Zeki Erkek Uzun Yaşar

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
25 Mayıs 2012, 03:04:06
79065 Mesaj 10726 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Yaşam  |  Sağlıklı Yaşam  |  Zeki Erkek Uzun Yaşar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Zeki Erkek Uzun Yaşar  (Okunma Sayısı 363 defa)
кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« : 20 Nisan 2010, 00:38:06 »

LR Kozmetik Bruce Willis için özel bir koku yaratıyor.

Westfalyalı kozmetik üreticisi LR Health & Beauty Systems su sıralar Hollywood’un ünlü starı Bruce Willis’in ilk parfümü için özel bir koku kreasyonu üzerinde çalısıyor.

Dünya çapında üne sahip ve çok sevilen aktörlerden biri olan Bruce Willis’in yükselisi başrol oynadığı 1988 yapımı “Die Hard - Zor Ölüm” filmi ile olmuştu. Erkeklerin soğuk kanlı olarak gördüğü Bruce Willis, kadınlar tarafından ise çok çekici bulunuyor.

Yeni projelerinden bir tanesi olan ve kendini adadığı özel koku kreasyonunun hedefi kendisinin kişiliğini, karakterini , ifadesini bu kokuda birlestirmek.Bunun için LR Health & Beauty Systems ile beraber kendisine ait ilk parfümünü gelistirmeye çalısıyor.

LR Health & Beauty Systems ekibi Bruce Willis’in ilk kokusu için koku çesitleri, parfüm sisesi ve ambalajı konularını görüsmek için Hollywood aktörünü Amerika Birlesik Devletlerinde bulustu.

LR Health & Beauty Systems COO Tilo Plöger çok heyeceanlı: ‘’Bruce’ın parfümü asırı erkeksi ve içerik maddelerinden tasarımına kadar Hollywood aktörünün de arkasında durduğu her bir özelliğini göstermektedir. “Güçlü, Kendine Güvenen ve Tutarlı.’’

Resmi tanıtım 1 Temmuz olarak planlandığından kesin sonuçlar saklı tutulmaktadır. Gerçek su ki: Bruce Willis’in yeni kokusu erkekler dünyasında saygı uyandıracaktır.
Veya Bruce’un deyimiyle:‘’Smart guys live forever!’’

Bruce Willis’in yeni kokusunu 1 Temmuz’dan itibaren özel olarak LR’da (www.LRworld.com) bulabilirsiniz.

çubuk
gece kuşu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2010, 09:15:23 »

cok reklam hareketler bunlar..

...melali anlamayan nesle aşina degiliz...
кσηуαℓєє
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2010, 10:41:01 »

Biraz Öyle Ama Zeki Olmak Beyni Genç Tutar ve Fonksiyonların Uzun Süre Çalışmasını Sağlar ..
Konu Olarak Önemli ..

Yamuk bakmak..
Gülünç bi dünyada kapana kısılmış, oldukça trajik bi figür..
Emektar
Aktif Üye

''Bir gün bir kafes kuş aramaya çıkar'' ~ F. Kafka

« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2010, 16:59:30 »

önceLikLe başLıkLa konu arasında bi bağ kuramadım..sorun bende mi acaba :/

Biraz Öyle Ama Zeki Olmak Beyni Genç Tutar ve Fonksiyonların Uzun Süre Çalışmasını Sağlar ..

o zaman neden özeLe indirgedin anLamadım..aynı şey tüm insanLar(kadın-erkek) için geçerLi..Gülümseme

кσηуαℓєє
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2010, 17:24:38 »

önceLikLe başLıkLa konu arasında bi bağ kuramadım..sorun bende mi acaba :/

o zaman neden özeLe indirgedin anLamadım..aynı şey tüm insanLar(kadın-erkek) için geçerLi..Gülümseme

Paylaştığım Konunun Alıntı Oldugunu Belirtmek İsterim ..!

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Yaşam  |  Sağlıklı Yaşam  |  Zeki Erkek Uzun Yaşar « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: