Somali'deki insanlar ve Fransa'daki köpekler

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 21:08:19
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  İlginç Bilgiler  |  Somali'deki insanlar ve Fransa'daki köpekler 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Somali'deki insanlar ve Fransa'daki köpekler  (Okunma Sayısı 503 defa)
Semavi
Administrator
Aktif Üye

« : 05 Mayıs 2007, 06:46:36 »

En yakın akrabalarına tahammül edemeyen batı insanının , aynı anda evlerini kedilerle, köpeklerle hatta yılan ve farelerle doldurduklarını görürsünüz. Misal olarak söylüyorum: Sadece Fransa’da dokuz milyon köpek, sekiz milyon da kedi beslenmektedir. Bunların yıllık toplam tüketim miktarları eski frankla 230 milyar franktır! Somali’nin yıllık bütçesi ise, 400 milyon doları aşmamaktadır. Bu şu demektir: Fransa’daki kedi ve köpekler, bütün Somali halkının tükettiği miktarın on kat fazlasını tüketiyorlar.

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
**BuSeLiK**
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 09 AÄŸustos 2007, 23:21:11 »

ne kadar ilgiç.acı ama gerçek öyle değil mi? Ağlayan

HANİ İFTAR VAKTİ SUSARYA İNSAN, İŞTE YOKLUÄžUN O DENLİ YAKIYOR BENİ.  SÖLE NE ZAMAN OKUNUR EZAN? BİR YUDUM SU GİBİ ÖZLEDİM SENİ...      
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye
**

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2008, 02:56:05 »

insanlara hayvanlardan daha az değer veren bir medeniyete çağdaşlık diyoruz

ayrıca Fransa ile ilgili başka bir bilgi
tuvaletten sonra temizlenmediklerinden dolayı Fransızlar o kadar pis kokarlarmış ki çare olarak parfümü bulmuşlar neden en meşhur parfümler fransızlardan çıkıyor sanıyorsunuz Göz kırpan

Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

Tirmizî, Birr 86, (2036).

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  İlginç Bilgiler  |  Somali'deki insanlar ve Fransa'daki köpekler « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: