Hayat kafe bölümünden bir alıntı:
http://www.hayatname.com/forum/hasbihal_muhabbet/hayat_kafe-t5029.0.html;msg58837#msg58837 a.s
bugün kimsecikler girmiyor ya nedense?
Ben geldim gittim birara: ) malum Ramazan'ın son günleri yaşanıyor ondan olsa gerek.Şimdi baktım da forum da tek ben varım kafamı dinliyorum: D ve bu sakinliği yani daha sakin paylaşım ortamlarını seviyorum sanırım.
Birde şunu düşündüm.Eskiden arada aktif olduğum,
aktif olan sayısı da çok olan bir foruma uğradım gerçi artık çok fazla girmemeye karar vermiştim ama şöyle bir bakayım dedim konulara, bazı bilgisizliği ve yanlış bilgisiyle dinimiz konusunda yorum yapan birisine yine dayanamayıp ''yazıklar olsun sizin gibilere'' deyip çıktım : D
Bu sitede bazı kızdığımız, istemediğimiz durumlar yok ve aynı şekilde çok fazla inceleyemesem de maneviyat.com da öyle .İnşallah da olmaz.İstifade etmek adına güzel paylaşımlar da var.
Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Önümüzde nasipse yoğun günler var ama fırsat buldukca katılım yapmaya çalışırım : )
tek kelimeyle
hayatname.com ve
maneviyat.com un çizgisini anlayan ve anlatan, hedefi 12 den vurmuş bir mesaj... böyle bir mesajın yeni sayılabilecek bir üyemizden gelmesi şahsen beni çok memnun etti.
yani arkadaşlar mesele bu.. çok kişi girmiş çok konu konuşulmuş çok aktif bir forummuş vs.. biz bunu istemiyoruz. biz özel olmak, özel kalmak istiyoruz. eğer büyüyeceksekte safiyetimizi koruyarak büyümek istiyoruz. safiyet bozulduktan sonra kalsın o büyüklük, aktiflik, vs... ki geçmişte bunun için bazı devrimler yapmıştık, sessiz devrimler
birisi kaliteli bir konu açmış kimse yorum yapmamış ya da tam tersi lüzumsuz bir konu açmış bir çok yorum yapılmış... biz böyle bir durumda birincisini tercih ediyoruz. elbetteki gönül isterki birincisine daha çok yorum yapılsın, konuşulsun gündemde kalsın, ama yapılmıyor diye de ikincisine meyil edilmesinden yana değiliz.. burda ana gaye insalara doğru kaynaktan doğru bilgileri sunmak. arama sitelerinden nice insanlar geliyor faydalanıyor bu konulardan...
daha önce çeşitli zamanlarda gündeme gelmişti, son olarak bir kardeşimizin açmış olduğu bir konu vardı "neden aktif değil burası" manasında bir soru. gerçi o tamamen iyi niyetle sormuştu. ben o zamanlar yukarıdaki gibi bir mesaj yazacaktım ama konunun gidişatına göre öylece kapandı. işte o sorunun cevabı
efruz kardeşimizin bu mesajında yatıyor.
kendisine bu anlayış ve idrakinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum..
bu meselenin zaten farkında olan üyelerimize de, bu vesileyle teşekkürler, hürmetler..