erkekler masum çıktı..

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
11 Åžubat 2012, 12:54:22
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  Aile Hayatı  |  Kadın ve Erkek Psikolojisi  |  erkekler masum çıktı.. 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: erkekler masum çıktı..  (Okunma Sayısı 525 defa)
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« : 23 Temmuz 2008, 17:09:42 »

Erkeklere özel günleri unutturan gen

Kadınlar artık evlilik yıldönümünü ya da doğum günlerini hatırlamayan kocalarını daha az suçlayabilir! Çünkü İngiliz bilim adamları, kadınlarla erkeklerin farklı hafıza genlerine sahip olduklarını ortaya koydu.

Londra’daki King’s College’a baÄŸlı Psikiyatri Enstitüsü’ndeki araÅŸtırmacılar, uzun dönemli hafızada baÄŸlantı kurmak için erkeklerin beyinlerinde kadınlardan daha farklı genleri kullandıklarını, bu yüzden de kadınların evlilik yıldönümü gibi tarihleri, erkeklerin ise rakamları ve olayları daha iyi hatırlayabildiÄŸini kaydetti.
Araştırmacılar, genlerdeki bu değişiklik yüzünden erkeklerin yön duygusunun ve gittiği yeri tekrar bulabilme gibi yeteneklerinin gelişmiş olduğunu, kadınların ise doğumgünleri ve evlilik yıldönümü gibi detayları daha iyi hatırlayabildiğini söyledi.
Araştırmayı yürüten ekipten Profesör Peter Giese, bu şekilde erkeklerde bulunan ancak kadınlarda bulunmayan iki gen tespit ettiklerini söyledi

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..

« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2008, 17:13:16 »

ohhhh ben sonunda adalet tecelli etti Sırıtan Kahkaha

Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2008, 17:17:58 »

çubukcum tebrik ediyorum Gülümseme  aklamak için baya uÄŸraÅŸmışlar Dil çıkaran

Gençlerin önünü açmak lazım...
Malcolm X
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2008, 17:18:57 »

ne uğraşması yaratılıştan gelen bişeymiş demik ki . valla rabbimin verdiği her özelliğe amenna . karşı çıkmak bize düşşmez Kahkaha Göz kırpan

tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2008, 17:44:59 »

ne kadar teslimiyetçisiniz maÅŸllah Gülümseme Kadınlarda yaratılıştan duygusaldır ama mızmızlıkla eleÅŸtirilir  hep daha mantıklı olması beklenir Gülümseme Demekki insan kapastesini zorlayabilirmiÅŸ Göz kırpan

Malcolm X
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2008, 17:47:32 »

Allah ın dilediği olur demişler . ama bak daha doktorlar kadınlarda duygusallığın doğuştan geldiğine dair bi açıklama yapmamışlar. demek ki sonradan ekleniyo bu özellik. sonradan eklenince de tabiki mızmızlanmaya kadar gidiyior Kahkaha Sırıtan Kahkaha Göz kırpan Gülümseme Üzgün Şaşırmış Karizmatik Ney Masum Dil çıkaran Utandım Sustum Kararsız Öpücük Ağlayan

tuggra
muggra
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2008, 17:52:10 »

ha ha ha  Gülümseme  iÅŸte herÅŸeyi nasılda kendinize göre yontuyosunuz varya herÅŸeyi sizde çok iyi biliyosunuzda yemiyo iÅŸte  Sırıtan ayrıca zaten bu açıklanmış biÅŸey sadece formumuzda yok Göz kırpan

Malcolm X
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008, 17:54:54 »

tamam tamam sizden korkulur. birşey demiyorum bundan sonra sizin için . valla biz son günlerde baya baya kadın erkek tartışmasına daldık nooluyo bize yav. kendimize gelelim artık dii mi . bunun için önce kendimden başlıyorum. forumdaki tüm bayan arkadaşlardan kadın erkek tartışması adına söylediğim herşey için özür diliyorum ve bundan sonra bu konuda ağzımı açmıycağıma söz veriyorum Göz kırpan Gülümseme

Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2008, 20:16:35 »

Sırıtan Sırıtan Sırıtan

GÜL_İ RUHSAR
Aktif Üye
*

« Yanıtla #9 : 09 Aralık 2008, 18:26:27 »

ben bu teziı çürütebilirim .......
annem ve babam....
genelde babam özel günleri hatrlar.....annemde mütiş yön kavramı vardır..babam ise bir gittiği yere 2.gidişinde kesin kaybolur,,hele akşamsaaaa.......
 Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Kusva
Yeni Üye

« Yanıtla #10 : 09 Aralık 2008, 19:33:32 »

Erkekleri ne yaparsanız yapın aklayamazsınız. Bu dünyadaki bu halin yüz üzerinden 60 ı onlara aittir. Bizlereyse yüzde 40 lık anca kısım düşmekte. Her taşın altından onlar çıkıyor sonuçta...  Kızgın
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  Aile Hayatı  |  Kadın ve Erkek Psikolojisi  |  erkekler masum çıktı.. « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: