Ziyaretçiler hakkında !

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
11 Åžubat 2012, 12:43:36
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  Site Hakkında Bilgiler  |  Ziyaretçiler hakkında ! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Ziyaretçiler hakkında !  (Okunma Sayısı 510 defa)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 25 Mart 2010, 22:32:09 »

Selamun aleyküm arkadaÅŸlar son günlerde hayatnameye girip gerek link koyan gerekse müstehcen resimler koyan ziyaretçiler hakkında sorular ve ÅŸikayetler geliyor.. Hayatname yorumları ziyaretçilere açık olduÄŸu için böyle bir durumla karşılaşıyoruz maalesef... Yorumları ziyaretçilere kapatabilmek içinde Semavi abiye ihtiyacımız var.. Ne ben nede diÄŸer yönetici arkadaÅŸlarımızın elinden hiçbirÅŸey gelmez bu konuda.. Bizim yapabildiÄŸimiz sadece  yorumları görüp silmek.. Buda bazaen yeterli olmuyor maalesef Üzgün Hayatnamede olmadığımız bir zaman sizlerde biÅŸey yapamadığınız için madur oluyorsunuz.. En kısa zamanda bu durumu Semavi abiye ileteceÄŸim inÅŸallah ziyaretçilere kapanırsa böyle bir sorun olmaz.. DiÄŸer sitelerimizde de durum aynıdır..

Sizden ricam bizim gözümüzden kaçan yerler olabilir,böyle bir durumda forumda olan yöneticimize bilgilendirme mesajı gönderirseniz seviniriz...

Semavi
Site Kurucusu
Administrator
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 30 Mart 2010, 17:50:07 »

Selamun aleykum dostlar,
Hastalığım sebebiyle bilgisayar ve internetle fazla haşır neşir olamıyorum genelde istirahatla geçiriyorum.
Bu konudan yeni haberim oldu ve gereğin yaptım. Artık ziyaretçiler konuları sadece okuyabilecek, cevap yazmak isteyenlerin üye olması gerekecek..

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 30 Mart 2010, 18:03:44 »

aleyküm selam kardeşim aramıza döndüğünüze çok sevindim.Rabbim bidaha hastalık göstermesin.çok geçmiş olsun.
Alıntı
Artık ziyaretçiler konuları sadece okuyabilecek, cevap yazmak isteyenlerin üye olması gerekecek..
bu konuyuda hallettiğinize çok sevindim.çünkü çok kötü şeylerle karşılaşıyorduk.ellerinize sağlık.

Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 30 Mart 2010, 22:11:23 »

ve aleyküm selam abi,

Konuyu düzeltmene sevindim artık kimse rahatsız olamayacak =)

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  Site Hakkında Bilgiler  |  Ziyaretçiler hakkında ! « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: