2010 YGS LYS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor !

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 12:56:05
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Ağacı  |  Eğitim & Öğretim  |  Üniversite Hayatı  |  2010 YGS LYS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor ! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: 2010 YGS LYS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor !  (Okunma Sayısı 419 defa)
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 11 Ağustos 2010, 20:21:30 »

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, lisans yerleştirme sınavı sonrası yapılan tercihlerin tarihlerini açıkladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı (ÖSYM) Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçlarını ''Cuma günü(13 Ağustos) veya hafta sonu(14-15 Ağustos 2010) açıklayabileceklerini'' bildirdi.

Yarımağan, AA muhabirinin sorusu üzerine, LYS sonuçlarını değerlendirme işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Yarımağan, ''Sonuçları en erken cuma günü açıklayabiliriz. Hafta sonu da olabilir. Daha önce de üniversitelere yerleştirme sonuçlarını 15 Ağustosa doğru açıklayabiliriz demiştim'' diye konuştu.

Ünal Yarımağan, üniversitelere yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin yarın(12 Ağustos 2010) duyuru yapılmasının planlandığını ifade etti.

R-a-v-z-a
Aktif Üye
**

"İlahi! amacım sensin ve isteğim senin rızandır"

« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2010, 22:25:18 »

Rabbim herkesin gönlünde olan yeri hayırlısıyla çıkarsın inşallah Gülümseme..
кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2010, 08:35:37 »

Rabbim herkesin gönlünde olan yeri hayırlısıyla çıkarsın inşallah Gülümseme..

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Ağacı  |  Eğitim & Öğretim  |  Üniversite Hayatı  |  2010 YGS LYS Yerleştirme Sonuçları Açıklanıyor ! « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: