sanal alemdeki dostluklar

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24 Mayıs 2012, 14:00:31
79063 Mesaj 10725 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Lügatname  |  sanal alemdeki dostluklar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: sanal alemdeki dostluklar  (Okunma Sayısı 505 defa)
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 06 Haziran 2009, 15:39:35 »

merak ediyorum bu tür sitelerde yapılan arkadaşlıklar yada dostluklar ne kadar yalın ne kadar samimiyetli ne kadar yalansız ?

............

süvari
Aktif Üye
*

« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2009, 16:47:30 »

herkesle muhabbet etmiyorum, ettiklerimle de samimi dostluklar kurduğumuza inanıyorum Gülümseme

yağız atlı süvari, koştur, atını, koştur
sonunda kabre çıkar bu yolun kıvrımları
ne kaldırımlar kadar seni anlayan olur
ne senin anladığın kadar, kaldırımları
..
Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2009, 17:05:38 »

Aynı şekilde herkesle muhabbet etmiyorum.. yoksa samimiyetsizlik olur zaten..

bugüne kadar internette çok samimi dostluklarım oldu... kardeş gibi ....

halende görüştüğüm bi kaç arkadaşım var.. hatta dostum diyebileceğim... ama herkes öyle değil...

ben sanal alemde ki kiÅŸilere karşı biraz daha seviyeli oluyorum.. eÄŸer gerçekten güven veriyorsa  çok güzel muhabbet kurarım ama bana güven vermiyorsa, samimi gelmiyorsa hiç ilgilenmem...

sanal alemde ki görüştüğüm kişilere daima dürüst olmuşumdur.. sanal diye yalana yapmacıklığa başvurmadım.. herzaman olduğum gibi görünmeye gayret ederim..

sonuçta sanal da olsa karşımdakinin bir insan olduğunu ve kul hakkına girdiğimi unutmamam gerekiyor Gülümseme

Yakup CERAN
Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et
Aktif Üye

Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini

« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2009, 12:35:45 »

yapılan dostluklar eğer karşı cinslerle ise doğru olup olmadıgını tartışmaya bile gerek yok.. çünkü nefsi duygular her daim tetikte olacaktır..

benim facebookta msnde muhabbeten 5-6 yıldır abi abla diyebilcegim çok insan oldu ve bu kişilerle halen görüşmekteyiz mesela dün meramda buluşma oldu gece fasılıyla abilerle oturup muhabbet özlem giderdik..
sonra yurt dışından türkiyeye ziyarete gelip görüştügümüz can ciger evli abiler ablalar var..

aynı şey bayanlarla olmuyacağı için sınır koyulması en güzeli.. hatta belli bir süre sonra silmek hayatın gerekçesi Kahkaha ben hep öyle yapıyorum senede ayda bir listemi düzene alıyorum..

insan nefsine hoş gelecek şeyin tersini yaparak salih bir mümin olur bu yoldan çıkarakta sanalda kurulan dostluklarda daha dikkatli olmak gerek.. özellikle dini form sitelerinde çok sahtekar insanlar var..

çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2009, 00:47:38 »

"sanal" kelimesinin çağrıştırdıkları ile "dost" kelimesinin çağrıştırdıkları ne kadar örtüşüyorsa -sanal dostlukta -o kadar mümkündür..
olmaz yani Gülümseme dost bu ya hu..omuz niyetine başını bilgisayar koltuğuna mı yaslayıp ağlayacaksın.. Gülümseme

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
körebe
Aktif Üye
**

αşк мєzнєвι

« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2009, 11:51:15 »

tebessüm ve süvarinin yazdıklarına katılıyorum,,, bunun adı sanal dostluk değil elbette,sadece sanal bir ortamın arkadaş olmaya vesile olması.. bundan sonrası kişilere kalmış bir şey..
sürekli birileriyle arkadaş olan biri değilim.. gerek de yok zaten çünkü bulduklarım bana kafi Gülümseme

Ne güzel derin bir âh ile yâd etmek SENİ..
Her dem düşünmek,her dem hayal etmek SENİ..
Ne güzel visalinle gülmek,firakınla ağlamak,
Yanmaktan usanmamak,yanarken susamak SENİ...

süvari
Aktif Üye
*

« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2009, 11:53:53 »

bulduklarımızla bile görüşemiyoruz ki yenilerini arayalım Kahkaha Göz kırpan

yağız atlı süvari, koştur, atını, koştur
sonunda kabre çıkar bu yolun kıvrımları
ne kaldırımlar kadar seni anlayan olur
ne senin anladığın kadar, kaldırımları
..
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Lügatname  |  sanal alemdeki dostluklar « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: