Özel Günlerin Lüzumu Var mı..??

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 19:57:52
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  Özel Günlerin Lüzumu Var mı..?? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Özel Günlerin Lüzumu Var mı..??  (Okunma Sayısı 707 defa)
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« : 28 Haziran 2009, 01:31:37 »

Annaler günü, babalar günü, sevgililer günü vs. vs.
bunlar olsa ne oluyor olmasa ne oluyor?

birisi demişti: "bu tür günler emperyalizmin para harcatmak için oynadığı oyundur"

görüşleriniz Gülümseme

NakÅŸibendi
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2009, 01:35:42 »

Alıntı
"bu tür günler emperyalizmin para harcatmak için oynadığı oyundur"

Kesinlikle katiliyorum Gülümseme Sevgiyi sunmanin farkli yonleride vardir sartlandirmadan ... Gülümseme

"İki şey var: Seveceksin, sevileceksin!.. Sevmek için, sevilmek için ne lâzımsa onu yapacaksın!" M.Zahid KOTKU (Rha)
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2009, 01:54:58 »

tamamen saçmalık..bu kadar meşhur ve bu kadar yaygın olan daha aptalca bir fikir yok..
"fikrimize, duygularımıza, ne yapacağımıza karar veremezsiniz, sınır koyamazsınız, biz özgürüz bik bik bik diye vızırdananların; kimin uydurduğu muallak bir düzene göre hareket etmelerinden daha gafilce ve trajikomik bir şey var mı?

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
körebe
Aktif Üye
**

αşк мєzнєвι

« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2009, 11:56:10 »

tamamen saçmalık..bu kadar meşhur ve bu kadar yaygın olan daha aptalca bir fikir yok..
"fikrimize, duygularımıza, ne yapacağımıza karar veremezsiniz, sınır koyamazsınız, biz özgürüz bik bik bik diye vızırdananların; kimin uydurduğu muallak bir düzene göre hareket etmelerinden daha gafilce ve trajikomik bir şey var mı?

doğru söze ne nedir ki..

Ne güzel derin bir âh ile yâd etmek SENİ..
Her dem düşünmek,her dem hayal etmek SENİ..
Ne güzel visalinle gülmek,firakınla ağlamak,
Yanmaktan usanmamak,yanarken susamak SENİ...

Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 29 Haziran 2009, 00:23:26 »

saçmalıktan başka, para tuzağından başka birşey değil...

bütün sevgini 1 güne nasıl sığdırabilirsin ki? Gülümseme

Yakup CERAN
Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et
Aktif Üye

Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini

« Yanıtla #5 : 29 Haziran 2009, 00:45:13 »

karşı olanların çoguda bu günleri kesin kutluyordur Kahkaha

efendim hadi ben birgüne sığdırmak istiyorsam Gülümseme

sevgililer gününü kutlamıyorum sevgilim varmı bilmem Gülümseme  anneler gününü her gördügüm zaman kutlarım dövüşerek (tatlı kavga) babalar gününü kutlamak nasip olmadı zaten kutlamanında bi anlamı yok parayı yine babamdan alıyorum.

önemli olan karşımdaki kişi mutlu oluyor mu hatırlandıgını anlıyor mu bu yetiyor..

bu kadar özel günlere takıntılı olmuyalım ilerde bizde anne baba olacaz.. ne kadar emperyalizm kapitalizm burjuva oyunu desekte insan istiyor

çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2009, 09:37:17 »

Alıntı
karşı olanların çoguda bu günleri kesin kutluyordur Sırıtan

ÅŸizofrenmiyiz ya hu hem karşıyız diyecez, hem de kutlayacaz.. Gülümseme burda kestiÄŸimiz ahkamları uygulamaya gelince cebellezi ediyor deÄŸiliz..kutlamadım kutlamam da..oturduÄŸum yerden komplo teorileri kuracak..sinirli nutuklar atacak da deÄŸilim; ama ne idüğü belirsiz bir düzene körü körüne uyacak kadar sürüden deÄŸilim..ha karşındaki bekliyorsa biÅŸey diyemem..benden beklenilmedi..ben de beklemem..gayrısı ve baÅŸkası da çok mühim deÄŸil.. Gülümseme

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
karayel
BU TERKEDİLİŞ YA FİRARA GEBE YA DA BİR DAHA HİÇ DÖNMEMEYE...!
Aktif Üye
*

ENDÜLÜS GEMİLERİNİ YAKANLARINDIR!!!!!!!

« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2009, 14:47:46 »

aslında pek de doğru bişey değil ama duygularını ifade edemeyen benim için çok iyi oluyor en azından o gün ailemden birilerine bişey alıyorum üzerine de güzel bi söz yazıyorum ufak da olsa gönüllerini alabiliyorum. sevgililer gününe şiddetle karşıyım!
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  Özel Günlerin Lüzumu Var mı..?? « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: