Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz!

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
12 Åžubat 2012, 11:15:38
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  SelamlaÅŸma & Tanışma Faslı  |  Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3]
Gönderen Konu: Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz!  (Okunma Sayısı 5268 defa)
Burak
Burak
ebul hasan - ali bin cafer
Aktif Üye
**

Ey mutmain olmuş nefis! Dön artık Rabbine... (fecr

« Yanıtla #50 : 06 AÄŸustos 2010, 09:04:27 »

Adım:                       Cihangir YALDIZ

DoÄŸduÄŸum Yıl / Yer:          1972/Sivas

YaÅŸadığım Yer:               Sivas

EÄŸitim:                     Orta Okul

İş:                         Döküm Fabrikasında Yöneticilik

MeÅŸguliyet:                   İkizler tek meÅŸguliyetim gibi, dertlilerin derdini dinlemek ve seviçlilerin sevinçlerini paylaÅŸmak ilave meÅŸguliyetlerim sayılabilir...

Sosyal Aktivite(leri)m:        Gençlerle Hasbihal etmek, büyükleri ziyaret edip hayır dualarını almak...

Sevdiğim & Sevmediğim şeyler: Kibri, yalan söylenmesi sevmediklerimin en başında, İman ve İslam sevdiklerimin başında

Ezel sırlarını ne sen bilirsin nede ben
Bu muammalı sözü ne sen anlarsın nede ben
Perdenin gerisinde senide benide bir konuÅŸturan var
EÄŸer perde kalkarsa  ne sen kalırsın nede ben
(Ebul Hasan Harkani k.s.)
mert
Aktif Üye

Sende en iyisi ne ise, dostuna ver. Mevlânâ

« Yanıtla #51 : 06 AÄŸustos 2010, 09:45:13 »

Harkani - Ukab - Burak abi... Peki...

Sevdiklerinize ne kadar ölçülü davranabiliryorsunuz? Gülümseme

"Bir ülkede akıl ve sanattan çok servete değer verilirse bilinmelidir ki; orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır." Büyük Frederik
Burak
Burak
ebul hasan - ali bin cafer
Aktif Üye
**

Ey mutmain olmuş nefis! Dön artık Rabbine... (fecr

« Yanıtla #52 : 06 AÄŸustos 2010, 12:15:14 »

Galiba burada soru sorulmuyor ve doğal olarakta cevaplanmıyor ama yinede soruna bir defaya mahsus cevap vereyim;

Bizim hürmeten sevdiklerimiz ve şefkaten sevdiklerimiz var...

Hürmeten sevdiklerimizle ilgili bize ait bir ölçü yoktur. Çünkü bu tür sevgiler Allah (cc) tarafından kulun kalbine düşürülür (Meryem/96). Böyle olunca buna bir ölçümüz olamıyor...

Åžefkaten sevdiklerimizde ise, kendi ehlimize adaletle muamele ederken, yakınımıza, kardeÅŸlerimize, yakınlıkları ölçüsünde sevgi göstermeye gayret ediyoruz... Tabiri caizse "üzüm üzüme baka baka kararır" sözünde olduÄŸu  gibi, yakınlık arttıkça aynileÅŸmekte artıyor, muhabbet kavileÅŸiyor. Allahu Alem

Ezel sırlarını ne sen bilirsin nede ben
Bu muammalı sözü ne sen anlarsın nede ben
Perdenin gerisinde senide benide bir konuÅŸturan var
EÄŸer perde kalkarsa  ne sen kalırsın nede ben
(Ebul Hasan Harkani k.s.)
maÅŸide seda
Aktif Üye
*

« Yanıtla #53 : 06 AÄŸustos 2010, 18:31:30 »

adım : maşide (seda) şahin
doÄŸum tarihim : 28 aÄŸustos 1988
memleketim + yaşadığım : şehir kahramanmaraş
 eÄŸitim : 2006 anadolu imam hatip mezunuyum
meşguliyet/ iş : yaz kuran kursunda geçici öğreticilk yapıyorum
sosyal akitviteler : dernk programları dersler konferanslar programlar vs.. sıkılmayacak kadar ve bi işe yarayacak kadar aktifim işte...
sevdÄŸim ÅŸeyler : çalışmak, okumak,müzk dinlemek,  ney üflemek, ebru yapmak, yürüyüş yapmak, güzel muhabbet ortamları, rutin moddan dışarı çıkmakyolculuk yapmak  vs
sevmedğim şeyler : boş durmak ciddiyetsizlk kapris alay pişman olmak yanlış anlaşılmak birini üzmek yada kırmak vs...
ÅŸuan kendmde farkettÄŸim ÅŸeyler bunlar ...
osmansahin
..::Osman Åžahin::..
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #54 : 17 Mart 2011, 18:46:41 »

Adım: ...Osman Şahin
Doğduğum Yıl / Yer: .. 1982/Silivri-İstanbul
Yaşadığım Yer: ...Silivri-İstanbul
Eğitim & İş & Meşguliyet ...Firma Kurduk Hayırlısı ile nasibimizi bekliyoruz. Dualarınızıda beklioruz.
Sosyal Aktivite(leri)m: ... Masa Tenisi, Gün aşırı Akra Fm, Futbol, Yüzme, Muhabbet ve son zamanlarda Hayatname
SevdiÄŸim & SevmediÄŸim ÅŸeyler: ...
Sevdiklerim: Dostlarımla zaman geçirmek en sevdiğim şey.
Sevmediklerim: Yanlış anlaşılmak en nefret ettiğim olay. Güvenilmemek ve güvenememek de öyle... Biri size bi yafta vuruyor ve sizin haberiniz de olmuyorki onu açıklayasınız... kimide arkanızdan konuşuyor Allah bu durumlardan cümlesini korusun...
aksen
Yeni Üye

« Yanıtla #55 : 17 AÄŸustos 2011, 23:04:06 »

Selamun aleykum,
Adım: aksen
Doğduğum Yıl/Yer: 1988 / kahramanmaraş
Yaşadığım Yer: İstanbul (ve maraş)
Eğitim: boğaziçi mat. öğretmenliği son sınıf
İş & Meşguliyet: halen öğrenciyim
Sosyal Aktivite(ler): halı saha maçları, geziler, piknikler, okul öğrenci temsilciliği faaliytleri
Ek bilgiler:
- Kan grubum: B rh (-) 

- SevmediÄŸim ÅŸeyler: ezbere yaÅŸamayı, yanlış anlaşılmayı, fanatikliÄŸi, askerlik anıları dinlemeyi, karşısındakinin konuÅŸmasına izin vermeden düşüncelerini empoze etmeye çalışanları, televizyonun çok fazla izlenmesini, "ÅŸunu yapmadıysan yaÅŸama, bunu izlemediysen at kendini aÅŸağı" diye söze baÅŸlanmıasını, 

- Sevdiğim şeyler: eski dostlarla hasbihal etmek, seyahat etmek, bir şeyin temelinde yatan sebebi bulmaya çalışmak (işin mantığını kavramak), geometri soruları çözmek ve anlatmak, kitap okumak, şiir okumak (necip fazıl, sezai karakoç... ) ...

- Önemsediğim şeyler: düşünceye ve düşünmeye önem veririm. Necip fazıl'ın dediği gibi "düşünmediğimizi düşünemedikçe düşünmeye başlamış sayılmayız"

-burada konyalı sayısı  oldukça fazla gördüğüm kadarıyla, liseyi konyada okumuÅŸtum, ve her sene uÄŸramaya çalıştığım bir ÅŸehirdir. ayrıca daha önce forum veya blog tarzı bir sayfaya üyeliÄŸim yoktu,  sanırım yazma konusunda biraz üşengecim. neden burdayım ? ellerimi duaya açtım açalı deÄŸiÅŸmeyen dualarımdan bir tanesi "beni iyilerle karşılaÅŸtır Allah'ım,amin". selametle....
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #56 : 18 AÄŸustos 2011, 01:40:07 »

aleyküm selam kardeşim aramıza hoş geldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun.

Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #57 : 18 AÄŸustos 2011, 21:08:59 »

Aramıza hoşgeldiniz,üyeliğiniz hayırlı olsun..

Sayfa: 1 2 [3]
Hayatname.com  |  Hayata Merhaba  |  SelamlaÅŸma & Tanışma Faslı  |  Tanışma Merasimine Katılımınızı Bekliyoruz! « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: