küçükken olmak istediğiniz meslek...??

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
12 Åžubat 2012, 10:12:32
78913 Mesaj 10712 Konu Gönderen: 1296 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Anketler & AraÅŸtırmalar  |  küçükken olmak istediÄŸiniz meslek...?? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: küçükken olmak istediÄŸiniz meslek...??  (Okunma Sayısı 1382 defa)
_EBRAR_
Aktif Üye
*

« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2009, 19:42:51 »

ögretmen ama olamadim daha malesef olur muyum onuda hic bilmiyorum Üzgün

mert
Aktif Üye

Sende en iyisi ne ise, dostuna ver. Mevlânâ

« Yanıtla #26 : 07 Kasım 2009, 19:51:22 »

Büyüyünce Önce adam olacağım demiştim... 5-10 yaşları. 10-13 yaşları arası futbolcu olacağım ihtimalini ben de görüyorlardı. Bir meslekse Pilotluk olabilir demiştim. 13-17. Bir ara siyaset diye düşündüm, durdum. 16-18. Hayallerimde hala kimya odalarında olsam da.. Fizik mühendisliğine yani özel olarak üretilmiş mekanizmalarının maksimum değerlerini hesaplayıp, gelişimini ve kapasitesini artırmayı hedeflesem de, galiba şimdi önce yine adam olmayı istiyorum.

"Bir ülkede akıl ve sanattan çok servete değer verilirse bilinmelidir ki; orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır." Büyük Frederik
nisan24
Aktif Üye
*

« Yanıtla #27 : 12 Kasım 2009, 17:39:52 »

sınıf öğretmeni olamadım ama mevlam bana öğretmenliÄŸi tadırdı çok şükür.  Gülümseme

çalınan her kapı hemen açılsaydı... ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. Bir kelebek avcisı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa hayatın anlamını eliyle kaymuş gibi bulmak kimin harcıydı..

(imzayı abdullah isimli bir üyenin profilinden aldım hakkını helal eylesin)
aseman
Aktif Üye
**

ve bir gün bu dünya gül bahçesine dönecek..

« Yanıtla #28 : 29 Temmuz 2010, 17:43:48 »

çöpçü olmayı istemiştim..

sonra da biraz büyüyünce de veteriner olmaya karar verdim.

ama kısa sürdü bu heves.ta ki odasının duvarına asılmış at iskeleti resminden 108-109 adet kemik ezberlemeye calısan veteriner adayı teyzeogluyla karşılasıncaya kadar
..Üzgün

maÅŸide seda
Aktif Üye
*

« Yanıtla #29 : 29 Temmuz 2010, 22:41:29 »

küçükken avukat olucağm ben derdm...
olamadım tabi, nasip ama hala içimdeki çocuk hukuk diyor  Kahkaha
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #30 : 29 Temmuz 2010, 23:00:14 »

hmm öğretmenlikle başlayan hayalim çeşitli dallarda gezinip durdu =)

psikolog,veterinerlik gibi bölümleride düşündüm... ama yinede hayalini kurduğum diğer bir bölümü kazandım =)

Sayfa: 1 [2]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Anketler & AraÅŸtırmalar  |  küçükken olmak istediÄŸiniz meslek...?? « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: