|
Semavi
|
 |
« : 25 Haziran 2009, 11:38:40 » |
|
Değerli Hayatnameliler, Daha önce, sitemizin en çok mesaj göndermede ve en çok konu açmada ilk 3 e giren üyelerini belirlemiş kendilerine süpriz hediyeler göndermiştik... Şimdi de sitemizin kuruluşundan bu yana "en online üyeler" sıralamasında ilk 5 e giren üyelerini belirledik... Bugüne kadar sitemize büyük katkıları olan bu güzel insanları huzurlarınızda tebrik ediyor  süpriz hediyelerini en kısa zamanda (kargoyla) kendilerine ulaştırmamız için adres bilgilerini özelden iletmelerini rica ediyoruz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2009, 11:47:55 » |
|
oo ne güzel bizim sitemiz bi ayrı  kutlarım arkadaşlar ..
|
|
|
|
|
|
mayat...
|
|
|
Derya
Aktif Üye

Lüzumsuz işlerle uğraşan lüzumlu şeyleri kaçırır.
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2009, 11:54:51 » |
|
Maaşaallah  Daim olsun inşallah  darısı bize  :D:D İlk 5 demek  biraz daha arttıramaz mıydık sayıyı Şaka Şaka tebrikler arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
 O küçük kız her zaman neşeli şarkılar söylüyor...
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2009, 12:00:20 » |
|
Gönül isterki bütün üyelerimize hediye gönderelim ama  malum, hiçbir yerden (reklam dahil olmak üzere) bir geliri veya beklentisi olmayan sitemizin bütçesi de sınırlı oluyor ister istemez... (yeri gelmişken, adı-içeriği-kalitesi ne olursa olsun başta google reklamları olmak üzere zararlı reklamları, linkleri iç beş kuruş uğruna sitesinde barındıran sözümona dini sitelere / forumlara ne demek lazım bilemiyorum artık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeRvE***
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2009, 12:02:01 » |
|
maşşallah sizee!!!inş birgün bende birinci olcamm öss de olamayızz gibi bari burda olalımm:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2009, 12:03:37 » |
|
aaa, çok hoş ve büyük bi süpriz bu benim için Hayatname gerçekten çok farklı... Bende , sarfedilen emekleri görmemezlikten gelmeyen, herkese hakkıyla davranan ,anlayışlı , ince düşünceli adminimiz Semavi abiye çok çok teşekkür ediyorum Allah ondan razı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derya
Aktif Üye

Lüzumsuz işlerle uğraşan lüzumlu şeyleri kaçırır.
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2009, 12:04:51 » |
|
amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
|
|
|
|
|
|
 O küçük kız her zaman neşeli şarkılar söylüyor...
|
|
|
Yakup CERAN
Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et
Aktif Üye

Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Haziran 2009, 13:29:54 » |
|
itiraz ediyorummm bu yıllık rapor dökümanı değilmi efendim.. ben geleli 1 sene olmadı bende dahil olmak istiyorum  isyan çıkartırımmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2009, 13:35:56 » |
|
çok teşekkür ederim semavi bey..  doğrusu benim için süpriz oldu.. abone olduğum iki gazetem var..hayatnamede benim üçünçü gazetem oldu..paylaşım ve yorumları okumasam kendimde bir eksiklik hissediyorum...iyiki varsın hayatname..  yalnız azure kardeşimize üzüldüm..  yani altı saatle ilk beşi kaçırmış..  semavi bey azure karşimize jüri özel mansiyon ödülü olrak süpriz çikolata(pardon süprıiz hediye) gönderseniz olmazmı.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2009, 13:40:40 » |
|
itiraz ediyorummm bu yıllık rapor dökümanı değilmi efendim.. ben geleli 1 sene olmadı bende dahil olmak istiyorum  isyan çıkartırımmm nazar etme ne olur çalış senin de olur demişler..  ben demiyorum tabi değerli bi hatıra olacak..çok teşekkür ederiz Semavi abi.. 
|
|
|
|
|
|
...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
|
|
|
Yakup CERAN
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : 25 Haziran 2009, 13:55:10 » |
|
ben nazar etmeyle ugraşamam  kendimi yatıştıracak bişeyler bulmalıyım evet arkadaşlar muhalefet partisinin itirazı sonucu tekrar kontrol edilen verilerden elde edilen sonucu göstererek resmi gazetede yayınlamak istiyorum öyle alevere dalevre yok halis mulis türk sayımı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2009, 13:59:50 » |
|
semavi bey seçim sonuçları ile oynayanlar var..  allah korusun iran gibi karışmasın forumumuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2009, 14:26:42 » |
|
semavi bey seçim sonuçları ile oynayanlar var.. allah korusun iran gibi karışmasın forumumuz karışmaz Allahın izniyle.. burası iran kadar demokratik değil  icabınca isyankarların tiz kellesi vurula 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #14 : 25 Haziran 2009, 14:29:21 » |
|
aman hünkarım bu seferlik affedin.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2009, 14:31:11 » |
|
itiraz ediyorummm bu yıllık rapor dökümanı değilmi efendim.. tamam kardeşim üzülme sana (sanalından) bir hediye veririz olur biter ama istatistiklerin daha "i"sinde bile yoksun.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yakup CERAN
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #16 : 25 Haziran 2009, 14:45:25 » |
|
yıllık raporlarda olamam zaten şurda bir ay olmadı sanala ne gerek var abi reeldekiler kabulümdür ne öyle abi kelle koltukmu gezecez hem affet demiş artık büyüklük sende kalsın benim adresime gerek yok sen hazırla ben gelir alırım bilseydim iş yerinde açık bırakırdım siteyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #17 : 25 Haziran 2009, 14:50:02 » |
|
bilseydim iş yerinde açık bırakırdım siteyi yok öylee.. zaten bu isimlere bakarsan sadece "siteyi açık bırakan" değil diğer istatistiklerde de dereceye giren arkadaşlarımız.. bu sefer bir farklılık olsun ve "en online üyeler" raporundan yola çıkalım dedim.. yani asıl mesele sadece online olmaları değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2009, 17:46:47 » |
|
bu olay beni motive etmedi dersem yalan olur . valla motive etti.. bu mesajınız beni sevindirmedi desem yalan olur:) işin bu yönünü düşünmemiştim ama üyelerimizi motive ettiğine sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
âsım
âsım
Admin Yardımcısı