İskenderpaşa Cemaati 2011 Seçimlerinde MHP'yi Destekliyor

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 12:15:32
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  İskenderpaşa Cemaati 2011 Seçimlerinde MHP'yi Destekliyor 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: İskenderpaşa Cemaati 2011 Seçimlerinde MHP'yi Destekliyor  (Okunma Sayısı 5826 defa)
Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......

« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2011, 00:10:36 »

hikmetinden sual olmaz..

mayat...
Selahaddinzekeriyya
Aktif Üye

« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2011, 23:43:37 »

Aziz mahmud hüdai gibi sokaklarda ciğer satmamız istenseydi kaç kişi yapabilirdi acaba...
Ya rabbi bizi verilen vazifeleri güzelce yerine getiren sadık ve ihlaslı kullarından eyle..
neyzenxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 09 Haziran 2011, 10:22:02 »

boş
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #28 : 09 Haziran 2011, 10:48:24 »

Aklını kullanan birisi sizin yaptığınızı yapmaz eminim. Sayın neyzenx "Nefis terbiyesi" okuyan birine hiç yakışmayan tutumlar, yorumlar  bunlar.

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
Gksl
Emektar
Aktif Üye
*

« Yanıtla #29 : 09 Haziran 2011, 11:06:13 »

Aklını kullanmak isteyenler için güzel bir makale

http://www.dusunuyoruz.com/yerinden-oynayan-taslar-bozulan-oyunlar

Bir metre iş yapmayı bir kilometre söz söylemeye tercih ederim..
neyzenxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 09 Haziran 2011, 11:07:17 »

SAYIN AHUZAR ŞU DAKİKAYA KADAR AKLIM AKP DİYORDU GÖNLÜM TEREDDÜTTE İDİ. AMA PEYGAMBERİMİZİN HUDEYBİYE ANTLAŞMASI GELDİ AKLIMA KENDİMİ HZ. ÖMER GİBİ HİSSETTİM. BEN DE MHP DİYECEĞİM.mhp yi sevmediğime rağmen. Bu işte uzun vadede hayır var inşaAllah. ağlamaklıyım.... Üzgün
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #31 : 09 Haziran 2011, 11:11:29 »

Önemli olan kararınızın ne olduğu değil. Karar size kalmış. Ama lütfen, sitemizde gergin ortamlardan, kinayeli konuşmalardan kaçınalım. Başkalarının fikirlerine katılmayabilirsiniz ancak lütfen bunu daha uygun bir şekilde dile getirelim. Kararınıza gelince hayırlı olsun.

Selahaddinzekeriyya
Aktif Üye

« Yanıtla #32 : 09 Haziran 2011, 11:20:43 »

Dedesi Mehmet Zahit Kotku hz gibi, babas esad coşan hoca gibi olan varsa ona uyalım, hem anne hem baba tarafından peygamber torunu olan varsa ona uyalım, ırak tezkeresine hayır diyerek milletvekilleri sağduyuya davet ederek geçmemesine vesile olan ve türkiyenin abd ye ıraktaki suçlarında destek olma rezilliğinden  kurtarmaya vesile olan bu günkü türk arap dostluğunda en büyük etkiyi yapmış bir başkası varsa ona uyalım. Bu bir sevgi meselesi bu bir itaat meselesi bu peygamber a.s ma duyulan sevgiden kaynaklanan köklü bir bağlılık meselesi, Allah bizleri sadık ve ihlaslı kullarından eylesin..  Allah şihitki onu seven binlerce gençle beraber bende seviyorum ve itaat ediyorum. işittik ve itaat ettik..
^^^VFA^^^
Aktif Üye
**

« Yanıtla #33 : 09 Haziran 2011, 13:22:39 »

Benim gözle göremeyeceğimi görüyor, biliyor. İşittim itaat ettim. Rabbim gaflete düşürüp hocasına itaat etmeyenlerden eylemesin.
AMİN
Gksl
Emektar
Aktif Üye
*

« Yanıtla #34 : 10 Haziran 2011, 10:28:08 »

Nureddin Coşan Hocaefendinin seçim açıklamasıyla ilgili olarak, çevremizde mesajı anlayamayan ve "iyi niyetli olarak anlamak isteyen" kişiler için bir yardımcı bilgi olması noktasında; aşağıdaki haber ve makalenin okunması / paylaşılması faydalı olacaktır diye düşünüyorum..Dost meclislerinde vb. ortamlarda "sığ" tartışmalar yaşandığını duyuyoruz zaman zaman..  Sorulara "ık mık etmeden" cevap verebilmek, ezberden konuşmamak adına bu haber ve makaledeki bilgilerin okunmasında ve (internet imkanı olmayanlar için) birer çıktısı alınıp ilgili kişilerle paylaşılmasında fayda olabilir belki..

1. http://www.medyaokuryazar.com/nureddin-cosan-ne-yapmaya-calisiyor 
2. http://www.dusunuyoruz.com/yerinden-oynayan-taslar-bozulan-oyunlar 

Sevdiklerinizle paylaştığınız için şimdiden teşekkürler..

кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #35 : 10 Haziran 2011, 14:46:01 »

Paylaşılan Linkler Herşeyi Göz Önüne Çıkarıyor. Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun ..

Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #36 : 10 Haziran 2011, 19:53:01 »

allah dostlarının kalp gözü açıktır..
bizm göremediğimizi onlar görebilriler.
gerçekten doğrumu..hocaefendi mhpyemi oy verilmeisi yönünde açıklama yapmış..yoksa uydurma bir habermi.
mhp?

mstf
Gam değildir gide dünya kala din;. Gam odur ki; kala dünya gide din
Aktif Üye
*

« Yanıtla #37 : 11 Haziran 2011, 15:44:35 »

Anlamadığım bir şey var...Yukarıdaki linklerde Nureddin Coşan yerine X Y yazılsaydı yine MHP' ye verecek miydim/k? Niçin MHP' ye vereceğimizi anlatırken/yazarken çeşitli sitelerden kaynak bulma ihtiyacı hissediyorum/z ? Hoca efendi açıklama yapmadan önce BBP verecektim, açıklamayı okuduktan sonra MHP ' ye verecem. İnternette okuduğum kadarıyla çokta mantıklı bir gerekçe görmedim. Yukarıda ağbileriminde dediği gibi bildiriyi ilk okuduğumda "Hudeybiye antlaşması" yada "Müminin ferasetinden Korkun!..." gibi sözler ve tarihi olaylar aklıma geldi ama bir süre sonra gelmesine de üzüldüm...Niçin gelen bir emirin mantık çerçevesi içinde bir yere yerleştirmeye kalkmıştım ? Niçin ? Hocama mı güvenmiyordum ? Yoksa Tasavvuf anlaşıyımda bir yanlışlık var? Benim algılayamadığımı idrak eden varsa ve yardımcı olursa pek sevinirim.. Allah sonumunuzu hayreylesin!.

Hoştur bana senden gelen,
Ya hil’at-ü yahut kefen,
Ya gonca gül yahut diken,
Kahrın da hoş lütfun da hoş.
neyzenxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 11 Haziran 2011, 17:29:49 »

maksat kalpler yatışsın Gülümseme
gül bahçesindeyim
Aktif Üye

« Yanıtla #39 : 13 Haziran 2011, 14:03:46 »

herkes kendine baksın, ben görevimi yerine getirdiğime inanıyorum Gülümseme bu seçimin sayesinde mhp de devlet beyin başkanlıktan indirilip yerine milletin menfaatine muhalefet yapacak yeni bir başkanın geleceğine inanıyorum. bu sayede ak partide bir çok değişiklikte rahatlayacaktır. hep beraber bakıp göreceğiz inşallah.
Ahmet Tarık
Aktif Üye

« Yanıtla #40 : 13 Haziran 2011, 14:13:21 »

seçimler bitti..hayırlı olsun milletimize, vatanımıza...
ben cemaat mensubu olmadığım için tercihim ak parti olsu..Gülümseme
çıkan sonuçlerda alınan oya sevinmemle birlikte çıkan vekil sayıısna üzüldüm..akp nin daha çok vekli olmalıydı ..

nureddin çoşan hocaefendinin neden mhp ye oy verin dediğinide sorgulamıyorum..
neden  niçinl diye ssorular  insanı felakete götürür diye biliyorum..
hoca efendinin mutlka bir bildiğ vardır..Gülümseme
rabbim hak için çalışan bütün hocaefendi ve cemaatleirnden razı olsun..

Gksl
Emektar
Aktif Üye
*

« Yanıtla #41 : 13 Haziran 2011, 14:19:30 »

Azizim, sizin gösterdiğiniz şu edep dairesindeki yaklaşımınızı keşke başkaları da gösterebilme nezaketine sahip olsaydı.. seçim sonuçlarını ve etkilerini ilerleyen zamanlarda daha iyi görebileceğiz ama en azından şimdilik şunu söylemek mümkün: Ak Partinin milletvekili sayısı (326) anayasayı değiştirmek için gerekli olan 367'nin ve en azından bu değişikliği referanduma götürmek için gerekli olan 330'un altında. AKP'nin yeni bir anayasa için meclise girecek partilerden mutlaka birinin desteğini alması gerekiyor... Ve bu desteğin CHP+BDP den olmayacağı kesin... (onlarda olur ama masaya özerklik gibi veya daha türlü türlü kartları koyarlar..) Ama MHP den iyi niyetli 4-5 kişi nin destek vermesi bile referandum için yeterli...

Ahmet Tarık
Aktif Üye

« Yanıtla #42 : 13 Haziran 2011, 15:05:13 »

Gksl kardeş: dileirm açıklmanız yönünde gelişmeler olurda mhp ak partiye desdek verir..
yalnız benim mhp nin siizn düşündüz mahfilde desdek vereceğini sanmıyorum..aslında istiyorum desdek vermeisni..
zira başbakanımız daha önce üç defa bahçeliden randövü talep etmeisne rağmen olumlu cevap alamamıştır.
ama tabiki siyasi arenelerda biz ne olmazlar gördük diyebilirnisiz.. dileirm desdek verir mhp..
görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

Ahmet Tarık
Aktif Üye

« Yanıtla #43 : 20 Haziran 2011, 21:28:38 »

MHP gençliği...
Mükemmel bir tespit!
O gençlik, sadece vatanını, değerlerini savunmak isteyen ancak yeri geldiğinde ellerine silah tutuşturularak istenilen yere sürülen sahipsiz bir gençlik.
Onları kimse görmedi gerçekten. Artık "bizim gençlerimiz" onlar! Artık biz sahip çıkacağız!
Rabbim, açıklayandan, ulaştırandan, duyurandan herkesten bin kat razı olsun.

ya allah bismilah deyip sokalarda naralar atanlarmı artık senin gençleirn ahuzar.
istenilen yere sürülen, hemde sahipsiz gençlik öylemi...çek senet tahsili yapan , toy delikanalrın eline silah tutuşturlmuş geçler mi senin gençlerin..bir kişinin üzeirne 15- 20 kişi dalan gençler öylemi...doğrusu yorumuna çokca tebessüm ettim ahuzar..Gülümseme

ak parti veya x parti geçleir senin gözden çıkardığın gençlik öylemi?

hoca efendi benim bu ülkede en son oy vereceğim  partiyi cematine oy verin diye buyurdu ise bu meclisdeki denge sağlansın diye olduğunu ne güzel söyledi gksl bey...yoksa mhp gençliğine hayran olduğu için değil ahuzar..Gülümseme
mhp geçliğini ben istanbulda çok iyi biliyorum ahuzar..

ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #44 : 21 Haziran 2011, 11:30:38 »

Eyvallah abi,senin kadar bilemem ama Konya'da da az buçuk biliyorum o gençliği.
Gözden çıkarılan bir durum söz konusu değil.
Benim de en son oy vereceğim bir partiydi bu seçimlere kadar MHP. Birçoğumuzun olduğu gibi. Nihayetinde de amaca ulaşıldı.Barajı geçti. Defalarca söylenildi. Biz şu ya da bu partisinin mensupları, gözü kapalı partizanları değiliz. Takım tutar gibi parti asla tutmayacağız. Zihniyete oy vermedik, olur ya belki o sokaklarda bilinçsiz naralar atan gençlere yatırım olur oylarımız.

Sadece şunu söylemek istedim, sahipsiz bir gençliğin dikkatini çekti bu bildiri. Sokaklara dökülmesini engelleyen ama içlerindeki fırtınanın doğru bir yere yönlendirilmediği geçen zamanda,  artık karşılığını bulamadığı partisinden yüzünü çevireceği bir yer bulur belki diyeydi yazdıklarım.
Belki ararştırır, okur öğrenir, partizan olmak değil ülkesini kurtaracak olan!
Boş vaatlerle gemilerin yürümediğini, milliyetçilik adı altıda kullanıldığını ama aslında asıl zararı ülkesine okumayarak, gözlerini açmayarak, etrafına bakmayarak kendisinin verdiğini görür diyeydi.
İnşaallah hayırlı olur sonuçlar Gülümseme

Semavi
Administrator
Aktif Üye

« Yanıtla #45 : 29 Haziran 2011, 09:57:37 »

12 Haziran seçimlerinden sonra oluşan yeni meclis 24. döneme ilk adımı attı. Ancak TBMM tarihinde görülmedik bir boykotla karşılaştı. Günlerdir kamuoyundan gelen uyarı ve tepkilere rağmen CHP ve BDP yemin törenini boykot etti.
AK Parti ve MHP milletin iradesine saygının gereği olarak Meclise girip yemin etti. KAOSA fırsat vermeyerek büyük bir krizi önlediler..

Haberin devamı için tıklayın: http://www.medyaokuryazar.com/tbmm-sagduyu-solduyu/

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
Gksl
Emektar
Aktif Üye
*

« Yanıtla #46 : 19 Temmuz 2011, 15:42:48 »

"12 Haziran seçimlerinin hemen öncesinde İskenderpaşa grubu lideri M. Nureddin Coşan’ın, “Seçim 2011 Özel”bildirisiyle açık ve net bir şekilde “MHP’ye destek verilmesi” yönünde çağrıda bulunması, cemaat mensubu olsun veya olmasın, İskenderpaşa grubunu bilen, tanıyan, duyan hemen herkesi şaşırtmıştı.

Aslında meselenin özü şu ki; Nureddin Coşan’ı eleştirenlerin çoğu “MHP’den bize ne?” yaklaşımıyla, “AKP, BBP, SP ve HAS Parti gibi -kendilerince- daha makul partiler dururken, kasetleri çıkan (çıkarılan!) bir parti desteklenir mi hiç…olmaz öyle şey(h)” şeklinde düşünen kişilerdi. Öyle ya nereden çıkmıştı bu “eski köye yeni adet”…

Haberin devamı için tıklayın: http://www.medyaokuryazar.com/sagduyuya-davet/

Sayfa: 1 [2]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  İskenderpaşa Cemaati 2011 Seçimlerinde MHP'yi Destekliyor « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: