Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz!

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Şubat 2012, 09:41:21
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  Selamlaşma & Tanışma Faslı  |  Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz!  (Okunma Sayısı 5427 defa)
Semavi
Site Kurucusu
Administrator
Aktif Üye

« : 03 Mart 2009, 16:18:57 »

Gözlemlediğim kadarıyla forumumuzda farklı mekanlardan, farklı vesilelerle birbirini tanıyan üyelerimiz var. Ve genelde birbirini tanıyanlar arasında oluşan muhabbetler yine kendi aralarında devam ediyor, dışardaki üyeler ya da birbirini tanıyan üyeler de yine kendi aralarındaki frekanstan devam ediyor.

Bu konuyu başlatmamdaki amaç, bu muhabbet halkalarının birleşerek tek bir büyük halkaya dönüşmesi ve (çok özel olmadığı müddetçe) muhabbet veya müzakelere herkesin -çekinmeden, ben yeniyim, acaba beni dışlarlar mı vs... düşüncelere kapılmadan- iştirak etmesi...

Yani dostlar bu forum eskisiyle yenisiyle, aktifiyle pasifiyle, yetkilisiyle yetkisiziyle hepimizin. O yüzden gelin birbirimizi tanıyalım, tanışalım. Birbirimizi sadece Allah için sevelim, hangi kesimden, gruptan, topluluktan, memleketten vs vs olursa olsun...

Katıldığım tüm meclislerde selamlaşma faslından sonra sağ baştan başlanarak insanlar kendini tanıtırlar. Ben de kendimden başlayarak bu (faydalı olacağına inandığım) etkinliği başlatmak istedim. Bu konunun düzenli bir şekilde devam etmesi için lütfen aşağıdaki formata uygun veya benzer bir şekilde yanıtlayalım...

Adım: ... (isteğe bağlı)
Doğduğum Yıl / Yer: ...
Yaşadığım Yer: ...
Eğitim & İş & Meşguliyet ...
Sosyal Aktivite(leri)m: ...
Sevdiğim & Sevmediğim şeyler: ...
Özel olarak eklemek istediğim: (isteğe bağlı)

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
Semavi
Site Kurucusu
Administrator
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 03 Mart 2009, 16:19:28 »

Adım: Semavi
Doğduğum Yıl/Yer: 1983, Sivas
Yaşadığım Yer: İstanbul
Eğitim: Selçuk İşletme / Yönetim ve Organizasyon T.Y.Lisans
İş & Meşguliyet: Yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluşta webmaster olarak çalışıyorum.
Sosyal Aktivite(ler): Sosyal & kültürel amaçlı yayınlar, organizasyonlar, projeler
Ek bilgiler:
- Kan grubum: 0 rh + (kime ne zaman ne lazım olur bilemezsiniz.. siz de yazarsanız sevinirim)

- Sevmediğim şeyler: Gösterişi, sloganik şeyleri, fanatizmin her türlüsünü, lüzumsuz işleri, birşeyi yapmış olmak için yapmayı, sert ve kaba üslubu/davranışları, gürültüyü, yalanı, demli çayı, sigara dumanını, laubaliliği, fazla popüler şeyleri sevmiyorum.

- Sevdiğim şeyler: Sadeliği, estetiği, kaliteyi, samimiyeti, sükûneti, itidali (orta yolu), anlayışlı ve düşünceli insanları, sevilmeye layık olan her şeyi severim.

- Önemsediğim şeyler: Hayatta en fazla önem verdiğim şeylerin başında "insanlık" gelir. En üzüldüğüm şey bir insanın kalbini kırmak, en mutlu olduğum şey bir insanın gönlünü almak, gönlünde yer edinmektir.

- Bilinmeyen yönlerim: Genelde aklımda birşeyler olur, yemek yerken falan zihdimde mutlaka bir şeyler düşünürüm.
(Not: eğer evliyseniz bu alışkanlığınızdan hemen vazgeçin, iyi bir şey değil Göz kırpan

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..

« Yanıtla #2 : 03 Mart 2009, 18:37:46 »

Adım: Malcolm X (Ebubekir)
Doğum Yılım: 1988
Doğduğum Yer: Amasya
Yaşadığım Yer: Tokat ve Konya
Eğitim: Selçuk iletişimde okuyorum. 3. sınıf
İş & Meşguliyet: Şimdilik aylak aylak geziyorum.
Sosyal Aktivite(ler): Çeşitli halı saha maşı organizasyonları Kahkaha Reklam yarışmaları, 
Ek bilgiler:
- Kan grubum: 0 rh +; valla kan grubuma baktırmadım ama ailedeki herkesin kan grubu bundan benimkide budur heralde

Sevmediğim şeyler= Yapumacıklıklarla dolu arkadaşlık ililşkileri, öğrenci olduğun için seni fazla ciddiye almayan yöneticiler..

Sevdiğim şeyler= Bir işi başardıktan sonra oturup onun keyfini çıkarmak, gece 3 ve 4.5 arası halısaha maçı yapmak, bilgi birikimi had safhada olan insanlarla muhabbet etmek.

Zevklerim= Kitap okumak, masa tenisi oynamak.

Önemsediğim şeyler= En önem verdiğim şey dostluktur. Çok ince eleyip sık dokurum bu konuda. Ama bide dost olduk mu onun için ölürüm yok yok onun için yaşarım Kahkaha

Bilinmeyen yönlerim= Ne yalan söyliyim çok içten pazarlıkçıyıym. Allah beni bu beladan kurtarsın Göz kırpan

Bekarım ve daha uzunca bi süre evlenmeyi düşünmüyorum......... Gülümseme Gülümseme Kahkaha

Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 04 Mart 2009, 01:51:42 »

Adım: tebessüm

Doğum Yılım: 1988
Doğduğum Yer: K.maraş
Yaşadığım Yer: K.maraş
Eğitim: Anadolu üniversitesi ilahiyat önlisans mezunu

İş & Meşguliyet: halen öğrenci konumunda olup sınavlara hazırlanmaktayım Gülümseme

Sosyal Aktivite(ler): uzun bi süredir sosyal bi etkinlikte bulunamadım maalesef ki :S

Ek bilgiler:
- Kan grubum: maalesef ki bi türlü öğrenemedim :S

- Sevmediğim şeyler: iki yüzlülüğü ,  yalanı, sigarayı, alkolü ve sağlığa zararlı hertürlü maddeyi ,saygısızlığı,vefasızlığı,samimiyetsizliği,ukelalığı ,laubaliliği, seviyesiz şakaları ve en önemliside adaletsizliği  sevmiyorum (nefret ediyorum) .

- Sevdiğim şeyler: samimiyeti, dürüstlüğü, adaletli - anlayışlı insanları, gülümsemeyi,  çocukları , evcil hayvanları  ,geceyi , yağmuru ... kısacası güzel olan ve sevilmeye layık olan her şeyi ...

- Zevklerim: hımm zevklerim ... futbol (Galatasaray), basketbol.. yağmurda yürümek, gecenin sessizliğinde kalmak Gülümseme gezmek , yeni yerler keşfetmek, farklı insanları tanımak ... muziplik ,bazende çocukluk Kahkaha Dil çıkaran

- Önemsediğim şeyler: çok şeye önem veririm,yani önem verilmesi gereken çoğu şeye.. başta düzelmemi sağlayan hocalarımı Gülümseme sonra ailemi dostlarımı akrabalarımı... bi insanı mutlu edebilmeyi ( bunun için çok şey yapmaya çalışırım  ) kalp kırmamak.. yalan söylememek.. her zaman dürüst ve sadık olmayı ...

- Bilinmeyen yönlerim: genelde içime kapanık birisiyimdir.. kendimle ilgili sıkıntıları pek paylaşamam ama dinlemeyi ve yardımcı olmayı çok severim ... köpekten ,iğneden, yükseklikten çok korkarım Kahkaha

ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #4 : 04 Mart 2009, 02:32:16 »

Adım: Ahuzar
Doğum Yılı: 1988
Doğum Yeri: Trabzon
Yaşadığı şehir: Konya- Kastamonu
Eğitim: Selçuk İletişim- Halkla İlişkiler - Son sınıf ( Malcolm'dan kıdemliyim, bana abla diyebilirsiniz sayın malcolm Kahkaha )
Anadolu Ü. İlahiyat Önlisans mezunuyum aynı zamanda.
İş&Meşguliyet: Kontv'nin reklam ajansında staj yapıyorum. Yakın zamanda kısa dönem için yerel bir radyoda program yapmaya başlayacağım inş(kısa dönem diyorum çünkü amacım işi öğrenip, başka radyoya , başka bir program formatı ile transfer olmak)
Sosyal Aktiviteler: Hangi birisini sayayım. Ayran gönüllüyüm biraz bu konuda sanırım. Her an herhangi bir aktiviteye başlayıp, bırakabilirim. Ancak şu sıralar(yoğunluktan) tek eğlencesi tekerlekli koltuklarda etrafında dönmekten başka bişey olmayan birisi için aktiviteden  hele hele sosyallikten hiç bahsetmeyin Kahkaha O kadar da kötü bir durumda değilim.Bu dönme eylemi, fikir bulmada işe yarıyor  Kararsız
Sevmediğim şeyler: Nette, forumda, msn'de ya da yüzyüze hiç farketmez "seviyesizlik, laubali tavırlar, saygısızlık "
Yani yazmak yerine, yhani yazan yeni nesil gençler(kardeşimde bu gruba dahil  Kızgın  )
Yalnız yemek yemek ya da yiyememek Gülümseme
Şükürsüzlük (Kendindekilerin kıymetini bilmeme ve insanların ve kendine ait şeylerde hep kusur ve eksiklik arama )
Hep aksilik, hep aksilik bıktım ne bu ya tarzı sitemler
Tahammülsüzlük
Aşırı mütevazılık
Ve sair..
Sevdiğim şeyler: Sürprizlere bayılırım Gülümseme
Bir işe yaradığını hissetmek,
Düşündüğünde, düşündüğün şeyin, düşünmeye değer olduğunu anlamak ve kendini "adam" hissetmek(Düşünüyorum o halde varım gibi birşey)
Zevklerim: Hayatın her anından zevk alabilirim.Yemek yerken(kahvaltı muhabbetleri başkadır), uyurken( bir işi bitirdikten sonraki uyku,final zamanı sabaha yakın)vs.
Özel zevklerim: Dinlemek, yazmak, okumak, dağ-tepe, fotoğraf çekmek, ağacın en üst dalında gözlerini kapatıp rüzgarı hissederek,uçtuğunu hayal etmek, paktaki güvercinlere simit parçacıkları atmak, yaşlı insanlar konuşmak ve eski hatıralarını dinlemek , yaz yaz bitmez.
Önemsediklerim: Ne söylediğinin ve neyi nasıl söylediğinin bilincinde olmak..
Elbette dostluk...
Ve insana insan olduğu için değer veririm. Saygı duyarım(fikirlere değil, insanlara-yaradandan ötürü-) , saygı beklerim!
Bilinmeyen yönlerim: İnsanların kişilik özelliklerine göre, beni tanımalarına müsade ederim.(Her insanın tanıdığı ahuzar farklı olabilir. Bazen ciddi, bazen resmi, bazen samimi, bazen çocuksu )
Ama hiç bilinmeyen bir yönüm: Beyin okuyorum Kahkaha
Kan grubum: A RH Pozitif( insan kan grubunu bilmez mi ya Gülümseme )

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye
**

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

« Yanıtla #5 : 04 Mart 2009, 04:12:40 »

Adım : Sinan
Doğum Yılım: 1985
Doğduğum Yer: Sivas / merkez
Yaşadığım Yer: K.K.T.C. / mağosa
Eğitim: üniversite öğrencisi
İş & Meşguliyet : Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği 3.sınıf
Sosyal Aktivite(ler): havacılık (planör, paraşüt), ney üflemek (acemi düzeyde), futbol, bil. oyunları ( ne yazık ki kurtulamıyorum), yüzmek ...
Sevdiğim Şeyler: Uçaklar ve her türlü hava taşıtı, sohbet etmek (özellikle kardeşim ve eniştemle) çok hoşuma gider,   
Sevmediğim Şeyler: eskiden olmayan ama kurtulmaya çalıştığım vurdumduymazlık (1 senedir) var atlatacağım inşaAllah, ve olması gerektiği gibi dinime önem verememem ve kendimi geliştirmekte zayıf kalmam (inş. düzeltirim), küfürden nefret ederim ne yazık ki etrafımda kiler çok küfür ediyorlar Üzgün , sözümde durmamaktan nefret ederim; kendmi yer bitiririm
Özel olarak eklemek istediğim şeyler: İnşaAllah kendimi son zamanlarda yaşadığım bu sııntılı dönemden kurtarmak istyorum o yüzden sizden DUA istiyorum bundan sonra da kendimi geliştirip insanlara yardım etmek istiyorum ve hayatnameye daha bir önem vermek istiyorum ...

to be continue... Gülümseme

Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

Tirmizî, Birr 86, (2036).

âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« Yanıtla #6 : 04 Mart 2009, 09:33:38 »

Adım: erkan
Doğum Yılım: 1409
Doğduğum Yer: Konya/Hadim
Yaşadığım Yer: Konya
Eğitim: Selçuk Makine (Seneye de Makine Mühendisliği İnş.)
İş & Meşguliyet: Öğrencilik, Amelelik...
Sosyal Aktivite(ler): İzcilik, gezi, öğrenci faaliyetleri...

Ek bilgiler:
- Kan grubum
: 0 rh +  (yapım kan vermeye müsait Gülümseme )

- Sevmediğim şeyler: "Bennn"leri, kapalı yerlerde sigara içilmesi, Namazda dikkat dağıtıcı hareketler, şakanın aşırısı, televizyon dizilleri, dağınıklık... (bu bitmez olumsuz şeyleri sabaha kadar yazabilirim marifet sevebildiğimiz şeylerin fazla olması Gülümseme )

- Sevdiğim şeyler: Samimi iltifatlar, kitap okumak, tecrübe sahibi insanlara soru sormak ve dinlemek (dinlerken zaman mefhumu gözetmem Gülümseme ), Sade ve gösterişsiz giyinmek, sağlıklı beslenmeye çalışmak(yeşillkleri çok severim), bitki çayları, işlerimi genellikle yalnız yapmak, sosyal olarak biraz pasif olmak, dozunda aykırı şaka yapmak Gülümseme, bilgisayarda teknik  olarak amatör de olsa çeşitli çalışmalar yapmak (video, slayt, afiş, web site gibii...)

- Zevklerim: Şiiiiiiirr okumak ezberlemek başkası ile paylaşmak, ruh halime göre müzik dinlemek, canımın isediği bir yemek yapmak, ırmak dere şelale gibi akan suları uzun süre seyretmek ve suyun sesini dinlemek, kiraz ağacının en ucundaki daldan kiraz koparıp yemek(en uzaktaki daha lezzetli oluyor Gülümseme ), içimden geldiği gibi mırıldanmak, muhabbet etmek,

- Önemsediğim şeyler: muhatap olduğum insanın bana vereceği tepki ve benim hakkında ne düşündüğü, ailem ve kardeşlerim vazgeçilmezlerimdir, sağlığım...

- Bilinmeyen yönlerim: bilinmemeye devam etsin (muamma güzeldir. Kahkaha )
- Olumsuz yönlerim hakkında yoruma gerek yok, mü'min mü'mini aynasıdır, beni bilenler bir bilmeyenlere de selam olsun Gülümseme )

Özel olarak eklemek istediğim şeyler

en hoşuma giden ve sürekli tekraradığım beyitlerden bir kaçı... Gülümseme

Allah'a dayan sâye sarıl hikmete râm ol
yol varsa budur bilmiyorum çıkar yol

sür çıkar ağyârı dilden ta tecelli ede Hak
Padişah konmaz saraya hane mamur olmadan

Hoşça bak zâtına kim zübde-i âlemsin sen
Merdüm-i dide-i ekvân olan âdemsn sen

Dîl beyt-i Hüdâ'dır pâk eyle anı sivâdan
Kasrına nüzul eyleye Rahman gecelerde.....
................................

Tokat lı
Aktif Üye
*

« Yanıtla #7 : 04 Mart 2009, 11:24:28 »

Adım: Yaman
Doğum Yılım: 1981
Doğduğum Yer: Tokat
Yaşadığım Yer: İstanbul
Eğitim: Devam(İlahiyat)
İş & Meşguliyet:Sağlık 
Sosyal Aktivite(ler):Müzik (toplu organizeler),gezmek,piknik(Izgara yapmak) sağlık eğitimlerine katılmak

Sevmediğim şeyler:Yapmacık davranmak,başka sevmediğim şey yok.

Zevklerim:Her birşeyden zevk almaya çalışırım  Sırıtan alamadıklarımda olr.

Önemsediğim şeyler:Eşim,dostlarım,sağlığım.

Kan Gurubu: 0 Rh+( Kan istemeyin bayılıyorum) Gülümseme
Y a L N ı Z E F E
"Sefer Bizden Zafer ALLAH' dan"
Aktif Üye

“Ah Bine’l-Aşk ” -Ah aşka ulaşmak-

« Yanıtla #8 : 04 Mart 2009, 13:11:37 »

Adım:  Y a L n I z  e F e ( EMRAH)

Doğum Yılım: 13 Muharrem 1406 (27 Eylül 1985)

Doğduğum Yer:
  Germencik / AYDIN

Yaşadığım Yer: Selçuklu / KONYA (Memelekete dönüş yaptık )

Eğitim: S.Ü. Sosyal Bilimler Meslek Y.O. Muhasebe 07 Mezunu - Açık Öğretim Fakültesi 4. Sınıf İşletme devam

İş & Meşguliyet   Muhasebe

Sosyal Aktivite(ler): Arapça öğrenme( inşaallah öğreneceğim  dua) -
sohbet proğramları. pekde fazla bişi yapamıyorum artıkın Üzgün

Sevdiğim Şeyler:   Samimi olmayı,doğruluğu,anlayışlı olanı ve olmayı ,düşüneni ve düşünmeyi,Yalnızlığı,sessizli ve sakinliği,
az konuşmayı,insanların sevinçlerini,sıkıntılarını dinlemek ve elimden bişi geliyorsa yardımda bulunmak.
Yaşca ve manevi mevkice büyük abiler veya hocalarla muahabbet etmek onlardan tecrübelerinden istifade etmek
Yağmur veya kar altında yürümeyi(sırılsıklam olmayı)
İnsanları mutlu etmek, Sevdiklerimle birlikte olmak( gezmek,muahabbet etmek v.s..)
Futbol,masa tenisi, yüzme, Araba kullanma,

Sevmediğim Şeyler: herşeyin aşırısını,gereksiz konuşmayı,herşeyi ben daha iyibilirimliği,
Adam yerine konulmamayı,dağınıklığı.

- Önemsediğim şeyler: ALLAH (C.C) için Ailem,ihvanlarım,kardeşlerim, dostlarım.

Hayattan Öğrendiklerim: Yaşamayı,Ayakta kalmayı,Şükretmeyi, Sevmeyi...

Özel olarak eklemek istediğim şeyler:

İstanbul'da yaşamayı çok istiyorum ve de yaşayacam az kaldı. [Boğulacaksam okyanusda boğulmayı tercih ederim ..Gülümseme) ]

Kan Grubum :
0 Rh (+) ihtiyacı olana derhal verilir. [kısmen] Gülümseme))

~Kim Ölü Kim Diri , Kim Akıllı Kim Deli, En Şerefliniz En Takvalınızdır~
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #9 : 04 Mart 2009, 20:55:46 »

Adım:Selma
Doğumtarihi :4ağustos
Doğduğum yer:sivas merkez
yaşadığım yer:Alanya
eğitim:orta okulu ve lise ikiye kadar imam hatipte okudum ve ayrılmak zorunda kaldım(sebep nişanlanma iki yıl sonrada evlilik).
*şu anda fıkıh dersi alıyorum kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum.sonrada inşaallah akaid ve arapça dersine başlayacağım.
İş ve Meşguliyet:Ev Hanımı
sosyal aktiviteler:dernek çalışmaları, sohbet proğramları...
sevdiğim şeyler:doğruluğu,samimi dostluğu,hediyeleşmeyi,cömertliği,güler yüzlü olmayı,
insanların sıkıntılarında elimden geldiği kadar yardımcıolmayı,az konuşmayı ...
sevmediğim şeyler:yalan.iki yüzlülük, boş komuşmak,dedi kodu,kendini öğmek,bilmişlik taslamak,her şeye muhalefet etmek,
birde dağınıklığı...(kızımın en büyük sorunu)
zevklerim:kitap okumak,örgü örmek,arkadaşlarımla kahvaltı yapmak,yaz tatilinde sivasa gitmek ve istanbula gitmek...
Önemsediğim seyler:ben çok çabuk kırıldığım için insanları kırmamak. Ailem we arkadaşlarımıda çok önmserm...
  *evliyim ve 3 tane çocuğum war...Rümeysa Hatice ve Abdullah:)

kan grubum A rh (+)

Rmysa ~
**
Aktif Üye
**

« Yanıtla #10 : 04 Mart 2009, 22:07:33 »

Adım: Rümeysa
Doğum Yılım: 1995
Doğduğum Yer: Alanya
Yaşadığım Yer: Alanyal
Eğitim: Suan Kemal Şuberi İ.Ö.O. 'da 8. snıf öğrencisiyim.
İş & Meşguliyet: İşim Ders çaLışmak Kahkaha Meşguliyet Yine ders we dersane Kahkaha
Sosyal Aktivite(ler): Geziler (pknk vs. vs.) İzcilik arada..
Ek bilgiler:
- Kan grubum: 0 rh (+)

- Sevmediğim şeyler: Yalan! Bnden habersz iş yapılması. Benim arkamdan weya baskasınn arkasın olduk olmadık seyler denmesi.İftira . Dalga . vs.vs

- Sevdiğim şeyler: Gezmek tozmak. Ders çalışmak. Dersanede wakit geçirmek. Arakadaşmlarımla beraber olmak.

- Zevklerim: Alışweriş Kahkaha Kahkaha Türkçe Rap Müzik
- Önemsediğim şeyler: Bi arkadaşımın bna küsmesi.
- Bilinmeyen yönlerim: Bilinmeyen olduğu için bilmiyorum sanırım:)

Özel olarak eklemek istediğim:

Türkçe Rap Müzik sewiyorum ama bnların içine argolu Türkçe Rap girmiyo !
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« Yanıtla #11 : 04 Mart 2009, 22:39:47 »

Adım:r-e-y-y-a-n
Doğum Yılım: 4 Zilhicce 1410 (27 haziran 1990)
Doğum Yerim: Konya
Yaşadığım Yer:Konya (Kıbrıs/Lefkoşa'da öğrenci)
Eğitim: Hala Öğrenci Gülümseme
İş ve Meşguliyet: YDÜ Okul Öncesi Öğretmenliği 1. sınıf
Sosyal Aktiviteler: Ney (henüz çok profosyonel değil), Ebru Sanatı (Lisedeyken bir süre ilgilendim şimdi de Konya'da olduğum zamanlarda yapıyorum), Hayatname (Kıbrıstaki en büyük sosyal faaliyetim Gülümseme )
Sevdiğim Şeyler: Kitap,dergi vb. okumak(özellikle GENÇ Masum ),
sevdiklerimle zaman geçirmek, Yemek ve pasta yapmak, Ney üflemek,
Çıkarsız sadece Allah için iş yapan insanlarla birlikte güzel İşler yapmak ve onlara her daim elimden gelen en büyük yardımı göstermek,
Çocuklarla birlikte birşeyler paylaşmak,onlara yeni şeyler öğretmek,
İmkanlar el verdiğince yeni yerler gezip farklı kültürleri tanımak,
Kendimden yaşça büyük insanlarla dostluklar kurmak,

Güzel hasbihallerle semaverde çay içmek Gülümseme
Allah'ın anıldığı mescidlerde zaman geçirmek

Sevmediğim Şeyler: Yalan duymak ve söylemek (Yalanı seven olduğunu sanmıyorum ama yalan bende tamamen korkulu rüya Üzgün ), Sigara, Yapmacık davranışlar, memnuniyetsizlik
Seviyesiz ve samimi diyaloglar, alınganlık,
Karşıdakini üzmek maksadıyla yapılan lüzumsuz eleştiriler,

Özel olarak eklemek istediklerim:

- Ailemin en büyük çocuğuyum.
- A Rh (+) kan grubum ve yengeç burcuyum.
- Dinlediğim müziklerde tür ayrımı yapmam,benim için daha çok sözleri önemlidir (metal müzik istisna)
- Bir işi yapmadan önce büyüklerime danışarak iş yapmaya çalışırım,Onların tecrübelerini dinlemek ve o tecrübelerden faydalanmak benim için önemlidir.
- Bir işi yapmış olmaka için yapmayı sevmiyorum, eğer zaman ayırıp tamam ben yaparım dediysem elimden gelenin en iyisini yapmalıyım.

- Yaptığım her şeyde,tanıştığım ve birlikte yaşadığım insanlarda ilk aradığım özellik samimiyettir.
-İnsanları (iyisi ve kötüsüyle) seviyorum ve mutlu ettiğim zaman mutlu olabliyorum.
- Allah ömür verirse ve kısmetse yapmak istediklerim:
*Kendime ait büyük bir okuma salonu (kütüphane).
*Akra'da AKRAdaşım programında görev almak Gülümseme
*Asfa Eğitim Kurumlarında Öğretmenlik yapmak,

Şimdilik bu kadar... Masum
şefkatperver
Aktif Üye
*

Bir Şefkat Kahramanı

« Yanıtla #12 : 05 Mart 2009, 12:21:44 »

Ne kadar çok Konya ikametli üye var burada böyle...maşAllah.

Ben de Şefkat...Gülümseme
YŞBTB
Aktif Üye
*

« Yanıtla #13 : 05 Mart 2009, 16:49:52 »

ADIM:Şengül
DOĞUM YILIM:24 haziran 1972
DOĞUM YERİ:Sivas
YASADIĞIM YER:Sivas
EĞİTİM:Lise
İŞ VE MEŞGULİYET:STK da yönetim kurulu üyesiyim artı ev hanımı
SOSYAL AKTİVETELER:-Bağlı olduduğum dernekte çocuk ve aile üzerine etkinlikler,programlar, insanlar arasındaki psikolojik,sosyolojik ve ahlaki ilişkiler ile ilgili seminerler,programlar.
SEVDİĞİM ŞEYLER:Samimiyet,dürüstlük,iyi niyetli,güler yüzlü,verdiği sözde duran,haddini bilen,kendinden önce karşısındakini düşünen,insanlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum.
SEVMEDİĞİM ŞEYLER:Samiyetsizlik,ikiyüzlülük,her türlü ahlaksızlık,haddi bilmemezlik,bir toplumda iki kişinin hal ve davranışlarıyla dikkatleri üzerlerine çekmesi,insanın kendini beğenip diğer insanları küçümsemesi v.s
ÖZEL OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM:Çok güler yüzlü,çok cana yakın ve bi o kadarda hassas ve kırılganım.kırıldığım zaman kendi kabuğuma çekilirim.

KAN GRUBUM: 0(Rh+).
( bilgisayardan pek anlamıyorum.anlamadığım için çok vaktimi alıyor.toplantım ve seminerlerimiz olduğu için vaktimi bilgisayar başında geçirmek bana ters geliyor. lakin program hazırlama konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.bu arada kutlu doğum haftası için ailelere ve çocuklara  program hazırlıyoruz.bu konuyla ilgili döküman, etkinlik işime yarayabilir.evliyim ve üç çocuk annesiyim.hayatname ailesi içerisinde bulunmaktan onur duyuyorum.
sivas'tan hayatname ailesine sevgi ve saygılarımla
PaLaReİs
BEY_ZADE
Aktif Üye
*

« Yanıtla #14 : 06 Mart 2009, 01:21:10 »

ADIM                : ABDULKADİR
DOĞUM YILIM      : 18.08.1979
DOĞUM YERİM     : ADANA
YAŞADIĞIM YER   : KAHRAMANMARAŞ
EĞİTİM               : LİSE (BU YAŞIMIZDA AÇIK ÖĞRETİME YAZILDIK  İKİ YILLIK OKUYACAĞIZ İNŞALLAH)
İŞ&MEŞGULİYET   : ÖZEL BİR BANKADA HİZMETLİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM
SOSYAL AKTİVİTE  : CUMA SOHBETLERİ, İNGİLİZCE ÖĞRENME,  PİKNİK VS
SEVDİĞİM ŞEYLER  : BASKETBOL OYNAMAK ,KİTAP OKUMAK, ARKADAŞLARIMA ZİYARETTE BULUNMAK  VE  DUA ETMEK
SEVMEDİĞİM ŞEYLER: İKİ YÜZLÜLÜK, İFTİRA ETMEK .HAKSIZ KAZANÇTA BULUNMAK,YETİM HAKKI YEMEK VE TOPLUM  İÇERİSİNDE (ERKEK OLSUN BAYAN OLSUN) UYGUNSUZ TAVIRLARDA BULUNMAK
ÖZEL OLARAK EKLEMEK İSTEDİĞİM : UĞUR IŞILAK HAYRANIYIM  ŞİİR OKUMAYI ÇOK SEVERİM SEVDİĞİM ŞAİRLER
                     NECİP FAZIL KISAKÜREK
                     YAHYA KEMAL BEYATLI
                     BEDİRHAN GÖKÇE      
                     SENAİ DEMİRCİ
                      AİLEMİN SONDAN İKİNCİ EVLADIYIM ,AİLEM ADANADA YAŞIYOR , BEKARIM ,RABBİM HAYIRLI BİR EŞ NASİP EDERDE EVLENİRİZ,  KAN GURUBUM (0.RH.+,)

SİZLER GİBİ GÖNÜLDEN SEVEN  GÜZEL KARDEŞLERİMLE TANIŞTIĞIMA ÇOK MEMNUNUM
HAYATNAME AİLESİNE SEVGİLER SAYGILAR (ALLAHA EMANET OLUN)

Yokluğumun Resmi
Attığım her adım benden uzakta
Bastığım her yerde yokmuşum meğer
Çırpınırken 'ben' denilen tuzakta
'Ben' bana saplanan okmuşum meğer..

Aklım kumsal iken, ben toz paresi
Çıktıkça yükseğe, alçalır oldum..
Düşündüm, derdimin nedir çaresi
Susarak konuşmak, sonunda buldum..

Esrarlı vuslata bir adım kala
Hasretin vecdiyle, ben kement attım
Yürekte boğulmak, ne güzel bela
Battıkça kurtuldum, çıktıkça battım..

Görünmez cevheri buldum diyerek
Körlüğü kör ettim, deli bir taşla
Bilmeyi bilmeden, bildim diyerek
Boşluğu doldurdum, dolu bir boşla..

Nasılların sebebini sorarken
Sualimi cevapladım niçin'de
Çokluğumda yokluğumu araken
Yalnız kaldım yığınların içinde..

Satır, satır böldü beni heceler
Her kırkımı, kırka yardım savuştum
Boşluğumu kucakladı geceler
Sessizlikte, gürültüyle boğuştum..

Var'da yoku, haykırırken her seda
Aklım ki, aklımı başımdan aldı
O'na gidiyorum, bana elveda
Sonsuz olan sona, bir nefes kaldı..
Uğur Işılak
[/B]

GÜL HİTAPTIR SEVGİLİYE ,
GÜLSÜZ GÖNÜl HARABE ,
SORDUM GÖNÜL BAHÇEME
ORADA GÜL VARMI?SEVGİLİYE

Gönül tahtımızın eşsiz sultanı "En Sevgili"nin şefaatlerinin üzerimize olması dileğiyle ALLAH' emanet olun
z@mb@k
Aktif Üye
*

Beni Kalbinde görürsen tanıma

« Yanıtla #15 : 06 Mart 2009, 11:52:31 »

Adım: @yşenur @slı
Doğum Yılım: 1982
Doğduğum Yer: @ntalya
Yaşadığım Yer: M@nis@
Eğitim: Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü, Y.L. sosyal bilimler Enstitüsü
İş & Meşguliyet .Disiplin
Sosyal Aktivite(ler): Kontrollü spor, kitap okumak (her tarz her tür fikir ), (dedemin hafız ve eski bir diyanet başkanılıgı nedeniyle sohbet ve dernek çalışmaları),kayak en sevdigim spor, bir deniz kızı olarak tabiki yüzmek
Sevdiğim Şeyler: donanımlı insanların hertürlü davranışlarını severim , olmakla öleymiş gibi davranmak arasındaki farkı bilen insanları severim , zeki insanı severim aslında, farkı fark edeni severim
Sevmediğim Şeyler: Zayıf din bilgisiyle din satıcılıgı yapanları sevmem, hanımefendi gibi gösterip donanımı sıfır olanları sevmem, bilgisi olmadıgı halde ukalalık yapanları sevmem
Özel olarak eklemek istediğim şeyler: Deli dolu biraz ukala ,şımarık olabilirim ama bilmedigim konu hakkında yorum yapmam kendimi kendim eleştiririm kimseye bırakmam göstermek istedigim şeyleri gösteririm ay herkes bana ii desin diye sahtekarlık gösterileri yapmam yapanıda sevmem beni tanıyan tanır yada tanımasına izin verdiklerim tanır herkesle muhattap olmam görünen kadarda görünmeyenlerin oldugunu ii bilirim

Surseven
Aktif Üye
*

« Yanıtla #16 : 07 Mart 2009, 18:57:00 »

Adım: ..Cezmi.
Doğum Yılım: ..1957.
Doğduğum Yer: ..Bursa-İnegöl.
Yaşadığım Yer: İsatnbul...
Eğitim: ..Lise.
İş & Meşguliyet Kamu kurumundan s.s.k emekisiyim....
Sosyal Aktivite(ler): ..Futbol saha komiserliği yapmaktayım.Kuran okumayı severim.Sohbet dinlemeyi,tasavvuf,sanat müziği
arasıra dinlerim..5 EVLAT babasıyım..
arzum
Aktif Üye

Huzur,Huzurunda yaşamaktır..

« Yanıtla #17 : 07 Mart 2009, 22:52:00 »

adım:arzu
soyadım:çolak
doğum yılım:19 nisan 1989
doğum yerim ve yaşadığım yer:İSTANBUL
eğitim:açıköğretim ilahiyat öğrencisi
sosyal aktiviteler: şimdilik farklı değişik kurslar
sevdiğim şeyler:gezmek,kitap okumak,müzik dinlemek,yazmak,her konuda öğrenmek ve öğrendiklerimi öğretmek,hayat tecrübesi olan insanlarla muhabbet etmek vs.
sevmediğim şeyler:kıyaslanmak,şımarık kendini beğenmiş kişilerle aynı ortamı paylaşmak Kızgın ,istemediğim bir şeyi yapmak mecburiyetinde kalmak,bana karşı yapılan yanlış eleştiriler buna hiç ama hiç hazmedemiyorum(yeri geldiği için sölüyorum beni tanımıyorsanız lütfen benim hakkımda yorum yapmayın), susmayı tercih etmek zorunda kalmak,insanların birbirlerine karşı hoşgörüsüzlüğü ve tahammülsüzlüğü..sert kaba kırıcı konuşmalar...
zevklerim:en büyük zevkim gezmek,kitap okumak müzik dinlemek en başta tasavvufi müzik..birşeyler yazmak karalamak,yemek yapmak
önemsediklerim:en başta ailem arkadaşlarım, sevdiğim tüm insanlar
eklemek istediklerim:
koç burcundanım ailemle beraber yaşıyorum 2 kardeşiz evin büyüğü ve tek kızım
karakter olarak her ne olursa olsun sevgi dolu şen şakrak gülmeyi seven,karanlıktan çok koran biraz içine kapanık, iyimser olmaya çalışmayı beceremeyen ve en önemlisi her konuda iyi niyetli olmam fesatlığın zerresini taşımayan biriyimdir buda burcumdan olsa gerek Kahkaha
daha çok şey var da şimdilik bukadar Göz kırpan
a.b_yasar
Aktif Üye
*

« Yanıtla #18 : 08 Mart 2009, 06:42:03 »

Adım: Abdulbasir Yaşar
Doğum Yılım: 1409 /1988
Doğduğum Yer: şanlıurfa/ceylanpınar
Yaşadığım Yer: istanbul
Eğitim: Marmara üni. işletme 3. sınıf
İş & Meşguliyet  Öğrenci hayatı...
Sosyal Aktivite(ler): spor, gezi, sohbet,seminerler, gönüllü klub faaliyetleri...
Sevdiğim Şeyler: muhabbet,futbol & basketbol, yüzme, film izlemeyi çok severim Gülümseme ...
Sevmediğim Şeyler: siyaseti, amaçsız yaşamayı, karşımdakini kırmayı...
a.b_yasar
Aktif Üye
*

« Yanıtla #19 : 08 Mart 2009, 06:43:30 »

kısa olsun dedim ama baya bi kısa olmuş Gülümseme
nisan24
Aktif Üye
*

« Yanıtla #20 : 12 Mart 2009, 10:51:00 »

Adım: ... nisan
Doğum Yılım: ... 1984
Eğitim: ... niğde üniversitesi harita kadastro bölümü (açık öğretim iktisat fakültesi iktisat bölü halen devam ediyor)
İş & Meşguliyet ... işsüz:)
Sosyal Aktivite(ler): ... gezi ,seminerler,spor yürüyüş.
Sevdiğim Şeyler: ... yaşamayı seviyorum:) ailemle vakit geçirmek, ya sevmdiğim sey yok ki:)pikniğe bayulurum:)
Sevmediğim Şeyler: ... yalan söylenmesi.siyasettende nefret ederüm:)
Özel olarak eklemek istediğim şeyler: hayat name sürekli giremiyorum afola:(((

çalınan her kapı hemen açılsaydı... ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcisı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa hayatın anlamını eliyle kaymuş gibi bulmak kimin harcıydı..

(imzayı abdullah isimli bir üyenin profilinden aldım hakkını helal eylesin)
Derya
Aktif Üye

Lüzumsuz işlerle uğraşan lüzumlu şeyleri kaçırır.

« Yanıtla #21 : 27 Mart 2009, 11:49:46 »

Adım: ... Derya
Doğum Yılım: ... 1974
Doğduğum Yer: ... Konya
Yaşadığım Yer: ... İstanbul
Eğitim: ... Gazi Üniv.Fizik,Selçuk Üniv.Bilgisayar Programcılığı ve İşletme(şuan devam ediyorum)[İşim gereği lazım olduğu için   ]
İş & Meşguliyet ...Kamuda Görev Yapıyorum
Sevdiğim Şeyler: ... Hayatı seviyorum,yaşamayı,kaliteyi,arkadaşlarımı ve ailemi .
Sevmediğim Şeyler: ... Yalan.
Özel olarak eklemek istediğim şeyler: Evliyim.Bir oğlum ve bir kızım var.Darısı tüm isteyenlere.....

O küçük kız her zaman neşeli şarkılar söylüyor...
ülkü
Aktif Üye
*

« Yanıtla #22 : 29 Mart 2009, 14:27:45 »

Adım: ... Ülkü
Doğum Yılım: ... 1982
Doğduğum Yer: ... İstanbul
Yaşadığım Yer: ... İstanbul
Eğitim: ... Anadolu üniv/İktisat
İş & Meşguliyet ... Öğrenci....
Sevdiğim Şeyler: ... iyi olan herşey
Sevmediğim Şeyler: ... Hak yemek...
Özel olarak eklemek istediğim şeyler: Her zaman çok yoğunum ama niye bu kadar yoğunum onu bir türlü anlayamıyorum. Biraz tembel, azcık çalışkan, şu sıralar sakin, gezmeyi seven (annem bu özelliğimi pek sevmez) boş zamanlarımda yüzmeyi, kitap okumayı, tiyatroya gitmeyi  seven ama su sıralar hiç boş vakti bulunmayan, sıradan biri işte Gülümseme....

karanfil
Aktif Üye
*

« Yanıtla #23 : 06 Nisan 2009, 17:55:05 »

ADIM: zeynep kübra
DOĞUM YILIM: 1992
DOĞDUĞUM YER: konya
YASADIĞIM YER: istanbul
EĞİTİM: dini ilimler & lise ögrencisiyim
İŞ & MESGULİYET: öğrenci hayatı...
SOSYAL AKTİVİTELER: cemaat faliyetleri, seminerler, geziler( olursa Göz kırpan ), hayatname..
SEVDİĞİM ŞEYLER: samimiyeti, sükuneti, olgunluğu, hediyeleşmeyi, yeni insanlarla tanışmayı, ince düşünceli ayrıntılara önem veren insanları, karanfilleri, kısaca sevilmeye layık olan herseyi...
SEVMEDİĞİM ŞEYLER: yapmacık davranışlar, gösteriş, lüzumsuz eleştiriler, sulu şakalar, saygısızlık, vefasızlık, düşüncesizlik...
ZEVKLERİM: Eyüp mezarlığını ziyaret etmek, kitap-dergi okumak,yazı yazmak,bulmaca çözmek, müzik dinlemek (basta ezgi olmak üzere metal müzik hariç her türlü müzik dinlerim), arkadaslarımla,ailemle (özellikle 4 yasındaki güzel yürekli kardeşimle) vakit geçirmek, pasta yapmak, yürümek, bunlar gibi bir yığın güzel şey daha Gülümseme ...
ÖNEMSEDİĞİM ŞEYLER: bir işi yaparken ne/kim için yapıldığını yani amacın ne olduğunu mutlaka bilmem gerek, değilse yapmam   Göz kırpan  hocamın,ailemin ve ablamın (öz değil) fikirleri, vefa ve samimiyet (tanıştığım insanlarda ilk baktığım özellik samimiyet, zamanlada vefa..).. ama en basta kalp kırmamak.. birinin bana kırgın olduğunu hissettiğimde geceleri gözüme uyku bile girmiyo  Üzgün
ÖZEL OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM: hayatnameyi çok sevdim. faydalı ve sıcak bi ortam ( tam benlik  Göz kırpan )... zamanla daha çok ilgilenebileceğimi sizleri de daha yakından tanıyabileceğimi umuyorum..  allah razı olsun hepimizden..
ayşeakkaya
AYŞE
Aktif Üye

« Yanıtla #24 : 11 Nisan 2009, 18:31:39 »

Adım: Ayşe
Doğum Yılım: 18 Kasım 1989
Doğduğum Yer: İstanbul/Bağcılar/Dörtyol hastanesi =)
Yaşadığım Yer: İstanbul (Evim Tekirdağ da ama ben istanbul’um da okumaktayım halâ)
Eğitim: Bu yıl sorun çıkarmazlarsa ÖSS sınavına gireceğim inşallah.. Ama asıl eğitim durumum şu; Derya vakfın da ihtisas 2 öğrencisiyim..
İş & Meşguliyet: Halâ öğrenciyim ve ilim ile meşgulüm =)
Sosyal Aktivite(ler): Ney üflemekteyim.. Bunun dışın da elimden geldiği kadar kişisel gelişim kurslarına ve sosyal faaliyetlere katılmaktayım.

__Sevmediğim şeyler: Saygısızlık ve ukalalık… Sanırım bu ikisi birçok kötü davranışları içerir.
__Zevklerim: Ensturmantel ve tasavvufî eserler dinlemek en vazgeçilmez tutkumdur.. Kaliteli flimler izlemekten son derece zevk alırım.. Rabbimin şu fâni alemde bana lutfettiği tüm şeyleri seviyorum..
__Önemsediğim şeyler: Tüm insanları önemserim ve elimden geldiği kadar değer veririm, bunun aksinin yapılması beni çok rahatsız eder…
__Bilinmeyen yönlerim: Senaryo yazmak benim bilinmeyen bir yönümdür, bir gün içime sinecek olan bir senaryom olursa muhakkak onu sunmak istiyorum..
Sayfa: [1] 2 3
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  Selamlaşma & Tanışma Faslı  |  Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz! « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: