Sizce Her Başarılı Erkeğin Arkasında Bir Kadın Var Mı?

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
19 Mayıs 2012, 10:18:22
79045 Mesaj 10722 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Anketler & Araştırmalar  |  Sizce Her Başarılı Erkeğin Arkasında Bir Kadın Var Mı? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Anket
Soru: Sizce Her Başarılı Erkeğin Arkasında Bir Kadın Var Mı?
Evet - 6 (50%)
Hayır - 2 (16.7%)
Kısmen - 2 (16.7%)
Yorum Yok - 0 (0%)
Başka İşin Yokmu Senin? Gülümseme - 2 (16.7%)
Toplam oy: 12

Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Sizce Her Başarılı Erkeğin Arkasında Bir Kadın Var Mı?  (Okunma Sayısı 804 defa)
кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« : 05 Eylül 2009, 09:25:53 »

Evet Arkadaşlar Buyrun Gülümseme

Ben Evet diyorum nedenini sizlerin fikirlerini öğrendikden sonra söyliyecem Kahkaha

Tebessüm
eyhayat..
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2009, 22:11:34 »

Başka işin yok mu senin Kahkaha

ahuzar
f.betül k.
Emektar
Aktif Üye

ey insanlık! Elma dersem çık!

« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2009, 23:11:30 »

Eveeet sonuna kadar dogru bır sozdur.Kadın dırdırı  sayesinde yaşama sevinci ölmüş, işten başka birşey düşünemez hale gelmiş, antidepresanlara mahkum olmuştur.Tüm bunların sonucunda aradığı mutluluğu işinde bulan ve kendini işine veren erkek, tabi ki de başarılı olacaktır. Görüldüğü gibi kadınların da bunda büyük emeği vardır.

" evet azizim! ben hayallerin arkasina gizlenmis olan hayaletleri ariyorum."
Yakup CERAN
Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et
Aktif Üye

Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini

« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2009, 23:18:28 »

Eveeet sonuna kadar dogru bır sozdur.Kadın dırdırı  sayesinde yaşama sevinci ölmüş, işten başka birşey düşünemez hale gelmiş, antidepresanlara mahkum olmuştur.Tüm bunların sonucunda aradığı mutluluğu işinde bulan ve kendini işine veren erkek, tabi ki de başarılı olacaktır. Görüldüğü gibi kadınların da bunda büyük emeği vardır.

Kahkaha bir bayandan bunları duymakta güzel Kahkaha

ben zaten ankette oyumu kullanmıştım

başka işin yokmu diye Gülümseme kim hangisine oy vermiş neden gözükmüyor ?

Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......

« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2009, 12:25:55 »

Alıntı

ahuzarın düşüncesine devam edelim ... yani nasıl bir bayan olursa olsun ister dırdırcı ister geçimsiz ama herhalukarda başarılı bir erkeğin arkasında mutlak bir kadın vardır  Sırıtan bu vazgeçilmez bir gerçek .. dırdırcı kadında erkek mutluluğu işte bulup başarır.. anlayışlı ve destekçi bir bayanda erkek eşinden destek alıp başarıya ulaşır.. yani başarılı erkek kadınsız olmuyormuş  Sırıtan

mayat...
Rmysa ~
**
Aktif Üye
**

« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2009, 12:47:08 »

bi erkeğin bu anketi yapmasına şaşırdm Kahkaha
sonuç herkesin bildiği bsy Kahkaha
tbiki vardır ama orda Başka işin yok mu senin şıkkı daha çarpıcı geldi Kahkaha
кσηуαℓєє
αѕℓα вιяιηιη υмυ∂υηυ кıямα вєℓкι∂є тєк ѕαнιρ σℓ∂υğυ σ∂υя...
Yayın Editörü
Aktif Üye

« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2009, 12:59:57 »

Eee Rmysa  Sizler Açmayınca Ben Açayım Dedim Buyrun Sizde Açın Konu Burda Duruyor Kahkaha

Daha Binlerce Anket Sorusu Yapabilirsin

âsım
âsım
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

Vusulsüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir

« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2009, 14:36:55 »

konu ile çok fzla alakalı olmasa da  Üstad Yahya Kemal'in şu sözünü de eklemek uygun olur galiba bu başlık altında..
demiş ki üstad:
Büyük şair, büyük edebiyatçı olmaktan daha önemli şu üç şey var: Birincisi, evlenip bir yuva kurmak; ikincisi, bir ev sahibi olmak; üçüncüsü, insanlara muhtaç olmayacak kadar parası bulunmak. Ben bunların üçünü de yapamadım. Akşam oldu mu dostlar dağılır, evlerine gider. Ben şu otel odasında yalnızlığı şiddetle duyarım. Ne şiir ne de dostlarım beni bu korkunç yalnızlıktan çekip alabilirler.

Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Anketler & Araştırmalar  |  Sizce Her Başarılı Erkeğin Arkasında Bir Kadın Var Mı? « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: