Eğitim & Öğretim  |  Üniversite Hayatı  |  üniversiteli öğrenci efsaneleri 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: üniversiteli öğrenci efsaneleri  (Okunma Sayısı 590 defa)
bahadır
Aktif Üye
*

« : 10 Aralık 2009, 18:29:40 »

ODTÜ Felsefe öğrencilerini en çok zorlayan hocalardan biri yıllıkolan dersinin final sınavında sınıfa gelmiş ve sınav sorusu olaraktahtaya, "Why?" (Neden?) yazmış. Öğrenciler ilk önce ne yazacaklarınışaşırmışlar, sonra herkes bir şeyler yazmaya başlamış. Yalnız biröğrenci, sınavın ilk dakikasında kâğıdını teslim etmiş. Öğrencinincevabı da soru gibi kısaymış: "Why not?" (Neden olmasın ki?) Bu öğrencisınavdan "100" almış.
“Risk nedir?”
Aynı hoca başka bir sınavda "risk nedir?" diyesormuş. Yine bir öğrenci sınavın ilk 10 saniyesinde teslim etmişkâğıdını. Kâğıdın üst kısmında sadece isim - soyadı yazıyor, gerisi isebomboş beyaz yaprak. En altta ise "İşte risk budur" diye yazıyor. Ve buöğrenci de sınıftaki en yüksek notu almış.
Hocanın bir sonrakisınavında yine "Risk nedir?" sorusuyla karşılaşan öğrencimiz tekrar boşkâğıt verince bu sefer 0 almış. Tabii koşa koşa hocaya gidip sebebinisormuş. İşte cevap: "Aynı şartlar altında, aynı riski iki kere almakaptallıktır!"
not: varmı sizde farklı örnekler...
osmansahin
..::Osman Şahin::..
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #1 : 18 Mart 2011, 03:48:03 »

herkes bu olayları sanki yaşıyormuş gibi anlatıyor:)
Birde;
bikaç üniversite öğrencisi arkadaş bir lokantaya gitmiş ve birer çorba istemişler.
çorbayla bşirlikte dünyanın ekmeğini yemişler o adr çok ekmek yemişlerki ,
çıkarken hesap istemişler lokanta sahibi çorbalar benden olsun ekmeklerin parasını ödeyin demiş Gülümseme
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Ağacı  |  Eğitim & Öğretim  |  Üniversite Hayatı  |  üniversiteli öğrenci efsaneleri « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: