Konu açarken dikkat...

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
11 Åžubat 2012, 12:11:59
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  Site Hakkında Bilgiler  |  Konu açarken dikkat... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Konu açarken dikkat...  (Okunma Sayısı 396 defa)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 02 Ocak 2009, 04:30:46 »

Değerli üyelerimiz;

son günlerde eski konuların aynısı açılıyor tekrardan..  Bunun önüne geçmek için bu hatırlatmayı yapmayı uygun gördüm..

HAYATNAME KURALLARI- 2

2. Sitemizde yeni paylaşımda bulunurken (yeni konu başlatırken); öncelikle daha önceden aynı konunun açılıp açılmadığından emin olun. Bunun için en üstteki ARA butonuna tıklayarak konuyla ilgili ön arama/tarama yapabilirsiniz. (bir süre sonra aynı konular birikiyor ve hepsini birden silmek zorunda kalıyoruz)

vesselam...

r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2009, 22:54:30 »

sitede hemen hemen her bölümü gezdikten sonra sonra paylaşım yapılabilir veya arama yapılırken tek baÅŸlıkta deÄŸil benzer baÅŸlıklarda arama yapılabilir Masum önemli olan çok deÄŸil,kaliteli güzel paylaşımlar yapmak  Göz kırpan
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2009, 22:59:45 »

Önceki açılan konuyu silelim  Dil çıkaran Kahkaha

Yalnız kaliteli yorumlar söz konusu ise, ya da başka bişi, fazla mal göz çıkarmaz dermişim Kahkaha

Ya arama yapmak çok sinir bozucu, tamam kural falan yani ama acı gerçekler bunlar.

Konu açmak için tüm bölümlerin gezilmesi ise çok yoruyu reyyancım yaa, mümkin değil Kahkaha

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2009, 23:08:41 »

evet yorucu ama sitenin aynı kalitede devam etmesi ve hatta ilerlemesi isteniyorsa da kurallara uyulması gerekmez mi Masum sonuçta acı falan ama arama yaparak eklemek de en güzeli ve en doÄŸrusu,olması gereken yani  Göz kırpan
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2009, 23:13:46 »

Şimdi görevli olarak hassasiyetini anlıyorum, ancak ben kendimi üye olarak düşünüyorum ve kimse site ile arasında samimi bir bağ kurmadan (ki bu çok zordur) sitenin kurallarını çok ciddiye almayacaktır. Evet dikkat eder belki ama nereye kadar. Konu tekrarı için de ne kadar uyarıda bulunursan üyeyi o kadar çok kaybedersin. Komik resim tarzı şeylerin kaliteli paylaşımla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bunun için bu tarz paylaşımlarda önceki yani güncelliğini yitirmiş konunun silinmesinde ben bir sakınca görmüyorum. Yeni konuyu silsek , üye için hoş bir durum olmaz. Ama üzerinden uzun zaman geçmiş olan bir konunun silinmesi aynı tepkiye sebep olmayacaktır.
Ya da en iyisi , fazla mal göz çıkarmaz Kahkaha  stratejisi  Gülümseme

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 11 Ocak 2009, 23:19:38 »

yeni üyenin msjını silme konusunda belki haklıısn ahuzarcım ama üyemiz gelirken bu kuralları kabul edip gelmiyormu zaten? yani Normal Şartlar Altında öyle olması gerekiyor ama Kararsız
ya belki çok kuralcı diyeceksin ama bi de bunun bizim çok ilgilenmediğimiz "veri tabanı" boyutu var ya hani Göz kırpan
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  Site Hakkında Bilgiler  |  Konu açarken dikkat... « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: