Ölümü Özlemeyen Aşkı Anlayamaz

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
12 Åžubat 2012, 10:25:01
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  Kitap, Dergi, CD vb. Tanıtımı  |  Ölümü Özlemeyen AÅŸkı Anlayamaz 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Ölümü Özlemeyen AÅŸkı Anlayamaz  (Okunma Sayısı 316 defa)
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« : 05 Åžubat 2010, 01:39:25 »

"Ancak güçlü insanlar sevebilir,zayıflar sevdiklerinde ya köle olurlar ya da sevdiklerini kendilerine köle yaparlar. Halbuki sevgi öyle bir çiçektir ki kafesi kendine yer kabul etmez. Çünkü sevgi direkt Allah’tandır. Bu yüzden
sevgi zamandan ve mekandan münezzehtir. Zamanın ve mekanın kanunları onu etkilemez. Aksine sevgi zaman ve mekanı etkiler. "
"Ben her insanı kalbime misafir edebilirim. Çünkü kalbimden eminim. Kalbime misafir edeceğim insanı rahatsız edebilecek tüm tuzaklardan temizledim kalbimi. Ama... kimsenin kalbine girmek istemiyorum. Çünkü bilmiyorum nelerle karşılaşacağım. Hangi tuzaklar bekliyor beni, bilmiyorum. Ve bilmiyorum, O bunlardan haberdar mı?
Onun için ey dostum! İnsanları pencerelerden seyret. İçlerine girme. Cesaretin varsa içine al. "

"Allah için dünyanın değeri nereden geliyor biliyor musun? Muhammed'e duyduğu aşktan... O en büyük aşkını Muhammed'le yaşıyor. Neden mi O'nunla? Bir düşün... Mi'rac'a çıkmış, bütün manevi basamakları geçmiş,melekleri geride bırakmış. Sonra da dünyaya yani kötülüğün, ihanetin, iki yüzlülüğün olduğu şu dünyaya geri inmiş. Yani dünyaya katlanmış... Yani O'nu göğüslemiş... Niçin mi? Sevdiğini sevdirmek için... Nelere mi katlanmış? İftiralara,savaşlara,yalanlara... Bunu nasıl yapabildi sanıyorsun? Aşksız katlanılabilir mi bunlara?..."
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #1 : 05 Åžubat 2010, 01:43:05 »

okumak lazım...daha iyi anlmak için..

r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« Yanıtla #2 : 05 Åžubat 2010, 01:55:41 »

evet kesinlikle abi.. kitabın değişik bir üslubu var... kimi yerde durup düşündürüyor kimisinde "bu ne saçma kitap" dedirtiyor;ama bu çok fazla olmuyor Gülümseme
bende okuyan arkadaşlarımız varsa onların yorumlarını almak,okumayanlara da kitabı tanıtmak için açtım zaten konuyu Göz kırpan
Süveyda
Aktif Üye
**

http://suveydam.blogcu.com/

« Yanıtla #3 : 05 Åžubat 2010, 02:05:40 »

İmzalı kitapları var bende İsmail Acarkanın
bu kitapta onlardan bitanesi
güzel bir kitap
edebiyatı ve aşkı sevenlere tavsiye ederim.
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  Kitap, Dergi, CD vb. Tanıtımı  |  Ölümü Özlemeyen AÅŸkı Anlayamaz « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: