2010 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Birincisi...

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 11:38:17
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  2010 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Birincisi... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: 2010 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Birincisi...  (Okunma Sayısı 609 defa)
ülkü
Aktif Üye
*

« : 20 Mayıs 2010, 17:47:39 »

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında İstanbul/Avrupa birincisi olan Esenler/Mimar Sinan Kız Kuran Kursu talebesi İlknur ORAN olmuştur. Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim...

Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2010, 19:07:40 »

Başarılarının devamını dilerim.. Çok güzel bir organizasyondu....

ülkü
Aktif Üye
*

« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2010, 00:11:08 »

Oradamıydın tebessüm?

Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2010, 12:54:23 »

yok maalesef deÄŸildim..  ama gönlüm oradaydı (:

ülkü
Aktif Üye
*

« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2010, 13:54:58 »

benim gibi Gülümseme

ülkü
Aktif Üye
*

« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2010, 12:42:03 »

İlknur Oran, Yüzünden Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında İstanbul Avrupa Yakası birinciliğinden sonra Trakya Bölge birincisi oldu

AHA-İSTANBUL-Esenler Müftülüğü'ne bağlı Mimar Sinan Kız Kur'an Kursu öğrencisi İlknur Oran, Yüzünden Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında İstanbul Avrupa Yakası birinciliğinden sonra Trakya Bölge birincisi oldu. Oran, 8 Haziran'da Ankara'da yapılacak yarışmada Türkiye birinciliği için Kur'an okuyacak.

Mimar Sinan Kız Kur'an Kursu başarılarına bir yenisini daha ekledi. Girdiği bir çok yarışmada dereceye alan Mimar Sinan Kız Kur'an Kursu, öğrencisi İlknur Oran ile yeni başarılara imza atıyor. İlk olarak 21 Nisan 2010 tarihinde ilçedeki yarışmada Esenler birinciliğini elde eden Oran, 17 Mayıs'ta da İstanbul'un Avrupa Yakası'ndan 22 ilçede bulunan Kur'an kurslarının katıldığı yarışmaya katıldı. 3 kız kardeşin en büyüğü olan İlknur Oran burada da birinci oldu. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul Avrupa Yakası birincilerinin katıldığı yarışma 25 Mayıs 2010 Salı günü Fatih Müftülüğü'nde gerçekleştirildi. Burada yapılan Bayanlar Yüzünden Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Esenler'in Kur'an bülbülü 15 yaşındaki İlknur Oran yine birinciği kimseye kaptırmadı.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

İlknur Oran, şimdi 8 Haziran'da Ankara'da yapılacak olan Yüzünden Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında Türkiye birinciliği için Kur'an okuyacak. Ekim 2009 tarihinden beri Mimar Sinan Kız Kur'an Kursu'nda eğitim gördüğünü ve Kur'an-ı Kerim okumayı burada öğrendiğini belirten fırın işçisi Erdal Oran ile ev hanımı Nursen Oran'ın kızı İlknur Oran, 'Hocamız Nurhan Karaca Öksüz'ün emekleri ile bu durama geldim. Kur'an-ı Kerim okumayı çok seviyorum. Şimdi Ankara'daki yarışmaya hazırlanıyorum. İnşallah orada da başarı sağlarım ve Türkiye şampiyonu olurum. Hocam, arkadaşlarım ve ailemin büyük desteği var. Hepsine teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Türkiye'den Haberler  |  2010 Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Birincisi... « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: