üniversite e-kitap

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 13:04:20
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  Üniversite Hayatı  |  üniversite e-kitap 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: üniversite e-kitap  (Okunma Sayısı 733 defa)
ÅŸibli
Aktif Üye
*

« : 26 Haziran 2009, 23:19:12 »

sayısal bölümler için ideal bir e-kitap indirme adresi.. fakat ingilizce.. benim çok işime yaradı sizede yardımcı olacağını umuyorum

http://www.freebookcentre.net/

Her kim merdane,gelsin meydane
kıyamaz cane, kimde hüner var..
binti_İslam
Bir garip kul iÅŸte...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2009, 23:30:15 »

Teşekkürler..
Benim de çok işime yarayacağa benziyor..
ÅŸibli
Aktif Üye
*

« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2009, 14:50:16 »

aslında bir adres daha var her türden kitap var. saÄŸ taraftan hangi alanda kitap istiyorsanız onu tıklıyorsunuz kitaplar çıkıyor. aslında  aÅŸağıda linkini verdiÄŸim bu sitede sadece sadece e kitap deÄŸil
programlar falanda var mesela ben fizik bölümünde okuyorum bu sitede öyle kitaplar var ki teker teker indirip arÅŸiv oluÅŸturuyorum fakat tek sorun sitede her türden kitap var   linkleri okumadan açmamak lazım farklı bir manzara ile karşılaÅŸabilirsiniz  Utandım   sözel alanlarla ilgili kitaplarda var
acaba hangisini indireyim diye ÅŸaşırabilirsiniz örneÄŸin sadece fizikle alakalı 575 tane kitap var Åžaşırmış  selametle..

http://allfreedownloadlinks.com/category/free-ebooks-downloads/free-physics-ebooks/

Her kim merdane,gelsin meydane
kıyamaz cane, kimde hüner var..
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  Üniversite Hayatı  |  üniversite e-kitap « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: