İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta finale kaldı

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
12 Åžubat 2012, 10:17:24
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  Lise Hayatı  |  İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta finale kaldı 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta finale kaldı  (Okunma Sayısı 497 defa)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 20 Nisan 2010, 18:10:07 »

İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta finale kaldı

Kahramanmaraş Türkoğlu İmam Hatip Lisesi sosyoloji dalında birinci seçildi

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Orta Öğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasına Kahramanmaraş Türkoğlu İmam Hatip Lisesi sosyoloji dalında birinci seçildi

İmam Hatip Lisesi 12 sınıf öğrencileri Adem Sarıkaya ve Ömer Faruk Ceyhan, öğretmenleri İlbey Dölek rehberliğinde hazırladıkları "Maraş Otu'nun lise Öğrencileri Arasında Kullanma Alışkanlığı" adlı proje ile Adana'da yapılan bölge finalinde Türkoğlu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin hazırlamış olduğu proje bölge finalini kazanarak Ankara'da yapılacak olan Türkiye finaline katılma hakkı kazandı.

Yarışma sonrasında öğrencilerimiz Başarı Belgesi, toplam 1000 TL ve üççeyrek altın'la ile ödüllendirildi.

Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 20 Nisan 2010, 18:11:21 »

Gurur duyuyorum,hem imam hatipli oldukları için hemde memleketlim oldukları için (:

~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2010, 18:15:06 »

Alıntı
Gurur duyuyorum,hem imam hatipli oldukları için
ben de Gülümseme
maÅŸaallah...

Yorgunella..
Gülünç bi dünyada kapana kısılmış, oldukça trajik bi figür..
Emektar
Aktif Üye

''Bir gün bir kafes kuş aramaya çıkar'' ~ F. Kafka

« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2010, 19:26:10 »

işte budur..inşAllah Türkiye geneLinde de birinciLiği kapıp geLirLer..Allah yardımcıLarı oLsun Gülümseme

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  Lise Hayatı  |  İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK'ta finale kaldı « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: