|
Semavi
|
 |
« : 14 Nisan 2009, 10:18:46 » |
|
Hiç merak edeniniz oldu mu, acaba buraya hangi illerden ziyaret veya katılım var gibisinden... Hayatname yönetimi sizler için araştırdı ve aşağıdaki gizli belgeye ulaştı  Şaka bir yana Google Analytics de kayıtlı olan sitemize ilişkin bir aylık (Mart-Nisan 2009) ziyaretçi raporu aşağıdaki gibidir... .jpg)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2009, 10:25:14 » |
|
konyalılaaaar %11 fark oluşmuş istanbulla aranızda (ben konyalı değilim  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2009, 10:32:00 » |
|
çok hoş yaa.. bu profili her ay görebilecekmiyiz peki profilde bizim oraların olmamasıda ayrıca üzücü ve vahim bi durum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2009, 10:35:18 » |
|
sivaslı hemşerilerimizi daha sık görmek isteriz, ilk 5 te bile değiliz olmuyo yani  çok hoş yaa.. bu profili her ay görebilecekmiyiz peki evet kardeşim inş. bundan sonra aylık olarak yayınlarız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2009, 10:58:47 » |
|
sivaslı hemşerilerimizi daha sık görmek isteriz, ilk 5 te bile değiliz olmuyo yani bencede olmuyor :)bende daha çok zannediyordum..yüzde 5 bile değilmiş..bu işe el atmam lazım. antalya daha fazlaymış..içinde bizde varız tabii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2009, 11:50:02 » |
|
gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.  ama bu çalışma bana konyalıların sivaslılardan fazla olduğunu gösteriyor. adminin oyu da sivaslıları kurtaramayacak gibi geliyor bana.. konyalı kardeşlerim beni affedin size haksızlık yapmışım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2009, 14:41:13 » |
|
Abi burda bi yanlışlık var galiba. Ben Turhal ı göremedim.
|
|
|
|
|
|
Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
|
|
|
Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Nisan 2009, 14:44:29 » |
|
vayy çok güzel  iyi iyi daha büyürüz .. ileriki zamanlarda türkiye değil dünya haritası yayınlarız artık 
|
|
|
|
|
|
mayat...
|
|
|
|
smeyra
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Nisan 2009, 16:41:49 » |
|
Maşaallah diyelim... 
|
|
|
|
|
|
Bu sitede hayat var...
|
|
|
körebe
Aktif Üye

αşк мєzнєвι
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Nisan 2009, 16:48:31 » |
|
tatilde sivasa gidince ben ilk 3 e sokarım sivasımızı merak etmeyin, 
|
|
|
|
|
|
Ne güzel derin bir âh ile yâd etmek SENİ.. Her dem düşünmek,her dem hayal etmek SENİ.. Ne güzel visalinle gülmek,firakınla ağlamak, Yanmaktan usanmamak,yanarken susamak SENİ...
|
|
|
esma nur
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2009, 19:29:58 » |
|
çok çok çok şaşırdım sivas adına hani sayı olarak az da değiliz diye düşünüyordum. bu sonuç şaşırttı beni.........
|
|
|
|
|
|
kardeşlerimizi allah verdi dostlarımızı biz bulduk
|
|
|
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2009, 00:07:37 » |
|
çok güzel bir çalışma gerçekten teşekkürler her ay bekliyoruz inş  ilk sırada yer alamasak da sonuçlar güzel... abi kıbrısı da listeye alalım ya olmaz mıı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

ALLAH yar ve yardımcımız olsun
|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Nisan 2009, 13:53:31 » |
|
bu çalışma bana konyalıların sivaslılardan fazla olduğunu gösteriyor hayir kardesim sivaslilarin baska memleketlerde daha cok oldugunu gozteriyor  ben Kibristan yaziyorum ama sivasliyim çok çok çok şaşırdım sivas adına hani sayı olarak az da değiliz diye düşünüyordum. bu sonuç şaşırttı beni......... ayni sekilde sivaslilarin azkligindan degil baska yerlerde olmasindan oluyor 
|
|
|
|
|
|
Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."
Tirmizî, Birr 86, (2036).
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Nisan 2009, 14:17:15 » |
|
ayni sekilde sivaslilarin azkligindan degil baska yerlerde olmasindan oluyor bencede...ben sivaslıyım ama alanyadan yazıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Nisan 2009, 14:31:56 » |
|
bak dediğim çıktı 
|
|
|
|
|
|
Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Nisan 2009, 15:09:46 » |
|
ben verilere bakarım.. yüzde olarak konyalılar sivaslılardan fazla..  ozaman sizde gidin memleketinizde hayatnameyi tıklayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2009, 15:40:50 » |
|
sizde gidin memleketinizde hayatnameyi tıklayın ah nerde Ahmet kardeş  daha buralardayız sivasa bir gideyim sen gör %100 yapacağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #18 : 15 Nisan 2009, 15:45:18 » |
|
daha buralardayız sivasa bir gideyim sen gör %100 yapacağım bu sözünü unutma.  bana göre tatillerde daha az giriliyor. hele yaz tatilinde.. dışarısı cıvıl cıvılken pc başındamı oturacaksın.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2009, 16:07:19 » |
|
bu sözünü unutma. Gülümseme bana göre tatillerde daha az giriliyor. hele yaz tatilinde.. dışarısı cıvıl cıvılken pc başındamı oturacaksın.. inşaAllah hele gideyim  gezmeden feragat ederim  inşaAllah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynel
Zeynel ÜNAL (Computer Challenger ™)
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #20 : 09 Mayıs 2009, 15:53:09 » |
|
Ama burada kıbrıs yok  Eger gosterseydi kıbrısı, da zaten goremezdiniz kıbrısı kırmızı dairenin buyuklugunden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #21 : 09 Mayıs 2009, 16:26:51 » |
|
gebze ilçe neden izmit içerisinde değerlendirilmedi acaba..semavi beye sormak lazım bu gebzeye neden ayrıcalık gösterilmiş  ama ben nededini tahmin edebiliyorum.. sivası bir üst basamakta göstermek olabilir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #22 : 18 Mayıs 2009, 09:55:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #23 : 18 Haziran 2009, 20:32:13 » |
|
Nisan -Mayıs Mayıs-Haziran profillerini de bekliyoruz abi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
binti_İslam
Bir garip kul iÅŸte...
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : 18 Haziran 2009, 20:43:16 » |
|
Annee kayseri bile geçmiş sivası haberin olsun.  Şurda bikaç öğrenciyiz ama maşallah yine de iyi durumdayız.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|