hain plan

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 12:06:25
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  hain plan 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: hain plan  (Okunma Sayısı 239 defa)
doganm44
Yeni Üye

« : 08 Ekim 2008, 21:02:49 »

Diyarbakır'da polis servis aracına yönelik silahlı ve bombalı saldırıda ÅŸehit sayısı 6'ya  yükseldi. Saldırıda yaralı sayısının 23 olduÄŸu bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında servis aracının şöforuda olduÄŸu bildirildi.

Öte yandan, olay yerine 7. Kolordu Komutanlığı'ndan iki helikopter giderek mahalle üstünde alçak uçuş yaptı. Saldırının olduğu yerde yoğun güvenlik önlemi devam ederken, mahalle giriş çıkışları kontrol altına alındı.

Basın mensuplarının olay yerinin 200 metreden daha fazla yaklaşılmasına izin verilmiyor. Olay sonrasında, Diyarbakır Valisi Avni Mutlu ile Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın Diyarbakır Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaralıları ziyaret ettikleri ve hastane çıkışında bir açıklama yapacakları kaydedildi.
   ÅŸimdi dikkatli izleyın ve bakın  bunların nıyetı öldürmekten ziyade bölmek kürt türk ayrımı yapmak herkes yanındakılerı uyarsın özellikle batıda bulunan arkadaÅŸlara sesleniyorum dikkatli dinleyin beni en çok sizlere ihtyacımız var batıdaki kardeÅŸklerimize doÄŸudaki kürtlerin pkk yandaÅŸları yada pkk lı olmadıklarını özellikle anlatsınlar malesef bır cok ınsan boyle sınıyor
doganm44
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2008, 21:29:27 »

işte teskere de gecti baklım şimdi ne olacak sankı ıraka bır saldırı yapılsa ölecek askerler ınsan degıl herkes hepbır agızdan gırın dıyorlar da bır sormak lazım senın evladın da onların arasında olsun mu desen yok allah korsun sen gıt desek ben daha cok gencım bi sürü işim var derler

asıl haınler içimiz de onları bıtırmek lazım yoksa bu iÅŸ bitmez teskere mezkere boÅŸ seyler eger savaÅŸ ile bitseydi çoktan biterdi bu konya bakış açıları deÄŸiÅŸmeli aksi boÅŸ
yilmazx
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2008, 21:57:17 »

yaş kaç bilmem doğan kardeş ama ben alıştım artık olağanüstü halin uzatılması ile ilgili her toplantı öncesinde 10 15 asker vurulmasına

"......
beride borazancıları o p.st ölümün,
hazır ırzını vermeğe
yiğitler vuruldukça.
timsah kısmı çünkü yavrusunu yer
akarsu duruldukça.
..................."
doganm44
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 15 Ekim 2008, 15:28:43 »

haklısın yılmazx kardes bu sıtede bıle bu ılgı varken daha ne demeye hacet gerek bazı arkadaslar cok      hassas bu konuda onların dusuncelerını gorunce ÅŸaşıp kalıyorum malesef

arkadaslar uyanık olmamız lazım herkes yakınında kı arkadaslarına dogruyu anlatması lazım bu kavga kürt türk kavgası degıl bu ülkenın kalkınmasını geliÅŸmesini önlemek islamı hayatımızdan uzak tutmanın hesapları
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  hain plan « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: