Baba Nedir?

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Åžubat 2012, 09:38:13
78912 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Lügatname  |  Baba Nedir? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Baba Nedir?  (Okunma Sayısı 430 defa)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 18 Mayıs 2010, 13:49:06 »

Baba nedir?
Şimdi kendimize bir soralım…
Babanız sizin için ne anlam ifade ediyor..
İçinizde babası hayatta olmayan varsa, nasıl bir özlem duyuyorsunuz..

Sizin için baba nedir?

Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2010, 13:50:18 »

Önderdir baba .. Güvendir .. İtimattır .. Örnektir baba .. Söz vermektir .. Düşerken tutmak,düştüğün yerden kaldırmaktır baba ..

mert
Aktif Üye

Sende en iyisi ne ise, dostuna ver. Mevlânâ

« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2010, 00:18:30 »

Bir ömre yaşadıklarını nasıl da sığdırdığını merak ettiğim, dili Ömer Seyfettin'den daha etkileyici, tasvirlerine hayran olduğum, yanında çocuk kaldığım, beyaz saçlı, beyaz sakallı ve kendinden ziyade beni düşünen bir garip adamdır babam...

Hep bi şeyler söyler, tavsiye verir... Her işime karışır... İyi bir şey yapsam, kedi olalı bir fare tuttun diye seslenir... Kısa boylu, Annem'den 1 cm kısa; ama boy muhatbetini bir ömür sürdürüp de boy kompleksi olmayan biri..

Bir âlem hayranlık benim için... İşte bundan ve bunun için Rabbim onu benim yanımdan eksik etmesin...
Hâlâ çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ihtiyacım var ona...

"Bir ülkede akıl ve sanattan çok servete değer verilirse bilinmelidir ki; orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır." Büyük Frederik
emine
emine
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2010, 18:00:11 »

benim herÅŸeyim babam; koruyucum,kocaman bir örnektir,kelime bulamıyorum onu anlatabilmek için....biran yanımdan ayrılmasına dayanamam özlerim.... çok seviyorum babacığımı....arkadaÅŸlarımda şöyle söylerler baban nerde sen oradasın... hep yanyanayız yapışık ikiz gibi...Rabbim onu benim,bizim  yanımızdan eksik etmesin inÅŸallah(AMİN)

Eğer dua için temiz bir yüreğin yoksa;
Temiz yüreklerden dua iste(HZ.MEVLANA)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 04 AÄŸustos 2010, 21:54:30 »

Baba..dayanak...

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Lügatname  |  Baba Nedir? « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: