iDEA
Yeni Üye
|
 |
« : 01 Haziran 2007, 15:40:43 » |
|
S.A; Arkadaşlar aslında bir bakıma hayatımız sınav hiç birimiz sanmıyorum ki girmediğimiz bir sınav olmasın. Onun içindir ki kimler hangi sınavlara girecekler veya en son girdiği sınav nedir ? Ve gir amacınız nedir ? Öncelikle ben başlıyayım önümde DGS sınavı var. amacım önlisans eğitimini lisan eğitimine tamamlamak...
|
|
|
|
|
|
Bilgisayara Dair Herşey Güzeldir...
|
|
|
Gksl
Emektar
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2007, 18:55:08 » |
|
a.s. güzel bir konu benim de önümde yüksek lisans finalleri var (ve de proje teslimi). bir de açıköğretimin ikinci üniversite programından yararlanıp dışardan bi bölüm okuyorum, haftasonu da onun finalleri var. sınavlara gire çıka artık yalama olduk  , o yüzden fazla bi heyecan ve stres yok açıkcası...
|
|
|
|
|
|
Bir metre iş yapmayı bir kilometre söz söylemeye tercih ederim..
|
|
|
|
|
aliye
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2008, 22:01:25 » |
|
Bizler emek verdik de rabbim emeklerimizi ne zaman zayi etti ki! Fiili ve kavli emek veriyoruz basaracagız inşaallah.ÖSS DGS VE KPSS beni bekliyor ALLAH cümlemizin yardımcısı olsun selam ve dua ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pınar-ı hayat
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2008, 10:32:41 » |
|
BENİM DAHA YAŞIM KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN DAHA BEN SBS'ye GİRİCEmM:((
LTFN DUA EDİN ARKADAŞLAR...LTFNNNN....
...DUA İLE...
|
|
|
|
|
|
'''!!!AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR!!!"' [COLOR=#24
|
|
|
erva
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2008, 23:24:15 » |
|
Pzartesiden itibaren vizelerim var haziranın başında finaller. ikinci üniversitenin finalleri de var bu arada muhtemelen böyle giderse bütünlemeliri de olacak  unutmadan birde kpss var  ALLAH hepimizin yardımcısı olsunn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaf-i.sabah
Aktif Üye

"GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER ;) "
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Nisan 2008, 16:26:29 » |
|
ah ahhh... ÖSS mağduruyum bende  basın yayın okuyup magazin muhabiri olucam  KırAç kesin Ayşesi ile evlenmemiş olur ben onların peşinden koşucam 
|
|
|
|
|
|
KORKARAK YAŞIYORSAN YALNIZCA HAYATI SEYREDERSİN!
|
|
|
Rmysa ~
**
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2008, 16:22:33 » |
|
bEnn bu seNe SbS ye giRcemmMM seneyede giRcemmM öBüR sene yine sınava gircemm[yeni çıkmı$] yine yine ve yinee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rmysa ~
**
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Mayıs 2008, 17:12:52 » |
|
aMa bıkTım bEn yaa bU sınavLaRdan:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...FISILTI...
Aktif Üye
.....gönlüm el-vedüd'e emanet.....
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2008, 02:25:43 » |
|
bir yanlışlık eseri öss ye gireceğim 
|
|
|
|
|
|
".....sessizlik sadece ifade edilmiş söz değildir,o ifade edilemeyenide kuşatır..."
|
|
|
|
|
Pınar-ı hayat
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2008, 11:40:51 » |
|
başımın belası olan sbs ye girdim..ve de 2 de fa daha gircemm...
|
|
|
|
|
|
'''!!!AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR!!!"' [COLOR=#24
|
|
|
|
V3NÜ5
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 01 Temmuz 2008, 13:22:53 » |
|
benim de önümde öss varr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

ALLAH yar ve yardımcımız olsun
|
 |
« Yanıtla #16 : 18 Kasım 2008, 05:25:13 » |
|
benim daha 3 ve 4 sınıf ara sınav ve finalleri var sonra kpss var sonra öğretmenlerin girmesi gereken bir sınav varmış o var kpds var ales var tofel olabilir... .... .... sonra kabirde sınav var sonrasında asıl ve en zorlu sınav var ahiret gününde hesap anı var 
|
|
|
|
|
|
Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."
Tirmizî, Birr 86, (2036).
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2008, 12:19:02 » |
|
geçen pazar ALES vardı ona girdim, bu sınavın en sevmediğim yönü; sürenin yetmemesi (veya benim yetiştirememem), yoksa sınav gayet basit oluyor. gireceklere duyurulur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

ALLAH yar ve yardımcımız olsun
|
 |
« Yanıtla #18 : 18 Kasım 2008, 15:51:50 » |
|
bende yavaş çözmekten şikayetçiyim  alese girmek için üniversiteyi bitirmek gerekiyor mu bu sene KPSS ye gireceğim inşaAllah
|
|
|
|
|
|
Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."
Tirmizî, Birr 86, (2036).
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #19 : 18 Kasım 2008, 16:02:16 » |
|
bitirmek gerekmiyor ama geçerlilik süresi 2 yıl o yüzden üçüncü sınıftan sonra girmek daha isabetli olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!
|
 |
« Yanıtla #21 : 24 Aralık 2008, 00:56:24 » |
|
DGs( iki yıllık ilahiyat mezunuyum, açıköğretim, dört yıla tamamlamayı düşünüyorum inş) ALES ÜDS KPSS Marka vekilliği ve daha mezun olmadan önce, iki final bir vize ..  daha sayayım mı  Girmek isteyip cesaret edemediğim; SPK
|
|
|
|
|
|
" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
|
|
|
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #22 : 24 Aralık 2008, 01:01:15 » |
|
DGS ye bende gireceğim inşallah bakallım ne olacak  bu arada maşallah ahuzar girmediğin sınav kalmayacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!
|
 |
« Yanıtla #23 : 24 Aralık 2008, 01:02:44 » |
|
eee hayat zor, hmm bir de bankaların sınavları var , onlara da girebilirim belki
|
|
|
|
|
|
" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
|
|
|
|
|