Bizim de Hollywoodumuz Olsa İdi..

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
23 Mayıs 2012, 19:45:37
79060 Mesaj 10724 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  Bizim de Hollywoodumuz Olsa İdi.. 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Bizim de Hollywoodumuz Olsa İdi..  (Okunma Sayısı 530 defa)
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« : 08 Åžubat 2009, 20:42:50 »

Düşünüyorum da bizim de Amerika'daki gibi hollywood türü bir sinema endüstrimiz olsa..
Muhteşem dinimize, kültürümüze, örfümüze, savaşlarımıza, zaferlerimize, efsanelerimize vs. vs.
son sistem alt yapı ile profesyonel oyucularla içinde aykırı hiçbirşey olmayan filmler yapılsa..

düşünsenize Mel Gibson'nun vatansever ve cesur yürek filmi yerinde aynı kalite ile İstanbul'un fethinin, çanakkale zaferinin, bedir savaşının vs. filmeleri yapılsa..
Uydurma senaryoları teknik altyapı sayesinde müthiş birşey gibi göstermek mümkün olduğuna göre..
acaba bizim gerçek şanlı saaşlarımız zaferlerimizi bir düşünün..
Harry Poter'e, Yüzüklerin Efendisi'ne vs. filmelere harcanan paralar ile bir Çanakkale Zaferi filmi yapılsa nasıl olur acaba..

muamma....
...

Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..

« Yanıtla #1 : 08 Åžubat 2009, 21:44:54 »

Bunu ben bi değerlendiriym erkan. Bakarsın Hollywoodu kurarım Türkiye ye Kahkaha Sırıtan sende o zamana kadar 3D yi öğren bana yardımcı olursun.

Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : 08 Åžubat 2009, 21:47:38 »

3D devri geçti guzum daha profesyonellerini yapıyorlar adamlar şimdi Kararsız
ama sen dediğini yap ben de en yakın destekçin olacam Gülümseme
bizim holding sponsor olacak korkma Göz kırpan Kahkaha

Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..

« Yanıtla #3 : 08 Åžubat 2009, 21:48:52 »

Kahkaha Sırıtan yok gittim gördüm. onlar kuruÅŸ koklatmaz. daha gönlü zengin sponsorlar bulmamız lazım

Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #4 : 08 Åžubat 2009, 22:08:41 »

ben kefilim daaa Kahkaha
sen hayırlı bişey yap yeter ki
bazı satılık medyacılar gibi olma yeter Göz kırpan Kahkaha

ÅŸiÅŸa
Emektar
Aktif Üye
**

« Yanıtla #5 : 08 Åžubat 2009, 22:32:20 »

Çok güzel bi düşünce bende hep düşünmüşümdür ama bizim insanımızda o yürek nerde(Yönetmenler için diyorum...)

Hayatname.com | Bu sitede "hayat" var...
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #6 : 08 Åžubat 2009, 22:42:34 »

Abi bi adam alayım, her işten anlasın, hem kameraman , hem yapımcı, hem ses teknisyeni, hem çaycı Gülümseme olsunl mantığıyla biz hollywood zor kurarız.

Adamlar 3D teknolojisini kullanırken bile bir kahramanı baştan sona bir kişi modellemiyor, bilmiyorum doğru kavramları mı kullanıyorum ama Gülümseme

Geçen aynı şeyi okuldan hocalarımızla konuştuk. Siz hele bu yola çıkın, emin olun destekçiniz çok.

Bizim için de güzel bir fırsat olur, bilgilerimizin zekatını verebileceğimiz.

KeÅŸke  Sustum

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #7 : 08 Åžubat 2009, 23:07:55 »

Çok ümitvari olmuÅŸ yazdıklarım  Kararsız

Ahlak anlayışı sıfırın altında , gayesiz bir çok radyo televizyon öğrencisi yetişiyor... Mübarek ola..
Fırsatını bulduğunda zilzurna sarhoş olan, radyo tv öğretim görevlilierimiz var.. Mübarek ola..
Biz hala uyuyalım, elbet bunun bir hesabı var.. Hayır ola..

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #8 : 09 Åžubat 2009, 00:39:57 »

bu gün çoçukları ilk defa sinemaya götürdüm..

ama maalesef yapancı bir flim(DESPERO)  seyrettiler...güzel projelriniz arasına çoçuk flimlerinide koyarsanız sevinirim Gülümseme

Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye
**

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

« Yanıtla #9 : 12 Mart 2009, 11:15:26 »

Arkadaslar gecen haftalarda hilal tv de ismini bilmedigim bir abimiz cok guzel konusmustu
islam aleminin ve turkiye de ki kardeslerimzin cocukalra izletebilecegi cizgi filmimiz bile yok diyor olanda yetersiz ve cocukarin ilgisini cekmiyor "fatih sultan mehmet'in istabbulu fethi cizgi filmini cocukara izlettim diyor 2. kez izlemek istemediler" (bence cok guzeldi ama gercekten cocuklara tam hitab etmiyor)
kendisi Walt Disney le anlasip 1 milyon dolarli bir cizgi film yapmayi dusunuyormus ve yakinda da yapacaklar sanirim
"ya bunlara mi kaldik" diyoruz ama inanin bana simdi ki nesilin sorunu onlara hitab edecek, (elbete dini cizgi filmler var ama) akillarinda kalacak cizgi filmler yok ve bunlar olamyinca kendim de takip ediyorum //spiderman, pokemon, teletabils,selena (KABUSU)... ne bileyim bunun gibi cocuklarin bilgiye en ac olduklari donemlerde bos bilgilerle kafalarini dolduruyorlar. Ben bundan dolayi cok cektim o yuzden birseyler yapmak istiyorum sizin gibi.
Daha gecen pazar gunu kucuk cocuk  geldi bana "bak beni kizdirma sana buyu yaparim" diyor gorunuste komik bir goruntu ama o kdar sakincali bir durum ki bir an once onlem almaliyiz.
simdi diyeceksiziniz ki sinan bu kadar konustun peki ne yapabiliriz;
cocuk gelisim okuyanlar ya da cocuk psikolojisini iyi bilen varsa  hikayecikler belirleyebilirler (dini icerikli ve cocugu etkileyecek konular olacak ) ben pek iyi deglim bolumum bilgisayar olamsina ragmen ama bir flash ta animasyon yaparak o hikayecigi cizgi film olarak yapabiliriz ve benden daha iyi bilen arkadaslar vardir burda mesel erkan arkadasimiz ilgileniyor bilgisayarla bir araya gelip birseyler yapabiliriz. Burda bir surur arkadas cocuklarla ilgilendiklerini soyluyorlar onlara verip izletmelerini saglayabiliriz.
Alıntı
Adamlar 3D teknolojisini kullanırken bile bir kahramanı baştan sona bir kişi modellemiyor
kesinlikle haklisin ahuzar birlikte birsey yapabiliriz ancak bu konuyu yine konusalim ve insaAllah birseyler uretelim sadece burda kalmasin.
biraz uzun oldu ama bu konuda doluyum biraz Gülümseme
Allah cumlemize yardim etsin
selam ve dua ile...

Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

Tirmizî, Birr 86, (2036).

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayatname Günlüğü  |  Günün Kültür Mantarı  |  Bizim de Hollywoodumuz Olsa İdi.. « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: