tavsiye

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Åžubat 2012, 09:26:22
78912 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  Spor & İzcilik  |  tavsiye 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: tavsiye  (Okunma Sayısı 464 defa)
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« : 06 Haziran 2007, 20:10:26 »

izcilik hakkında bir tavsiyem olacak:
En kısa zamanda bir izcilik klübüne yazılın veya izcilik klübünün ilinizde bulunan temsilciliğine giderek bilgi alın kayıt yaptırın ve kamplara katılmaya çalışın sağlığımız için çok faydalı bir aktivite olduğuna inanıyorum. Zaman mesele değil. İzcilikle uğraşanların çoğunun işleri var. Kamplar belirli aralılarla her yıl planlı olarak yapılır. Plan öncedden belli olduğu için zamanı işinizi aksatmadan katılabilirsiniz. Tabii biraz zorluğu var ama zaten sağlıklı olmasını sağlayan niteliği insanı biraz zorlaması ve vücudu hantallıktan kurtarmasıdır. Geniş bilgi için izcilik federasyonunun ve diğer izcilik kulüplerinin web sitelerine bakabilirsiniz.
Örnek siteler
www.tif.org.tr
www.ilgigenclik.org
www.konyaizcievi.org

Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye
**

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2008, 01:05:18 »

ben 5 sene izcilik yaptım ve gerçekten çocukların gelişimine, insalarla iletişim kurma kabiliyetlerinin artmasına, kötü alışkanlıklardan uzak durmasına, insanlara yardım etme isteklerine ve bunun gibi birçok faydaları var izciliğin.

Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

Tirmizî, Birr 86, (2036).

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  Spor & İzcilik  |  tavsiye « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: