İstanbul'da Oturmakla Yaşamak Arasındaki Fark Ne

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 19:52:40
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  İstanbul'da Oturmakla YaÅŸamak Arasındaki Fark Ne 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: İstanbul'da Oturmakla YaÅŸamak Arasındaki Fark Ne  (Okunma Sayısı 361 defa)
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« : 18 Ocak 2009, 12:52:39 »

İstanbul'da ikamet etmek ile yaşamak bir mi? Gülümseme

DeRiN
Yeni Üye

« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2009, 21:42:35 »

Değil. Gülümseme
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2009, 22:02:02 »

Alıntı
DeÄŸil.

muhtemelen Kahkaha Kahkaha

İstanbul'da ikamet etmek, sabah yoğun trafik nedeniyle sakin bir şehre göre iki saat önceden kalkmak demek.
Korna sesleri, tramvayda, metroda uyuklayan bir sürü insan. Aynı stresle geçen iş günü. İş çıkışı eve dönmek için çekilen binbir işkence..Trafik,gürültü, çocuğunu okula gönderirken aklından geçen binbir türlü korku, tedirginlik, (çocuk mafyası, organ mafyası, kapkaççı......) mutsuz, yorgun insanlar, bunaltıcı hava...
Hep bir yerlere yetişme telaşı.Hep gürültü.

Oysa İstanbul'da yaşamak, oysa İ-s-t-a-n-b-u-l-'-u yaşamak, denize karşı kollarını açarak, nefes almak. Huzurun ciğerlerini yakışını hissetmek.
İstanbulda yaşamak , Eyüp'te bir sabah namazı...
Ardından salep ya da çay ve simit.
Çamlıca 'da türk kahvesi ve her bir yudumda huzur..
Deniz,martı, böcek, kuş İstanbul'la anlam kazanan mahlukat. Ve her bir nimet için Yaradan'a şükür.

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
çubuk
gece kuÅŸu
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2009, 22:11:07 »

istanbulda ikamet etmek malum şeylerle cedelleşmek...trafik mrafik..hava kirli..kalabalık...vs vs...
"yaÅŸamak" deyince aklıma gelenler ise.. içim kabarıyor..heyecanlanıyorum.. geçsin yazacam..  Kahkaha

...melali anlamayan nesle aÅŸina degiliz...
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2009, 13:08:48 »

istanbul da ikamet etmek  alıştıktan sonra çok güzel..

doğal gaz kulanımında beri hava kirliilkği yoktur. yalnız trafik ve otopark proplemi maalesef sinir bozocu oluyor.

trafik sorunun azaltılması için metro ve  metro bus çalışmalrı hızlı bir ÅŸekilde devam ediyor.ayrıca istanbula 7 tane tünel yapılıyor ki uzunlukarı 7 ve 8 km uzunluÄŸunda olcak tüneller bitme aÅŸamasına yaklaÅŸmıştır..

istanbulu bilenler için anlatıryorum beşiktaştan tünele girip alibeyköyden çıkacaksın.bir diğeri davutpaşadan girip eyüp sultandan çıcasın arabayla tabiki... harika projeler...

istanbulda yaşamaya gelince anlatılmaz yaşanılır.... Göz kırpan

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  İstanbul'da Oturmakla YaÅŸamak Arasındaki Fark Ne « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: