MEHMET EMİNOĞLU'NU TANIYOR MUSUNUZ?

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
19 Mayıs 2012, 11:33:50
79045 Mesaj 10722 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Biyografi  |  MEHMET EMİNOÄžLU'NU TANIYOR MUSUNUZ? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: MEHMET EMİNOÄžLU'NU TANIYOR MUSUNUZ?  (Okunma Sayısı 270 defa)
HİLYE
Yeni Üye

BİR GÜL İÇİN BİN DİKENİ SEVENLERE SELAM OLSUN..

« : 28 Ekim 2008, 21:40:46 »

Arkadaşlar..Mehmet Eminoğlu'nu tanıyor musunuz..Hiç elinize bir kitabı geçti mi..Cevaplarınızı bekliyorum

Gerçek müslüman;
İslâm laboratuarında
Åžeriat mikroskobunda
Tarikat lamellerinin arasında
Marifet gözüyle bakarak,
HAKİKATİ GÖREN KİMSEDİR!...
yilmazx
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2008, 00:14:44 »

diğer yazınızı bundan önce okuyunca tanımış oldum Gülümseme
yani sayılır
HİLYE
Yeni Üye

« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2008, 00:53:40 »

HIMMM O ZAMAN TANIMANIZ İÇİN BİRAZ ONUN HAKKINDA BİLGİLER VERMEK İSTİYORUM.KENDİSİ ASLEN KONYALI..FAKAT 40 YAŞINA KADAR SUUDİ ARABİSTANDA KALMIŞ..ARAPÇAYI ANA DİLİ GİBİ BİLİYOR..ŞU AN 77 YAŞINDA BUNDAN 40 YIL EVVEL BABASININ TAVSİYESİ ÜZERİNE EVLADIM TÜRKİYEDE ALİMLER YİTTİ YETİŞİN DEMESİ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE YERLEŞİYOR VE İRŞADA BAŞLIYOR.TÜRKÇEYİ KONUŞMALARINDA HEP SİNEMALARDA ÖĞRENDİĞİNİ SÖYLER.VE ŞİMDİ ANADİLİNİ O KADAR GÜZEL KULLANIYORKİ ÖZENDİRECEK DERECE DE...AMA HER ALİM GİBİ ONDAN İSTİFADE ETMESİNİ BİLEMEMİŞ İNSANLAR..ŞU AN KENDİSİ ÇOK HASTA VE BELKİ DE O İLİMLE GİTMEK GİDECEĞİNİ DÜŞÜNMEK AĞIR GELİYORDUR.KENDİ İMKANLARI İLE KİTAP BASIYOR FAKAT NE ALAN VAR NE DE OKUYAN...BEN ONUNLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA YAPTIM TÜM MAKALELERİNİ TOPLADIM BU YÜZDEN HAMDOLSUN ONU YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDUM.KIYMETİ BİLİNSEYDİ TÜRKİYEYİ ÇAĞLAR ÖTESİNE TAŞIYACAK BİR BEYİN İDİ..AMA BELKİ DE ÇOK GEÇ..NE YAPABİLİRİZ ARKADAŞLAR NE YAPABİLİRZ ÖNERİLERİNİZ VAR MI

Gerçek müslüman;
İslâm laboratuarında
Åžeriat mikroskobunda
Marifet gözüyle bakarak,
HİLYE
Yeni Üye

« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2008, 00:57:20 »

Yıllar öncesinde kendisi bir site yaptırmış
www.mehmeteminoglu.com
Fakat site yıllardır yapım aşamasında...Hocam çok düşkündür bilime 77 yaşındaki bir insanın msn de konuşmasını görünce biraz tuhaf oluyor ama harika bir insan ya bir elinde masa üstü diğer elinde diz üstü..bir yandan Kur'an ı Kerim'den ayetleri yorumlar..bir yandan nasayı takip eder..kafirlere göklerin kapısı açılmaz annem der..Yollar bizim inşaallah der..

Gerçek müslüman;
İslâm laboratuarında
Åžeriat mikroskobunda
Marifet gözüyle bakarak,
yilmazx
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Ekim 2008, 01:01:29 »

makalelerinden pasajlar paylaşırsınız
sizce önemli gördüklerinizden biz de faydalanmış oluruz
böylece hem onun davasını sürdürmüş hem de sevab kazanmış olursunuz
dediÄŸiniz gibi alimse
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Hayat Bilgisi  |  Genel Kültür  |  Biyografi  |  MEHMET EMİNOÄžLU'NU TANIYOR MUSUNUZ? « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: