GÜNÜN SÖZÜ BU OLSUN

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Åžubat 2012, 10:46:13
78912 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Sözü  |  GÜNÜN SÖZÜ BU OLSUN 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: GÜNÜN SÖZÜ BU OLSUN  (Okunma Sayısı 442 defa)
esma nur
Aktif Üye
*

« : 12 Ocak 2009, 19:47:30 »

BURADA ARKADAŞLAR İNŞAALLAH O GÜN KENDİLERİNE HOŞ GELEN BİR SÖZÜ YAZSINLAR YADA O GÜNÜN KENDİLERİNE HANGİ SÖZÜ HATIRLATTIĞINI...YADA HANGİ DUA ONLARA HANGİ KONU DA YARDIMCI OLDU DA DİYEBİLİRİZ...
MİSAL:BENİM ÖNCEKİ GÜNLERDE EDİNDİĞİM BİR TECRÜBEYİ YAZAYIM SİZLERE...MÜMİNİN BAŞINA GELEN İSTEMEDİĞİ ŞEYLER MÜSİBET OLARAK NİTELENDİRİLİRMİŞ...O ANDA YAPILAN BİR DUA VARMIŞ ONU YAZMAK İSTİYORUM.İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN..BİZ BUNU VEFAT EDEN BİRİNİ DUYUP GÖRDÜĞÜMÜZDE SÖYLERİZ.YANLIŞ YAZMIYORSAM EĞER İSTİRCA AYETİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM .UNUTMAYALIM SIKINTI ANLARINDA DA OKUYALIM.İNŞAALLAH

kardeşlerimizi allah verdi dostlarımızı biz bulduk
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« Yanıtla #1 : 14 Ocak 2009, 00:08:13 »

Bu konuyla ilgili "Günün Sözü-Buraya herkes hoşuna giden sözü yazsın-aklınızdan geçeni yazın" gibi başlıklarda bulunduğu için bu başlık kilitlenmiştir.
Bu konuda geçen günlük duaları da "dualar ve zikirler" bölümünde paylaşıma sunalım inşAllah
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Sözü  |  GÜNÜN SÖZÜ BU OLSUN « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: