konya'da yıkılan kurs

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 12:34:07
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  konya'da yıkılan kurs 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: konya'da yıkılan kurs  (Okunma Sayısı 655 defa)
smeyra
Emektar
Aktif Üye

Kullar şükre, Allah (c.c) Hamde layıktır...

« : 01 AÄŸustos 2008, 11:18:02 »

Yurt Diyanete ait deÄŸil

01 AÄŸustos 2008

Devlet Bakanı Said YazıcıoÄŸlu, Konya'da yıkılan Kız Kuran Kursu'nun Diyanet İşleri BaÅŸkanlığı ile hiçbir baÄŸlantısının olmadığını ve kaçak kurslara karşı uygulanan cezai yaptırımın uygulacanacağını söyledi.   

Devlet Bakanı Prof. Dr. Mustafa Said Yazıcıoğlu, Konya'da yıkılan Kız Kuran Kursu'nun Diyanet İşleri Başkanlığı ile hiçbir bağlantısının olmadığını ve kaçak kurslara karşı uygulanan cezai yaptırımın uygulacanacağını söyledi.

Türk İşbirlği ve Kalkınma İdaresi'nin (TİKA) Afrika Tarımsal Kalkınma Programı tanıtım toplantısına katılan Said Yazıcıoğlu, girişte gazetecilerin sorularını yanıtladı. 13 öğrencinin öldüğü Konya'daki Kız Kuran Kursu göçüğünün hatırlatılması üzerine Bakan Yazıcıoğlu, "Bana gelen bilgi Diyanet İşleri Başkanlığı ile hiçbir organik bağı olmadığı şeklinde. Diyanet İşleri Başkanlığı ile ilgisi yok. Denetim mekanizması var. Herşeyin müeyyidesi var. Yasalarda gereken neyse o yapılır" şeklinde konuştu.

İHA

Bu sitede hayat var...
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 01 AÄŸustos 2008, 14:14:40 »

yazık ölü sayısı 16 ya yüksemiş..bunun vebali nasıl ödenir..

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......

« Yanıtla #2 : 01 AÄŸustos 2008, 20:30:10 »

evet ya çok üzüldüm ölü sayısı 17 yaralı sayısıda 27 ye çıkmış...  Gerçekten vebali nası ödenir  Üzgün

mayat...
NakÅŸibendi
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 01 AÄŸustos 2008, 21:07:16 »

tarifsiz üzüntüyle izledim haberi çok aci bir durum Üzgün Üzgün allah sabir versin ailelere Üzgün Üzgün

"İki şey var: Seveceksin, sevileceksin!.. Sevmek için, sevilmek için ne lâzımsa onu yapacaksın!" M.Zahid KOTKU (Rha)
minex
Aktif Üye
*

« Yanıtla #4 : 01 AÄŸustos 2008, 23:40:17 »

orada 17 evladımız can vermiş hala kursun diyanete bağlı olup olmadığını tartışıyor insanlar bence asıl konuşulması gereken biz ne zaman akıllanacağız gaz kokusu varken elektrik düğmesine basmak.....düşündükçe sinirleniyorum allah sabır versin ailelerine ne denirki başka

mine
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 01 AÄŸustos 2008, 23:52:45 »

gerçekten çok kötü bir  olay rabbim sabır versin yakınlarına  AÄŸlayan

Gençlerin önünü açmak lazım...
V3NÜ5
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 02 AÄŸustos 2008, 16:30:14 »

aminnn Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün
erva
Aktif Üye
**

« Yanıtla #7 : 02 AÄŸustos 2008, 18:28:13 »

Hafta sonunu taÅŸkente geçiriyoruz malesef ki bu olaya denk geldik iÅŸin aslı ÅŸu ki kurs meb baÄŸlı bir yurt resmiyette ama içinde kuran eÄŸitimi veriliyormuÅŸ bir cemaate baÄŸlı. bilgilendirmek istedim sizi ne ÅŸekilde olursa olsun çok üzücü bi olay malesef kii Üzgün
neyzen
Yeni Üye

« Yanıtla #8 : 02 AÄŸustos 2008, 22:12:18 »

amin amin... çok kötü bir durum gerçekten neden önlemler alınmıyor neden hala bu olaylar oluyor anlamak zor... gerçi Allah'ın takdirinde ne varsa o olur ama önlemde alınması gerekiyor...
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #9 : 02 AÄŸustos 2008, 22:18:22 »

kesinlikle neyzen biz bi vasıtayla olayın detayınıda öğrendik gerçekten çok büyük bi ihmal var yani çok yazık oldu gerçekten okadar gencecik çocuklara ama takdiri ilahi ölüm haktır...

Gençlerin önünü açmak lazım...
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #10 : 04 AÄŸustos 2008, 11:29:48 »

çok ama çok üzüldüm bu olaya ... rabbim ailelerine sabır versin .. Üzgün

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  konya'da yıkılan kurs « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: