Ne Vadiymiş Beee...

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 19:57:03
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  Ne VadiymiÅŸ Beee... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Ne VadiymiÅŸ Beee...  (Okunma Sayısı 244 defa)
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« : 18 Ekim 2008, 20:08:19 »

Konu yanlışlıkla slindiği için üyelerin mesajlarını tek başlık altında toplayarak ekledik. Gülümseme

erkan

Kurtlar vadisiiii
ne diziymiÅŸ yaaa
bu kadar mı etkiler bir toplumu
bu gün çevremde neredeyse herkes kurtlar vadisinden bahsetti
bıkkınlık geldi artık   
bu da galiba milletimize verilen uyku ilaçlarından dozajı en fazla olan    
dizinin oynadığı saatte sokaklar boşalıyor trafik sorun olmaktan çıkıyor(istanbul trafiğini herhalde bir tek bu vadi çözebilir ) vs. vs.
çok abrtılıyor çooook    

bir yerde okumuÅŸtum:
"Hakiki kahraman yetiÅŸtiremeyen milletler  sahte kahramanlardan medet umarlar."

yazık yazık.........

mesAd

Herkesin duygusu düşüncesi, zevki farklıdır. Herkes kendi felsefesinde hareket etmeli. Bazı insanlara bazı şeyleri anlatacaksan ve o insanda bazı şeyleri anlamamakta hala ısrar ediyosa o zaman suyundan giderek anlatmalısın. Yoksa her insana namazın faydalarını anlatmanla adamın "he" demesiyle o adam namaza başlamıyor, yine namaz kılmıyor. bazen gereklerini de prtaikte anlatmalısın. Kurtlar vadisi de belki boş gelebilir evet boştur da belki ama daha bu sezonun ilk bölümünde ayet-i kerimelerle başladı. Bu bile bizim maneviyat yönünden cahil insanlarımız için düşünüldüğünde bi araçtır. Biz bile Feyz-ül Furkan'ı bedava dağıttığımız halde kimileri yolda felan almaktan imtina ediyosa böyle bi vasıta olduğu zamanda; yerini buluyosa yermek diil desteklemek gerekir.

ha bi de; O şekilde sahte diyebiliyosan bazı şeylere o zaman sıkmalısın kafana;

HAYAT SAHTE zaten

!

Vesselam.

çubuk

bknz:"İzafiyet" ve ... herşeyi kendi pencerenden bakarak yargılamak olmaz ki..

çubuk

ama ben tam iki saattir yorum yazıyordum... sayfalar kapanıverdi ve gitii..  hayır yaa.. nobel ödüllük ÅŸahane bir yazı yazmıştım ben ama...  hemde hüngür hüngür aÄŸlamak istiyorum...  teknolojiniz sizin olsun..kağıt kalem olsa böyle mi olur.. istemiyorumm ben teknoloji..  resmen o koca yazı uçtuuu gittiii gözümün önünde ve ben öylece kalakaldım... :S  iÅŸte hayat bu..
ne kadar aciziz bee... hiçbirÅŸeye hükmümüz geçmiyor.. at kendini camdan.. yok... gitti yani..uff... yaa uyku hazretleri. bi zahmet bana da uÄŸrarmısınız...  bende artık uyumak istiyorum...

_FaTmA_

Sana gönderiyim canim    uyku hazretleri beni rahat birakmiyor  kovuyorum gitmiyor   biktim yani bu kadarmi arsiz olunur  kışııııı kışııııı kışııııı uyku hazretleri düs yakamdan çubukla ugras azcikda 

Bu arada vadiyi bende sezon finaline kadar kaçirmadan izliyordum mesad kardesiminde dedigi gibi harika manevi mesajlar veriyordu   ben aliyordum bilmem herkes aliyormuydu zira herkes dikkat ettigi görmek istedigini görüyor.....duyuyor..... ama diliyorum ki; hayirlara vesile olsun Rabbim gören kalp isiten kulaklarimiz olmasini nasip etsin
Erkan sanada kalitiyorum ablacim haksizda sayilmazsin meali almak istemeyen mantik diziden ne alir ki dimi ? ama yinede biz hayirlara vesile olmasini diliyoruz

erkan

Alıntı

Herkesin duygusu düşüncesi, zevki farklıdır. Herkes kendi felsefesinde hareket etmeli. Bazı insanlara bazı şeyleri anlatacaksan ve o insanda bazı şeyleri anlamamakta hala ısrar ediyosa o zaman suyundan giderek anlatmalısın. Yoksa her insana namazın faydalarını anlatmanla adamın "he" demesiyle o adam namaza başlamıyor, yine namaz kılmıyor. bazen gereklerini de prtaikte anlatmalısın. Kurtlar vadisi de belki boş gelebilir evet boştur da belki ama daha bu sezonun ilk bölümünde ayet-i kerimelerle başladı. Bu bile bizim maneviyat yönünden cahil insanlarımız için düşünüldüğünde bi araçtır. Biz bile Feyz-ül Furkan'ı bedava dağıttığımız halde kimileri yolda felan almaktan imtina ediyosa böyle bi vasıta olduğu zamanda; yerini buluyosa yermek diil desteklemek gerekir.

basının ne kadar önemli bir araç olduğunu vurgular dizide ayet okunmasını takdir ediyorum. Fakat kimler "dizide ayet okundu bunlarla amel edeyim, daha başka ayetleri de öğreneyim vs." gibisinden düşündü acaba
yine de ne olursa olsun ayet okunması güzel.. en azından bilinçaltına etki etmiştir.
benim asıl yerdiğim taraf burası değildi..

kimseyi bu diziyi izliyor diye de tenkit etmiyorum.
Zira  benim derdim çok abartanlarla, hayatının gündemine bunu oturtanlarla, çakıra özenip üzerine takım çekip racon kesenelerle, polat gibi sigara içmeye çalışanlarla, çakır için gıyabi cenaze namazı kılanlarla, polata özenip suratını asıp kaÅŸlarını çatarak insanlara kendinin ne kadar itici olduÄŸunu gösterenlerle... vs. vs.

bazılarına göre de neymiş: bir de bu dizi
Türkiyenin derin devleti, mafyası, karanlık işleri hakkında bilgiler veriyormuş. İnsana farklı bir bakış açısı kazandırıyormuş muş muş muş.. bahane..
ne kadar güzel bir diziymiÅŸ bu hemencecik insanımıza kritik analitik düşünmeyi , olayları doÄŸru analiz etmeyi, olayların arka planında ne olduÄŸunu öğretiyor. 

nenni bebeÄŸim nenni
mışıl mışıl mışıl..

bencee 

âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2008, 21:45:20 »

bu gün okulda arkadaşım dedi ki:
polat seyyidmiÅŸ Masum
vay beeee Kararsız Şaşırmış

smeyra
Emektar
Aktif Üye

Kullar şükre, Allah (c.c) Hamde layıktır...

« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2008, 21:49:52 »

Åžaşırmış Åžaşırmış   yok artık  Kızgın

Bu sitede hayat var...
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  Ne VadiymiÅŸ Beee... « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: