Facebook yuva yıkıyor..

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
11 Şubat 2012, 11:22:16
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Hayat Haberleri  |  Facebook yuva yıkıyor.. 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Facebook yuva yıkıyor..  (Okunma Sayısı 527 defa)
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« : 05 Eylül 2010, 15:14:30 »

Sosyal ağlar ve Messenger gibi sohbet ortamları boşanma nedenlerinde ilk sıralarda yer alıyor.

Çiftler şiddet ve aldatmadan sonra boşanma nedeni olarak artıkfacebook'u gösteriyor. İnternet ortamındaki aldatmalardan dolayıboşanmaların çok olduğunu söyleyen Kayseri 3. Aile Mahkemesi Hakimi AliAkın, "Facebook, Twitter, Messenger boşanma nedenlerinde ilk sıralardayer alıyor" dedi.

MASUM BAŞLAYIP KÖTÜ BİTİYOR
Son zamanlarda bu türboşanmaların çok arttığına dikkat çeken Akın sözlerine şöyle devametti: "Facebook, MSN gibi sohbet ortamlarından dolayı aldatıldığınısöyleyip boşanmak isteyen çok insan var. Facebook'a fotoğraflarınıkoyuyor eşler. İlk başta masumane duygularla başlıyor bu sohbetler. Amasonrasında gönül işine kadar gidiyor, içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Masumane başlayan arkadaşlık, aldatmaya kadar gidiyor."

DİLEKÇELERDE CHAT DERDİ
Dava dilekçelerinde eşlerin en çokşikayet ettikleri konuların başında ise görüntülü chat. Aile hakimi AliAkın "Eşlerini uyutup kamera açıp konuşmaya başlıyorlar. Öncelerialdatma oranları düşüktü. Şimdi herkes ellerindeki telefonla tuvalettebile konuşuyor.Toplumdaki aile yapısını internet ve cep telefonlarıbozdu. İnternet ve cep telefonu iyi yönde kullanıldığı takdirde çokiyidir ancak şu günlerde bu genelde kötü yönde kullanılmaya başlandı"dedi.

Ayrıca bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim...

Buradan

Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2010, 16:15:01 »

Videoyu izledim içim parçalandı.. Yazıklar olsun bu zihniyette olan insanlara..

Kararsız

mert
Aktif Üye

Sende en iyisi ne ise, dostuna ver. Mevlânâ

« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2010, 16:43:37 »

Çok güzel bir paylaşım... Teşekkür ederim...

"Bir ülkede akıl ve sanattan çok servete değer verilirse bilinmelidir ki; orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır." Büyük Frederik
açelya
açelya
Aktif Üye
*

« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2010, 18:01:05 »

amaç ve araçlar birbirine karıştırılırsa...ALLAH ıslah etsin ne diyelim..
osmansahin
..::Osman Şahin::..
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #4 : 16 Mart 2011, 14:11:35 »

Ya burada suç face vs. demi acaba yoksa insanların kendnde mi??? o kadar insna bıçaklanıyor ama hiçç bıçak can alıyor die reklamı yapılmadı şimdiye kadar !!!! Face aslında sosyal paylaşım için muhteşem yani dünyanın heryernden insanlarla irtibat muhteşem... Ama kontrolsüz güç güç deildir misali insanlar o imkanı kötü yönde kullanabilior.... Boşanma sebeblerinn diğer biride iş hayatı misal bayanların çalışması... Gazete de okumuştum Denizlide fabrikalar açılınca bayanalr çalışmaya başlayınca boşanmalar 4-5 kat artmış... Şahsi fikrim face msn twşitwer vs. bahane insanlar egosunu nefsini terbiye etmek tutmak yerine buralarda içlernde kalmış olaylrı yaşıyorlar ve bi imkanını bulunca da bunu reel hayata aktarıyorlar... Önemli olan ney, neden yaptığını bilmek bence kendni kaybetmemek... eğer o insanlar face olmasa bu sefer başka yolla o sapkınlıklarını yapacaklardır bence çunku toplum aile hayatını korumayı deilde bozmayı teşvik ediyor tüm yayın organlarıyla.... diziler vs. ler face den msn den 1000 kat tehlikeli... millet face ile devrim yapıp ülke yönetimi değiştiriyor biz......
кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 16 Mart 2011, 16:47:10 »

osmansahin Kardeşim Yazım Kurallarına Dikkat Edersen Sevinirim ..  Türkçemize Sahip Çıkalım ..!

Ben Facebook'a Girdiğimde Asimile Olmuş Bir Topluluk Görüyorum Ben Karşımda ..!
Maneviyattan Uzaklaşan ve Dünya Zevk ve Arzularını Ölünceye Kadar Yaşayacağını Sanan Bir Nesil ..
Dediklerinde Bir Nebze Haklı Olabilirsin (Kendine Göre) ..
Herkesin Hayat Anlayışı Farkılıdır, Senin Sevdiğin Bir Şeyi Ben Sevmeyebilirim ve Sen Bunu Sorgulamayamazsın Sadece Uyarır ve İkaz Edersin ..
Müslümana Yakışanda Budur ..
Face Olmasa İnsan Kitap Okur ve Bilgi Dağarcıgını Genişletirdi , Hangimiz İnternete Kitap Okumak İçin Giriyoruz ?

osmansahin
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #6 : 16 Mart 2011, 16:55:37 »

Yazım kuralları konusunda olur tabiki daha dikkatli olmaya çalışırım.
Benm yazımı yanlış anladınız sanırm yargılamak vs. değildiki sadece fikrimdi. ve Face nin faydalı olduğunuda söylemek istemedim söylemek istediğim sadece o boşanmaların sebebi olarak sadece faceyi görmek yanlış tabi buda gene BENİM ŞAHSİ fikrim oluyor...
osmansahin
Aktif Üye
**

İlla Edep İlla Edep....

« Yanıtla #7 : 16 Mart 2011, 16:57:56 »

siz sanırım benim son cümleme takılıp ondan dolayı faceyi savunduğumu düşündünüz. o cümlenin sonundaki üç noktanın anlamı millet devrim yapıyor biz ise aile yıkıyoruz kullanmayı bilmioruz anlamında idi...
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Hayat Haberleri  |  Facebook yuva yıkıyor.. « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: