TSK Ne Yapıyor?

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 11:27:02
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Tartalım & Tartışalım  |  TSK Ne Yapıyor? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: TSK Ne Yapıyor?  (Okunma Sayısı 427 defa)
Semavi
Administrator
Aktif Üye

« : 07 Ekim 2008, 12:30:30 »

17 askerimiz daha şehit oldu...
TSK, elimize geçen her 3 liranın 1 lirasını alıyor... Çok önemli askeri yatırımlar yapıyor... En son İsrail den  insansız gözlem uçağı aldılar, fakat birkaç gün önce 350 kişilik bir terörist grubu, elini kolunu sallaya sallaya bir karakolu bastı 17 vatan evladını şehit etti.... nasıl iş anlamadım Ney

25 yıldır terör var, yani 25 yıldır terörle mücadele var... Ama bana göre en ufak gelişme yok...

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
Y a L N ı Z E F E
"Sefer Bizden Zafer ALLAH' dan"
Aktif Üye

“Ah Bine’l-Aşk ” -Ah aşka ulaşmak-

« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2008, 14:59:04 »

HERŞEKTEN HAKKLISIN ABİ SANKİ RESMEN HALKI ŞUNU ALDIK ŞUNU YAPIYORUZ DİYEREK KANDIRILIYOR BİŞİ YAPMADIKLARI ANCAK ASKERLERİMİZİN ŞEHİT OLMASI İLE ANLAŞILIYOR. NEY MİŞ AKTÜTÜN KARAKOLUNU
ŞU ANKİ YERİNDEN KALDIRILACAKMIŞ AMA MADDİ OLUMSUZLUKLAR NEDENİYLE KALDIRILMIYORMUŞ. ALLAH ALLAH NASIL İŞ Kİ BU YAA NASIL OLUYORDA BİZİM KOSKOCA TSK MIZ Bİ KARAKOLU BİR YERDEN BİYERE TAŞIYAMIYOR (MADDİ OLUMSUZLIK Üzgün  ). YAV BİZİM TSK GERÇEKTEN NEYLE UĞRAŞ VERDİĞİNİ BİİLMİYOR. ORTADAN KALDIRMAK İSTEDİĞİMİZ TERÖRİSTLER Mİ? YOKSA TERÖR MÜ ? NE YAZIK Kİ BU SORULARIN CEVABINI BİLMİYORUZ. BENCE ŞUANDA YAPTIKLARI SADECE TERÖRİSTLERİ KALDIRMAK NE OLACAK 350 TANE ÇAPULCUYU KALDIRSAN  1 KAÇ AY SONRA Bİ 350 GRUP DAHA GELİP BAŞKA KARAKOLUMUZU BASACAKLAR Üzgün YAZIKKKK Üzgün Üzgün Üzgün

~Kim Ölü Kim Diri , Kim Akıllı Kim Deli, En Şerefliniz En Takvalınızdır~
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2008, 20:47:44 »

gerekli detbirler alınmıyor sonuçta ateşde düşdüğü yeri yakıyor...ama şehitlikte güzel bir mertebe..rabbim cümlemize nasip etsin yatağında da olsa...

Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......

« Yanıtla #3 : 11 Kasım 2008, 21:25:27 »

AMİN...

mayat...
mesAd
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2008, 00:07:28 »

gerekli detbirler alınmıyor sonuçta ateşde düşdüğü yeri yakıyor...ama şehitlikte güzel bir mertebe..rabbim cümlemize nasip etsin yatağında da olsa...

Bir hiç uğruna şehit düşüyor bu vatanın evlatları; vatan uğruna diil bir HİÇ uğruna! Neyin savaşını veriyoruz, kiminle savaşıyoruz bilmiyoruz? PKK yı eğiten içimizdeki vatan hainleri diil mi? Pkk yı Mehmetçiğe salan da içimizdeki vatan hainleri diil mi; ta kendileri.

Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2008, 12:21:45 »

hiç uğruna ölüyorlar demiyelim..niyetletlet önemlidir..vatanı korumak niyeti ile savşıyorsa düşmanı ister içerden ister dışardan olsun imanı varsa bence şehittir inşaalah..

mesAd
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 12 Kasım 2008, 13:41:22 »

hiç uğruna ölüyorlar demiyelim..niyetletlet önemlidir..vatanı korumak niyeti ile savşıyorsa düşmanı ister içerden ister dışardan olsun imanı varsa bence şehittir inşaalah..

Yok onu kast etmedim, tabii elbetteki niyet önemlidir. Ben sadece içimizdeki İrlandalılardan bahsetmek istemiştim yani tabir o şekilde doğru oluyosa tabi
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Tartalım & Tartışalım  |  TSK Ne Yapıyor? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: