?????? kim nasıl giyinmeli ???????

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Åžubat 2012, 11:05:11
78912 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  Giyim & KuÅŸam  |  ?????? kim nasıl giyinmeli ??????? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: ?????? kim nasıl giyinmeli ???????  (Okunma Sayısı 3086 defa)
GÜL_İ RUHSAR
Aktif Üye
*

« : 07 Aralık 2008, 01:07:32 »

Kim, nasil giyinmeli?

Tasarımcı Yazici’ya göre, kisa boylu kadinlar kisa etek giymemeli. Düz renkli pantolon veya etek giymeli. Bastan asagi tek kiyafet giyerlerse daha uzun görünürler. Bol, dökümlü ve çok katli seyler de giymemeliler. Sismanlar asimetrik kiyafet giymeli. Çizgili kiyafetleri tercih etmeli. Boyuna çizgi yerine çapraz inen çizgi daha zayif gösterir. Çizgiler iki taraftan gelip ortada birlesebilir. Etekleri asiri bol olmamali. Bedenne oturan dar badi giymemeli. Ceketler pardösü gibi daha uzun, zayif gösterecek kiyafetler sismanlar için daha makbûldür. Diz alti uzun ceket de iyi görünür. Sismanlar omuzdan kuplu kiyafet yerine gögüs kuplu kiyafetler giymeli. Baseni genis kadinlarin daha bol bluz giymesi gerekir. Bu sekilde basenler sisman görünmez. Basenli hanimlar, kenarlarinda 5 santimlik yirtmaç olan ceket ve hirkalari tercih etmeli. Bol kiyafeti, uzun boylu yapili kadinlar giymeli. Çok zayif kadinlar da bol giymemeli. Bedene orantili bol veya dar olmali. Boynu kisa olan kadinlar esarplarini önden ‘V’ seklinde baglamali. Boyunu çok sikan basörtüsü tarzi hos görünmez. Çok genis omuzlu insanlar vatka kullanmamali. Reglan kol denilen kolun boyuna uzanan tarzinda kiyafet giymemeli. Çok büyük gögüslü hanimlar uygun bir bluzun üzerine hirka, yelek veya gömlek giyip önünü açmali. Sirti genis hanimlarin kiyafetinde ortadan dikis olmali. Dikis genisligi böler. Küçük desenli kiyafetleri sisman hanimlar, büyük desenli kiyafetleri zayif hanimlar tercih etmeli. Uzun boylu zayif bir hanim büyük desenli giyebilir. Omuzu genis hanimlar basörtülerini çok büyük salmamali. Biraz daha toplu olabilir.
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2008, 12:45:28 »

giyim öğretmenimizden inciler Kahkaha teşekkürler canım
GÜL_İ RUHSAR
Aktif Üye
*

« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2008, 13:38:56 »

bn tesekkür ederim hocam........... Kahkaha Kahkaha
geleceğin stilisti olarak daha güzel paylaşımlar olacak inş.. Karizmatik Karizmatik
_FaTmA_
Tez Gel Mutluluk Tez Gel....
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2008, 15:27:48 »

Güzel incilerdi tskler devamini bekleriz Kahkaha

"İki şey var: Seveceksin, sevileceksin!.. Sevmek için, sevilmek için ne lâzımsa onu yapacaksın!" M.Zahid KOTKU (Rha)
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye
**

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2009, 21:00:13 »

paylaşım için elinize sağlık ama şu aşağıda ki yazının mantığını çözemedim ?
Alıntı
Boynu kisa olan kadinlar esarplarini önden ‘V’ seklinde baglamali.

Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:

"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."

Tirmizî, Birr 86, (2036).

Habibe_AsyAA
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2010, 13:58:38 »

Ben birşey sormak istiyorum ben baya zayıfım ve boyumda uzun nasıl giyinmeliyim böyle iskelet gibi oluyorum ne giysem daha hoş gösterecek bi öneriniz var mı acaba ? Utandım
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  Giyim & KuÅŸam  |  ?????? kim nasıl giyinmeli ??????? « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: