Tokat lı
Aktif Üye
|
 |
« : 02 Åžubat 2009, 09:42:12 » |
|
Herekse merhaba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Åžubat 2009, 10:27:33 » |
|
merhebalar hoşgeldiniz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÅŸiÅŸa
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Åžubat 2009, 10:28:01 » |
|
Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun , bol katılımlarınızı bekleriz...
|
|
|
|
|
|
Hayatname.com | Bu sitede "hayat" var...
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #3 : 02 Åžubat 2009, 10:35:49 » |
|
merhaba tokatlı kardeş, aramıza/ailemize hoş geldin sefalar getirdin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
Beni Kalbinde görürsen tanıma
|
 |
« Yanıtla #4 : 02 Åžubat 2009, 10:46:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : 02 Åžubat 2009, 10:54:04 » |
|
bendende herkese merahaba. tokatl1 kardesim bir yeri öneriyorsa oras1 güzeldir dedim geldim.
|
|
|
|
|
|
çalınan her kapı hemen açılsaydı... ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcisı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa hayatın anlamını eliyle kaymuş gibi bulmak kimin harcıydı.. (imzayı abdullah isimli bir üyenin profilinden aldım hakkını helal eylesin)
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 02 Åžubat 2009, 10:55:28 » |
|
nisan24 peşimdenmmi geldin bacum burayamı taşınıyoruz  ))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tokat lı
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : 02 Åžubat 2009, 10:57:24 » |
|
Vaya anam vay kimleri görüyroum aman efendim hoşgeldiniz,evet artık forumumuz burası güzel paylaşımlarınızı beklerim.Sizin olduğunu yerde çiçekler açar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 02 Åžubat 2009, 11:01:09 » |
|
efet burayada geldüm bilmem seversek tasunuruz:) zambak sen @slisin dimi:) ben senü taniyamadum orda:) hoss bulduk tokatlu abü sen çaurusunda bis gelmesmiyiz:)
|
|
|
|
|
|
çalınan her kapı hemen açılsaydı... ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcisı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa hayatın anlamını eliyle kaymuş gibi bulmak kimin harcıydı.. (imzayı abdullah isimli bir üyenin profilinden aldım hakkını helal eylesin)
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 02 Åžubat 2009, 11:05:44 » |
|
evet benim güzelim yaf tokatlı güzel diyosa güzeldir kesin ama henüz çözemedim ben teknoloji özürlüyümde azcık tokatlı yardım edecek artık bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Åžubat 2009, 11:07:22 » |
|
aynen canim baktim kaldim bsi anlamad1m:)))) yaff msn adresimizde körünüyor sanküm bu nasul düzelürkü?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Åžubat 2009, 11:10:34 » |
|
ooo yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler sefalar getirmişler..sizlerle hayatname dahada renklenecek inşaallah.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 02 Åžubat 2009, 11:13:04 » |
|
renklencekde biz bi anlarsak hemde çok renklencek sonra kovmasanız sakın  nisan bacum ben hala bakıyom ahmet tarık ın imzasından bende istiyorum yaf sonra güzel bi resim istiyorum ama yapmasını bilmiyorum msnmizmi görünüyor uy nirden kapatcezki oni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Åžubat 2009, 11:15:45 » |
|
inslh. hos bulduk:) biraz çözmemiz uzun sürecek ama çözünce aktif olaruz inslh:) üff baktum baktummmm bisi anlamadum basende dönderemiyorum ben yasarken baskasu yasm1s öyle diyo:))) neysem susuyda tokatluyu resil etmeyüm:) çok cahal arkidisin varmus dimesinler:)))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 02 Åžubat 2009, 11:21:24 » |
|
 caheletimiz bile güzeldir be bizim kahveni burayada açsana sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : 02 Åžubat 2009, 11:22:43 » |
|
du acemilüm ç1ksun:PP zatü bisi anlamadum:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #16 : 02 Åžubat 2009, 11:24:21 » |
|
arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz, merak etmeyin sitemizin tüm fonksiyonlarını zamanla öğrenirsiniz & öğretiriz ben öncelikle sitemizi genel hatlarıyla incelemenizi tavsiye ederim. hayatname.com bölüm-kategori-altkategorilerden oluşan geniş kapsamlı bir forum sitesidir. paylaşımda bulunmadan önce tüm bölümlere genel hatlarıyla göz atmanız isabetli olacaktır. bir de sitemizle ilgili Hayatname Hakkında / İpucu: Yeni Konu veya Mesaj Gönderme / Hayatname Kuralları konularını da okumanız faydalı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tokat lı
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Åžubat 2009, 11:28:13 » |
|
saygıdeğer arkdaşlarım herşey daha güzel olacak,mahaleeyi buraya taşıyacağız,nisan kahve açacak,zambak ne dinliyoruz açacak,tokatlı lokanta açacak. hele bir düzene sokalım gözümüz elimiz alışsın anlasın sonrası artık editör der noluyorz kim bunlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Åžubat 2009, 11:28:51 » |
|
peki inslh okuruz. bilginiz içintesekkür ederim birde su msn adresinin görünmemesi olayini anlatursanuz sevinürüm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Åžubat 2009, 11:30:08 » |
|
du bir alisiyumda burayuda biktururm tokatlu kardes:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #20 : 02 Åžubat 2009, 11:32:45 » |
|
he müzik nirde dinleniyor burda onu deyin bana tokatlı lokanta açma yaf şişko olcez nisan kahve elemanları topla gel hakket ve msnmiz görünüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #21 : 02 Åžubat 2009, 11:36:01 » |
|
arkadaÅŸlar hepiniz hoÅŸ geldiniz ailemize...
|
|
|
|
|
|
Gençlerin önünü açmak lazım... 
|
|
|
nisan24
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : 02 Åžubat 2009, 11:38:31 » |
|
hos bulduk.... acuk acemüsyüs dusura kalmayun:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
z@mb@k
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #23 : 02 Åžubat 2009, 11:39:56 » |
|
 hoÅŸbulduk acemi ne kelime bacum bak bak ÅŸaÅŸu oldum ben bi ÅŸey anlarsam beyazlayacam bir ara:))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet Tarık
|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Åžubat 2009, 11:41:47 » |
|
kendinize biraz zaman tanıyın..zamanla birçok şey öğreneceksiniz emin olun. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|