KADINLAR KONUŞURLAR....AMA NEDEN.???????

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
12 Şubat 2012, 09:57:06
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Ağacı  |  Aile Hayatı  |  Kadın ve Erkek Psikolojisi  |  KADINLAR KONUŞURLAR....AMA NEDEN.??????? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: KADINLAR KONUŞURLAR....AMA NEDEN.???????  (Okunma Sayısı 1221 defa)
arzum
Aktif Üye

Huzur,Huzurunda yaşamaktır..

« : 09 Temmuz 2008, 23:12:06 »

-Kadınlar konuşurlar,çünkü ne söylemek istediklerini konuşarak bulurlar.Sesli düşünürler.
Erkekler ise söylemek istediklerini bulmak için susmayı yeğlerler.
-Kadınlar konuşurlar,çünkü üzüntü ve kederlerini konuşarak hafifletirler.Erkekler ise üzülünce susarlar,ağızlarını bıçak açmaz,taş duvara dönüşürler.
-Kadınlar konuşurlar,çünkü yakınlık kurmak isterler.Kadınlar için sözcükler bir başkasının ruhuna uzattıkları küçük halattır.Sözcüklerin içeriği değildir önemli olan;sözcüklere tutunabilmektir.oysa erkekler, yakınlık kurmak istediklerinde sözcükleri değil suskunlukları kullanırlar;onlar için sözcüklerin anlamlarından öte bir amacı yoktur.
-Kadınlar konuşurlar,çünkü duygularını paylaşmak isterler.Kadınlar için sözcükler iç dünyalarının kuyularına sarkıttıkları kuyu gibidir.Erkekler ise duygusal yakınlığa ihtiyatla bakarlar iç dünyalarına dönmek istediklerinde susarlar,üzerlerine  gelinmesin isterler
çubuk
gece kuşu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2008, 23:19:21 »

kadın erkek ..değil..tıynet, karakter, fıtrat ne dersen de... erkek değilim ama  ben de susmayı tercih ederim..düşünce yapısıyla ilgili..bence.. Göz kırpan Göz kırpan

...melali anlamayan nesle aşina degiliz...
arzum
Aktif Üye

Huzur,Huzurunda yaşamaktır..

« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2008, 23:23:24 »

istatislikler öle söylüyor.ben de her moralim bozuk olduğnda konuşmam.....bazı zamanlar oluyo ki konuşmaktansa susmak daha cazip geliyor...kadın erkek ayrımı tabi var ama ruh halini de gözardı etmemek gerekir....(bence)
çubuk
gece kuşu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2008, 23:27:41 »

neyse..kendi üzerimden konuşuyorum..belki istisnayımdır..kaideyi bozmayan cinsten..doğrudur ne diym...paylaşım için tşk.. Gülümseme

...melali anlamayan nesle aşina degiliz...
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2008, 20:27:04 »

evet bu yazı bizim evi anlatıyor ya...ben de çok az konuşurum...hatta sessiğide severim..ama çoçukların sesleride olsun canım..

_FaTmA_
Tez Gel Mutluluk Tez Gel....
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2008, 21:44:55 »

Katiliyorum Göz kırpan dogruya dogru kardesim kadinlar konusuyor erkekler susmayi tercih ediyor (bu genelde boyle)  simdiye kadar bunun aksini duymadim hiç  Kahkaha her iki taraftada bir ddengesizlik var denge saglanmali mutlaka anlayisla yaklasilmali birbirine ... Fikirli olmak güzel sey!

"İki şey var: Seveceksin, sevileceksin!.. Sevmek için, sevilmek için ne lâzımsa onu yapacaksın!" M.Zahid KOTKU (Rha)
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye
**

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

« Yanıtla #6 : 18 Kasım 2008, 04:35:10 »

aslında haklısınız bu konuda ama erkeklerin susmaları demek değil ki kötü birşey
yeri gelir söylenen her söz ortam gerginse daha da gerer ...
bayanların konuşarak dertlerini anlatması normaldir ama erkeğin psikolojisi de düşünmek lazım ne erkek ne de bir kadın tartışmayı sürdürecek kelimeler kullanmak istemez susmak daha uygundur
ama doğrusu katılıyorum ben sıkıntımı içime atarım
belki de erkeklerin ömrü bu yüzden kısa sıkıntılarını anlatamadıklarından Gülümseme
inşaAllah cümlemizin anlayışlı eşleri olur
selamun aleykum

Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

Tirmizî, Birr 86, (2036).

кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2011, 13:53:47 »

Şimdiye Kadar Erkeğin Dırdırından Ölen Kadın Duymadım  Kahkaha  Kahkaha

rabia
Aktif Üye
*

« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2011, 17:00:17 »

Alıntı
Şimdiye Kadar Erkeğin Dırdırından Ölen Kadın Duymadım   

Kahkaha
osmansahin
..::Osman Şahin::..
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #9 : 14 Mart 2011, 18:21:23 »

maşaallah her durumda konuşuyorlar yani Kahkaha:D sustukları durum yok demekki
kadınlar uyurken sayıklarlar çunku ... :PPP
osmansahin
..::Osman Şahin::..
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #10 : 16 Mart 2011, 14:47:34 »

bayanların beyinlerinin iki lobunda da konuşma mekanizması bulunurmuş bunu dün öğrendim Akra Fm de Sema Maraşlı hanm konuktu ondan duydum  diorki Erkekler Bayanlarla laf dalaşına girmesin kazanma ihtimali çok az dior Kahkaha:D Erkekler de tek tarafta varmış konuşma mekanizması Erkeklern düşünme mekanizması iki taraftaymış Dil çıkaran şaka Gülümseme
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Ağacı  |  Aile Hayatı  |  Kadın ve Erkek Psikolojisi  |  KADINLAR KONUŞURLAR....AMA NEDEN.??????? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: