Karnındaki bebeğe kurşun sıktı

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 12:26:26
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  Karnındaki bebeÄŸe kurÅŸun sıktı 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Karnındaki bebeÄŸe kurÅŸun sıktı  (Okunma Sayısı 543 defa)
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« : 15 Aralık 2008, 22:46:09 »

Olay, Millet Mahallesi Muğla Sokak'ta meydana geldi. 10 aylık bir bebeği olan Zülbiye P., 6 ay önce yeniden hamile kaldı. Sara hastası olan ve iddiaya göre ikinci çocuğuna bakamayacağı endişesiyle bunalıma giren kadın, tabancayı karnına dayayıp bir el ateş etti.

Kanlar içinde kalan Zülbiye P., yakınları tarafından Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan genç kadının karnındaki bebek çıkarıldı. Kurşunun karnına isabet ettiği belirtilen 6 aylık kız bebek kurtarılamazken, ağır yaralı anne yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Genç kadının dini nikahlı kocası Şerif Bircan'ın gündelik işlerde çalıştığı, ailenin maddi sıkıntı içinde olduğu öğrenildi. Henüz dünyaya gelmeden annesinin sıktığı kurşunla ölen bebeğin cesedi bir kutuya konularak Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

kaynak;haber7

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2008, 22:50:50 »

üzücü bir haber...haber 7 de bende okudum.. Üzgün

smeyra
Emektar
Aktif Üye

Kullar şükre, Allah (c.c) Hamde layıktır...

« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2008, 22:52:36 »

Ãœzgün
yorumsuz...

Bu sitede hayat var...
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2008, 23:02:45 »

hiç üzülmedim kendi adıma..kzdım..
 böyle kendi karnını bile doyuramazken..dini nikahla evlenip.. arka arkaya çocuk peydahlayan amelere, onların zülbiyelerine..
 tiksiniyorum..
Allahın çingeneleri...çıban gibi bunlar..toplumun bağrında patlamaya hazı çıbanlar..
bu kimin ayıbı..düşünürsen bu 6 aylık bebeciğin kanı gelir ta benim yakama bulaşır..
 kim suçlu..
o masum yavrucağız..belki de ölmesi onun için daha iyiydi..en azından bir çöplüğün içine doğacaktı..
neyse..fazla kurcalamayım...
tiksindim ve geçtim.. Gülümseme

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2008, 23:31:21 »

Åžaşırmış Ney AÄŸlayan

Selahaddinzekeriyya
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2010, 19:31:05 »

Rızkı kullar değil,Allah dağıtıyor ah birde bilseler...
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2010, 17:01:27 »

Alıntı
hiç üzülmedim kendi adıma..kzdım..
 böyle kendi karnını bile doyuramazken..dini nikahla evlenip.. arka arkaya çocuk peydahlayan amelere, onların zülbiyelerine..
 tiksiniyorum..
Allahın çingeneleri...çıban gibi bunlar..toplumun bağrında patlamaya hazı çıbanlar..
bu kimin ayıbı..düşünürsen bu 6 aylık bebeciğin kanı gelir ta benim yakama bulaşır..
 kim suçlu..
o masum yavrucağız..belki de ölmesi onun için daha iyiydi..en azından bir çöplüğün içine doğacaktı..
neyse..fazla kurcalamayım...
tiksindim ve geçtim.. Gülümseme

fazla kurcalamdığın yorum bu ise  fazla kurcalayacağın yorumları merakla bekliyorum çubuk:)

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  Karnındaki bebeÄŸe kurÅŸun sıktı « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: