Akra fm mirac kandili özel yayın akışı

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 11:46:51
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  Akra fm mirac kandili özel yayın akışı 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Akra fm mirac kandili özel yayın akışı  (Okunma Sayısı 334 defa)
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..

« : 29 Temmuz 2008, 11:12:58 »

AKRA FM’İN Mİ’RAC KANDİLİ ÖZEL PROGRAMLARI

[COLOR=#NaNNaNNaN]09.30 – 09.45:

Tarihten İzler Mi’rac Kandili Özel
[/COLOR]Programda Mi’rac ve İsrâ mucizesiyle ilgili kısa bilgiler yer alıyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]10.00 –11.30:

İrfan Saati Mi’rac Kandili Özel[/COLOR]
Ayşe ve Esra Engin’in hazırlayıp Büşra Ünsal’ın sunduğu programda “Mir’ac Kandili’nin Önemi, Meydana Gelen Olaylar ve Kandilin İdrak Edilmesi” konuları anlatılıyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]12.00 – 12.10: Başmakaleler Mi’rac Kandili Özel[/COLOR]
Merhum M. Es’ad Coşan Hocaefendi’nin Başmakaleler-1 adlı eserinden “Kandiller” ve “Fani Dünya” adlı makaleleri seslendiriliyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]14.00 – 15.00: Söz Ola Mi’rac Kandili Özel

[/B]Serpi Özcan’ın hazırlayıp sunduğu programda Mi’rac hadisesinin hikmeti ve müminin miracı anlatılırken, telefon bağlantılarıyla kandil tebrikleri yapılıyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]15.00 –16.00:

Hadisler Deryası, Mi’rac Kandili Özel
[/COLOR]Mahmud Es’ad Coşan (Rh.A.) Hocaefendi’nin 28 Nisan 1984 tarihinde İskenderpaşa Camii’nde yaptıkları, “Mi’rac Hadiseleri ve Kandilin İdrak Edilmesi” konulu sohbeti dinleyenlerin istifadesine sunuluyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]16.10 – 17.30: Mi’rac Kandili Özel Şiirleri[/COLOR]
Programda mübarek Mi’rac gecesinin daha iyi idrak edilmesine vesile olacak şiir ve münacatlara yer veriliyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]21.10 – 22.00 Mi’rac Kandili Özel Sohbeti
[/COLOR]Mahmud Es’ad Coşan (Rh.A.) Hocaefendi’nin 24 Ekim 2000 tarihinde radyomuza yaptıkları “Mi’rac Kandili’nde Gerçekleşen Olaylar ve Kandili İdrak Etmek” konulu sohbeti dinleyenlerin istifadesine sunuluyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]22.00 – 24.00: Mi’rac Kandili Özel ProgramSanatçı Veysel Dalsaldı’nın ev sahipliğinde, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Uzun ile sanatçılar Cumhur Enes Ergün ve Cemalettin Tül’ün konuk olduğu programda, Mir’acın anlamı anlatılırken, Türk tasavvuf musikisinde mi’raciyeler ve mir’ac ile ilgili ilahiler seslendiriliyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]24.00 – 01.30:

Söz Ola Mi’rac Kandili Özel
(tekrar)

[COLOR=#NaNNaNNaN]03.00 –04.00:

Hadisler Deryası, Mi’rac Kandili Özel[/COLOR]

Prof. Dr. Mahmud Es’ad Coşan (Rh.A.) Hocaefendi’nin 6 Nisan 1986 tarihinde İskenderpaşa Camii’nde yaptıkları “Mi’rac Kandilinde Vuku Bulan Olaylar ve Geceyi Değerlendirme” sohbeti dinleyenlerin istifadesine sunuluyor.[COLOR=#NaNNaNNaN]

04.00 – 06.00:

AKRA FM Mi’rac Kandili Özel
Yurtdışındaki ve gece çalışan dinleyicilerimiz için saat 22.00’deki programın tekrarı yayınlanıyor.

[COLOR=#NaNNaNNaN]AYRICA,
Merhum Mahmud Es’ad Coşan Hocaefendi ve Muharrem Nureddin Coşan Hocaefendi’nin kandil tebrikleri AKRA FM’de…
[/COLOR]

Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
V3NÜ5
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2008, 12:20:29 »

akra fm kadar kaliteli programları olan başka bi radyo tanımıyorum
aro kuranlardan- programları hazırlayanlardan  Gülümseme
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  Akra fm mirac kandili özel yayın akışı « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: