Üniversite dediğimiz şey de geçiyor bi şekilde..önemli olan dolu dolu geçirebilmek.. Geçen 3 seneye bi bakıyorum da bazen bir tebessüm bazen bi hüzün bırakmış ardında...
Bize büyüklerimiz üniversiteye başladığımdan beri bugünlerinizin kıymetini bilin iyi değerlendirin ilerde bulamazsınız... derler..
Ben de daha bitirmeden demeye başladım yeni başlayanlara.. Gülümseme
Gerçekten de en verimli şekilde sosyal-kültürel-manevi her türlü kendinizi şarj edin..İlerde bu şarj ettiklerimizi kullanacağız inşallah..
Sona yaklaştıkça bitirme psikolojisine giriyor insan..
Öğrencilik güzel şey ya..bitirmeden kıymetini bilelim..
tamamen katılıyotum size. ben sindire sindire okuduğum için bitirme moduna geç girdim

) iyikide oyle yapmışım..
Benim okuyan arkadaÅŸlara tavsiyeleirim:
1) bikere kesin bi cemaatle bağlantılı olun ya yurtlarında ya evlerinde kalın bağımsız kesinlikle olmayın
2) bölümünüzle alakalı bir işte çalışın kesinlikle son 2 senenizde ve ücret talep etmeden yapın bunu. çunku okulunuz bitince herkes sizi rakip görürü ve fazla bilgi vermek istemez ama öğrenciyken çömez olarak bakarlar fazla takmazlar ne sorsanz anlatırlar

(benm yaptıklarıın en iyisi buydu sanırım)
3) hatice hanımın da dedği gibi kesinlikle zamnalarınızın kıymetini biln ve unutmayınki o ortamda ki arkadaşlık birdaha bulunmaz ve ömrünüz boyunc abelki de o samimiyette arkadaş edinemezsiniz. çunku herşeyinizi paylaşıyorsunuz.
4)kesinlikle ama kesinlikle bölümünüzde akademisyen olacakmış gbi düşünüp o şekilde çalışın . olmazsanız da olmayın gene ama okurken o yönde çalışın.
ÅŸimdilik bu kadr konuÅŸma olsa sabaha kadar susmam ama...

o yıllarımı anlatırken bile huzur buluyorum ya:) yurdun evlerinin eşyalarını taşırdık o bile ayrı bir huzur verirdi keyifle yapardık

Allah cümlesine o guzel ortamları yaşamayı nasip etsin inşaallah...