Okul Hayatı İle Hayat Okulu Arasındaki Yedi Fark

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 21:38:36
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  İlköğretim Hayatı  |  Okul Hayatı İle Hayat Okulu Arasındaki Yedi Fark 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Okul Hayatı İle Hayat Okulu Arasındaki Yedi Fark  (Okunma Sayısı 255 defa)
yilmazx
Ziyaretçi
« : 30 AÄŸustos 2008, 13:33:18 »

1- Okul hayatında sınavlar, önceden haber verilerek yapılır ve notumuz yüzümüze söylenirdi. Oysa hayat okulunda insanlar bizi habersizce "sınava çekiyor" ve ve yargılarını genellikle içlerinde tutuyorlar.

2- Okul hayatında anlatılmayan konudan soru sorulmazdı, hayat okulunda soru çıkabilecek her konuyu bilmeniz bekleniyor.

3- Okul hayatında notunuz "objektif" rakamlarla karnemize yazılırdı. Oysa hayat okulunda, "subjektif kanaatlerle" "notumuz" veriliyor.

4- Okul hayatında soruların tek doğru cevabı vardı. Hayat okulunda kişiye göre değişen doğru cevapları bilmeniz gerekiyor.

5- Okul hayatında bulunduğumuz sınıftan daha aşağıya düşmezdik. Hayat okulunda "sınıftan düşmek" mümkün!

6- Okul hayatında önce dersimizi öğrenir sonra sınava girerdik. Hayat okulundaönce sınavca çekilip sonra "dersimizi alıyoruz."

7- Okul hayatında tek dersten sınıfta kalanlara "bir ek sınav hakkı" daha verilirdi. Hayat okulunda bir fırsatı kaçırıp son vagona atlayamayanlar için "tek fırsat hakkı yok".

Rmysa ~
**
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2008, 13:27:31 »

6- Okul hayatında önce dersimizi öğrenir sonra sınava girerdik. Hayat okulundaönce sınavca çekilip sonra "dersimizi alıyoruz."

ewt ne yazıkki..payLaşım için TeşkkürLer.. Gülümseme
yilmazx
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2008, 13:35:12 »

teÅŸekkürler benden   Gülümseme
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« Yanıtla #3 : 02 Ekim 2008, 11:01:42 »

okul hayatı ciddiyetsizliğin daniskası Gülümseme
hayat okulu kaçınılmaz çaresizlik Gülümseme

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat AÄŸacı  |  EÄŸitim & Öğretim  |  İlköğretim Hayatı  |  Okul Hayatı İle Hayat Okulu Arasındaki Yedi Fark « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: