Eğer mutlu değilseniz, bu meyveleri bol bol yiyin !

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
22 Mayıs 2012, 21:04:22
79054 Mesaj 10722 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  DoÄŸal Beslenme  |  EÄŸer mutlu deÄŸilseniz, bu meyveleri bol bol yiyin ! 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: EÄŸer mutlu deÄŸilseniz, bu meyveleri bol bol yiyin !  (Okunma Sayısı 305 defa)
NakÅŸibendi
Emektar
Aktif Üye

« : 05 Kasım 2008, 00:59:21 »

EÄŸer mutlu deÄŸilseniz, bu meyveleri bol bol yiyin ! 

Sağlımız için meyve ve sebzelerin önemi tartışılmaz. Uzmanlar her gün meyve tüketilmesi konusunda demeçler veriyor. Yiyecek ve İçecek Yöneticileri

Sağlımız için meyve ve sebzelerin önemi tartışılmaz. Uzmanlar her gün meyve tüketilmesi konusunda demeçler veriyor. Yiyecek ve İçecek Yöneticileri Derneği Aydın Özdemir, ''Çilek, muz, üzüm ve portakal mutluluk ve canlılığı artırır'' dedi. C vitamini deposu olan çileğin önde gelen afrodizyaklar arasında yer aldığını, vücutta tüm salgı bezlerini çalıştırarak vücuda gençlik ve kuvvet kazandırdığını, yüksek tansiyonu düşürdüğünü, damarları temizlediğini, kansere karşı koruduğunu ifade eden Özdemir, muzun da kokusuyla mutluluk verebildiğini söyledi.

PORTAKALLA DİNAMİZM
Kendisini güçsüz ve sinirli hissedenlere muz yemelerini öneren Özdemir, kalsiyum ve magnezyum içeren muzun strese iyi geldiğini vurguladı. Üzümün şeker içermesi nedeniyle bedenen ve zihnen çalışanlar için iyi bir besin olduğunu anlatan Özdemir, C ve B vitamini açısından zengin olan portakalın da insana dinamizm verdiğini bildirdi.

"İki şey var: Seveceksin, sevileceksin!.. Sevmek için, sevilmek için ne lâzımsa onu yapacaksın!" M.Zahid KOTKU (Rha)
Ahmet Tarık
Aktif Üye

Ya Rabbi, beni sevdiklerinin yolundan ayırma...

« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2008, 20:52:49 »

bahsettiğinişz meyveleri yiyeceğim zaman mutlu olmak niyeti ile mi yiyeceğim..yani mutluluğa niyet edeceğim.. ama deneyeceğim..çükü bu günlerde çok mutsusum...

yilmazx
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2008, 21:18:40 »

hayırdır ahmet kardeş
Ahmet Tarık
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2008, 21:21:27 »

sıkıntılarım var kardeÅŸ lütfen bana dua edermisin...

yilmazx
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2008, 21:24:13 »

hayırlısı olur inşaallah hakkında
dua etmeye çalışırım
NakÅŸibendi
Emektar
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 12 Kasım 2008, 21:32:00 »

Ãœzgün Üzgün Üzgün Dualarimiz bütün kardeslerimiz icindir ....  Utandım

"İki şey var: Seveceksin, sevileceksin!.. Sevmek için, sevilmek için ne lâzımsa onu yapacaksın!" M.Zahid KOTKU (Rha)
arzum
Aktif Üye

Huzur,Huzurunda yaşamaktır..

« Yanıtla #6 : 13 Kasım 2008, 00:01:03 »

Rabbim bütün sıkıntıda olan kullarının sıkıntılarını  hayırlısı ile tez zamanda gidersin inÅŸallah....(amin)
Ahmet Tarık
Aktif Üye

« Yanıtla #7 : 13 Kasım 2008, 18:21:49 »

amin cümlemizin

çilekkız
Yeni Üye

« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2008, 23:10:21 »

ahmet kardeş sana valla bin kere dua edeceğim inşallah allah günahlarınızı ahfeder (amin)
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  YaÅŸam  |  DoÄŸal Beslenme  |  EÄŸer mutlu deÄŸilseniz, bu meyveleri bol bol yiyin ! « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: