La Sonsuzluk Hecesi

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Åžubat 2012, 10:45:27
78912 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Kitapname  |  La Sonsuzluk Hecesi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: La Sonsuzluk Hecesi  (Okunma Sayısı 289 defa)
ülkü
Aktif Üye
*

« : 24 Aralık 2008, 02:12:32 »

Bir gün Sabâ Melikesi Belkıs'tan, Âdem'le Havva'nın hikâyesini anlamanın bütün bir insanlığın da hikâyesini anlamak manasına geldiğini öğrendim. İnsanın bütün halleri Âdem'de gizliydi ve bütün macera onun hikâyesinde özetlenmişti.

Bu cümleyi yıllarca içimde gezdirdim de bir türlü kalemi elime alamadım, anlatmaya kalkışamadım Ne zaman ki, kalmak için değil uğrayıp geçmek için kadem bastığımız, kök attığımız değil kısa bir gölge saldığımız şu dünyada bir cennet sürgünüyle yazgılandığımı anladım ve Kelimeler Kitabı-çift isimler sahifesinde, Âdem'le Havva'nın yanına bir de Habil'le Kabil'i ekledim. O zaman anladım anlatma zamanının geldiğini. Hikâyenin ismi düştü dilime bir gece: LÂ. İLLÂ, dedim. Bir ömür boyu aradığım hece harfinin LÂ olduğunu bildim.

süvari
Aktif Üye
*

« Yanıtla #1 : 06 Åžubat 2009, 00:53:03 »

içeriğini bile bilmeden, tanıtım yazısının son 3 cümlesine vurulup aldım kitaplığımdaki diğer okunacağı zamanı hasretle beklenen kapakları bile aralanamamış kitaplarımın arasına.. o gündür beklemede:)

yağız atlı süvari, koştur, atını, koştur
sonunda kabre çıkar bu yolun kıvrımları
ne kaldırımlar kadar seni anlayan olur
ne senin anladığın kadar, kaldırımları
..
_EBRAR_
Aktif Üye
*

« Yanıtla #2 : 17 AÄŸustos 2010, 15:38:38 »

okumayı istediğim kitaplardan bir tanesi
teşekkürler..

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Kitapname  |  La Sonsuzluk Hecesi « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: