intikam almak istediğimiz kitaplar..

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
24 Mayıs 2012, 11:46:43
79063 Mesaj 10725 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Kitapname  |  intikam almak istediÄŸimiz kitaplar.. 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: intikam almak istediÄŸimiz kitaplar..  (Okunma Sayısı 386 defa)
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« : 03 Eylül 2009, 00:12:56 »

Albenisine, reklamına ya da karıştırken gözümüze çarpan bi cümlesine kanarak aldığımız ama okuduÄŸumuz zaman bize büyük hayal kırıklığı yaÅŸatan kitapları napacağımızı bileyemeyiz..o kitapları boz bulanık hislerle kitaplığa koyarız..öylece kalır gider..İşte güzel hayallerle aldığım, bugün okuduÄŸum bir kitapla içimde oluÅŸan hayal kırıklığından sonra..bu son olacak..bu sefer yok öyle unutup gitmek dedim..rezil edicem seni Kahkaha
İşte tam bu bölümde o sinirlendiğimiz kitaplardan boşa giden paramız ve hevesimizin intikamını alabiliriz..
buyrun herÅŸey serbest Kahkaha

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2009, 00:30:28 »

iÅŸte bu kitab'ın ta kendisi..ne güzel duruyor dimi..doÄŸan kitap'tan çıkmış olmasından anlamalıydım gerçi ya..ben lale sünbül tadında bir istanbul tasviri beklerken "kurtarcımız"atatürkle baÅŸlayan ve kaÅŸarlanmış hoÅŸgörü salvalarıyla bezenen vasat edebi kalite de bi kitap..en çok..camisiz bir istanbul tasvirinden nefret ettim..çan sesleri ve kiliseleriyle bir istanbul , kilisede mum yakıp dua edecek kadar uygar! bir istanbul halkı...teÅŸhir ediyorum..almayın efendim sakın Kahkaha
oh be..az bile Kahkaha

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Kitapname  |  intikam almak istediÄŸimiz kitaplar.. « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: