Erikteki Arapça 'Allah' lafzı görenleri şaşırttı

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
12 Åžubat 2012, 11:09:44
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Åžehrimden Haberler  |  Erikteki Arapça 'Allah' lafzı görenleri ÅŸaşırttı 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Erikteki Arapça 'Allah' lafzı görenleri ÅŸaşırttı  (Okunma Sayısı 457 defa)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 22 Haziran 2009, 17:29:16 »

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde seyyar satıcıdan alınan erikteki Arapça 'Allah' lafzı görenleri şaşırttı.

Kadirli'de Atatürk caddesinde esnaf olan Mahmut Doğan, seyyar satıcıdan 2 kilogram erik aldığını ifad ederek, "Rastgele seçtiğim eriklerden birini elime aldım eriği yemek üzereyken bir anda üzerinde bir işaret gördüm.Meyveyi daha yakından dikkatlice inceledim ve eriğin üzerinde Arapça 'Allah' lafzının yazıldığını fark ettim." dedi.

Hayatında ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını ifade eden Doğan, "Cenabı Allah'ın bir hikmeti olduğunu düşünüyorum.Eriği ömür boyu saklamaya çalışacağım.Eriğin bir de fotoğrafını da çekip evimin baş köşesine asacağım." dedi.

Eriğin üzerindeki Allah lafzını gören vatandaşlar ise bunun ilahi bir durum olduğunu belirterek, "Bu, Allah'ın bir mesajı. ibret alınması gerekir" diye konuştular.

(CİHAN)

çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2009, 18:02:59 »

Allahım yarabbim..komedi yaa.. Kahkaha Kahkaha

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2009, 00:11:04 »

bundan doğal ne var ki Gülümseme

Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2009, 00:18:39 »

demi yaaa Gülümseme

bu kadar fazla şaşıracak ne varsa Gülümseme

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Åžehrimden Haberler  |  Erikteki Arapça 'Allah' lafzı görenleri ÅŸaşırttı « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: