|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Åžubat 2009, 11:43:36 » |
|
birde su msn adresinin görünmemesi olayini anlatursanuz sevinürüm arkadaşlar msn adresiniz sadece kendiniz tarafından gözüküyor, diğerler üyeler görmüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Åžubat 2009, 11:46:20 » |
|
olar inslh. çözecezde benim soruma bir cevap veren olsa msn adresim nasil kislenecek. cevabimi alayum tokatluyu resil etmeden kacacagum:) dedim yine yasan olmus:) tamam arkadas1m anlad1mda mesala ben baskalar1n1nkinide gördüm örnegin tokatl1n1n ki görünüyor...
|
|
|
|
|
|
çalınan her kapı hemen açılsaydı... ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcisı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa hayatın anlamını eliyle kaymuş gibi bulmak kimin harcıydı.. (imzayı abdullah isimli bir üyenin profilinden aldım hakkını helal eylesin)
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #29 : 02 Åžubat 2009, 12:00:25 » |
|
peki tesekkürler arkadaslar ben çiktim hay1rl1 günler olsun size.
|
|
|
|
|
|
çalınan her kapı hemen açılsaydı... ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcisı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa hayatın anlamını eliyle kaymuş gibi bulmak kimin harcıydı.. (imzayı abdullah isimli bir üyenin profilinden aldım hakkını helal eylesin)
|
|
|
|
|
sonsöz
Aktif Üye
firari
|
 |
« Yanıtla #31 : 02 Åžubat 2009, 12:21:33 » |
|
selamlar arkadaÅŸlar.....
|
|
|
|
|
|
Siz Allah'ın (cc) indinde yerinizin neresi olduğunu görmek istiyorsanız, nefsinizi neyle meşgul ettiniz, hangi işlerle uğraştınız ona bakın.. İnsanlar, bu dünyada yaptıkları ya da söyledikleri ile ya kendi sırtlarında kendi cennetlerine tuğla taşırlar, ya da kendi cehennemlerine odun taşırlar..
|
|
|
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #32 : 02 Åžubat 2009, 12:24:08 » |
|
hoş geldin son söz...
|
|
|
|
|
|
Gençlerin önünü açmak lazım... 
|
|
|
ÅŸiÅŸa
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #33 : 02 Åžubat 2009, 12:26:52 » |
|
Aleyküm selamlar...
|
|
|
|
|
|
Hayatname.com | Bu sitede "hayat" var...
|
|
|
sonsöz
Aktif Üye
firari
|
 |
« Yanıtla #34 : 02 Åžubat 2009, 12:28:07 » |
|
hoÅŸbulduk tugra:)
nasilsiniz...nevar ne yok...
|
|
|
|
|
|
Siz Allah'ın (cc) indinde yerinizin neresi olduğunu görmek istiyorsanız, nefsinizi neyle meşgul ettiniz, hangi işlerle uğraştınız ona bakın.. İnsanlar, bu dünyada yaptıkları ya da söyledikleri ile ya kendi sırtlarında kendi cennetlerine tuğla taşırlar, ya da kendi cehennemlerine odun taşırlar..
|
|
|
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #35 : 02 Åžubat 2009, 12:31:27 » |
|
tşk ederim iyiyiz sizler nasılsınız herşey güzel uğraşıyoruz  nasıl buldunuz sitemizi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tokat lı
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #36 : 02 Åžubat 2009, 12:32:18 » |
|
son sözün sahibi gelmiş,hoşgelmiş ayrı bir havası vardı sonsöz arkadaşımın o benim için ekoldür! Hoşgeldin gönüldaşım!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #37 : 02 Åžubat 2009, 12:33:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonsöz
Aktif Üye
firari
|
 |
« Yanıtla #38 : 02 Åžubat 2009, 12:35:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #39 : 02 Åžubat 2009, 12:39:33 » |
|
vayy siz birbirinizi tanıyosunuz böyle iltifatlar falan  umarım bizlerde tanırız... utanmayın söyleyen varsa bi bildiğide vardır  Yanlız şu sözü çok hoşuma gitti son sözün sahibi gelmiş,hoşgelmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
Beni Kalbinde görürsen tanıma
|
 |
« Yanıtla #40 : 02 Åžubat 2009, 12:41:54 » |
|
imza işini gene çözemedim genetik bi saflıkk var bende de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #42 : 02 Åžubat 2009, 12:46:14 » |
|
tokatlı sonsöz demi bizlerden yoksa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonsöz
Aktif Üye
firari
|
 |
« Yanıtla #43 : 02 Åžubat 2009, 12:47:33 » |
|
he zambak öyle...tanidik..uzak yerden değil...siyasiden..  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #44 : 02 Åžubat 2009, 12:48:58 » |
|
inanın imza işini ben hala bazen çözebiliyorum. ... :)biraz sabır hepsini hallaederiz.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #45 : 02 Åžubat 2009, 12:51:13 » |
|
bu senmin yaf benden güzelmişsin sonsöz kardeş sende hoş geldin tokatlı getirdiyse kalitenden şüphemiz yokdur bilesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonsöz
Aktif Üye
firari
|
 |
« Yanıtla #46 : 02 Åžubat 2009, 12:56:31 » |
|
o sizin guzelliginiz zambak hocam... tokatlı kardeşimi referans gösteriyorum...gerisi önemli değildir sanirim  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #47 : 02 Åžubat 2009, 12:59:10 » |
|
 aman da aman ailemize yeni arkadaşlar gelmişler  hoş gelmişler... bende hayatnamenin tebessümüyüm  hertürlü sorun yada sorularınıza yardımcı olurum elimden geldiğince  tekrardan hoşgeldiniz hepiniz umarım daimi ve paylaşımcı olursunuz hayırlı uğurlu olsun efendim üyelikleriniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tokat lı
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #48 : 02 Åžubat 2009, 13:14:33 » |
|
tebbesüm,kardeş daimi olucaz inşallah,forum daha bi güzel şekilli kaliteli olacak! Hep beraber değerli ama cidden değerli kişiler geldi gelmeyede devam edecektir!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|