OKULLARIMIZIN DURUMU

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 21:39:20
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  İlköğretim Hayatı  |  OKULLARIMIZIN DURUMU 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: OKULLARIMIZIN DURUMU  (Okunma Sayısı 229 defa)
yilmazx
Ziyaretçi
« : 12 AÄŸustos 2008, 13:41:18 »

Said Nursi mi?

Desiderus Erasmus mu?

Konya- Ilgın’da bir okulun web sayfasında Bediüzzaman Said Nursi ile ilgili bir yazı yer aldı. Kızılca kıyamet koptu. Vay efendim Bediüzzaman’la ilgili bir yazı nasıl bir okulun sitesinde yer alırmış. Yazı derhal geri çekildi. Yetmedi, Milli Eğitim Bakanlığı okul yönetimine soruşturma açtı. Muhtemelen sürülürler..

Bediüzzaman kim? Bu ülkenin yetiştirdiği doğrusuyla yanlışıyla bir fikir adamı.

Peki Desiderus Erasmus kim, ya da Comenius!. Sıkı durun..

Bütün okullarda üç koldan birden yürütülen bir AB programı var.

Avrupa Birliği bu program için her yıl yaklaşık 50 milyon Avro gönderiyor.

Comenius Programı; kreşten, lise sona kadar olan eğitimi,

Erasmus Programı; Üniversite öğrencilerine yönelik eğitimi,

Leonardo Programı; meslek liselerine yönelik eğitimi kapsıyor.

Peki gerçekte kim bu Erasmus, Comenius ve Leonardo? Bakın ne çıkacak!
Erasmus: Tam adı Desiderius Erasmus. 1465 yılında Hollanda’nın Rotterdam kentinde doğdu. Augustin Tarikatına girerek rahip oldu. Osmanlı karşısında, Hristiyan Avrupa’nın birleşmesini savundu ve bunun için mücadele etti.

Comenius: Tam adı Jan Amos Comenius. 1592 yılında Moravya’da doğdu. Brethen Birliği-Moravya Piskoposu oldu. Misyoner. Habsburg hanedanını ortadan kaldıran Osmanlı’nın Hristiyanlaştırılmasını kendine amaç edindi. Bu amaçla İncil’in Türkçe’ye çevrilmesini ilk teklif eden ve gerçekleştiren kişi oldu!

Leonardo: Tam adı Leonardo Da Vinci.  1452’de İtalya-Flosansa’da doÄŸdu. Sapkın.. Sodomist iliÅŸkilerden yargılandı. Kilise ressamı. Michael Baigent ve Richard Leigh’in Tapınak Şövalyeleri kitabına göre, dünyanın en karanlık örgütü Sion Tarikatı mensubu. 1490-1500 yıllarında 10 yıl boyunca Sion Tarikatı’nın BaÅŸkanlığını yaptı!

EÄŸitim sistemimizi Rahip Erasmus,  Piskopos Comenius ve bir Sion tarikatı üyesi olan Leonardo programlıyor. Çıt yok!

Bir okulun internet sayfasında Bediüzzaman yazısı çıkıyor,  fırtınalar kopuyor!

Aklımıza mukayyet ol Ya rabbi!.

Kulis Ankara
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  İlköğretim Hayatı  |  OKULLARIMIZIN DURUMU « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: