Pınar-ı hayat
Aktif Üye

|
 |
« : 24 Temmuz 2008, 11:34:25 » |
|
polis avukat dooktor hemşire mühendis öğretmen pilot gazetecilik. mimar.... (diğerleri ise belirtiniz kendiniz) ben öğretmen olmak istiodum ama şimdi gazetecilik ve polis mesleklerini çok seviyorum bayılıorum.. sizler de paylaşın lütfnn..
|
|
|
|
|
|
'''!!!AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR!!!"' [COLOR=#24
|
|
|
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2008, 11:38:18 » |
|
ben hep pilot olmak istemiştim ama şimdi iletişim fakültesinde okuyorum. hatta bir hafta sonra kanal 7 de işe başlıyorum 
|
|
|
|
|
|
Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
|
|
|
Pınar-ı hayat
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2008, 11:39:38 » |
|
mşşllhh senin işler ii gidiorr 
|
|
|
|
|
|
'''!!!AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR!!!"' [COLOR=#24
|
|
|
Malcolm X
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2008, 11:40:28 » |
|
elhamdülillah rabbim açıyor bir bir kapıları. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pınar-ı hayat
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2008, 12:00:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V3NÜ5
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2008, 19:06:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : 04 AÄŸustos 2008, 14:10:10 » |
|
ben hep VETERİNER olmak istemiştim... hayvanları okadar ok seviyorum ki bu ilerde olmak istediğim mesleği bile etkilemişti ama imam hatip mezunu olduğum için ve önümüzdeki engellerden dolayı bu hayalime veda ettim ve 2 yıllık ilahiyat fakültesi okudum.. şimdide anaokulu öğretmeni olmak için çabalıyorum  bakalım kısmet olurda olursa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V3NÜ5
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 04 AÄŸustos 2008, 14:20:22 » |
|
benimde olmak istediğim meslek anaokulu öğremenliği inş olursun tebessüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #8 : 04 AÄŸustos 2008, 14:23:51 » |
|
inşallah bakalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
**sina**
**Architect**
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Mart 2009, 22:48:32 » |
|
Küçükken avukat olmayı çok istiyordum,ailem de öyle.. Lise de alan seçimi sırasında sayısal derslere daha ilgili olduğumdan,vazgeçmek zorunda kaldım.. Alan seçimi sonrasında ablamın da etkisiyle hep mimarlık istedim.. Çok şükür ki bilinçli olarak istediğim yerdeyim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
körebe
Aktif Üye

αşк мєzнєвι
|
 |
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2009, 00:14:16 » |
|
zaman zaman branşlar değişse de hep öğretmen olmak istedim.. şimdi de genel olarak iyi bir eğitimci olmak isterim..
|
|
|
|
|
|
Ne güzel derin bir âh ile yâd etmek SENİ.. Her dem düşünmek,her dem hayal etmek SENİ.. Ne güzel visalinle gülmek,firakınla ağlamak, Yanmaktan usanmamak,yanarken susamak SENİ...
|
|
|
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Mart 2009, 15:21:58 » |
|
bu soru bana her sorulduğunda "eczacılık" dediğimi çok iyi hatırlıyorum,ailem de böyle olmasını çok istiyordu... Liseye başlarken önüme hedef olarak eczacılığı almıştım ve ona göre yola çıkmıştım ama gelin görün ki şu fizik dersi beni yedi bitirdi. 3 sene fen lisesi işkencesi çektim,2 yıl sayısaldan öss ye hazırlandım ve sonunda eşit ağırlık bölümünden Okul öncesi öğretmenliğini seçtim  ama inanın henüz 1.sınıf olmama rağmen yaptığım seçimden dolayı o kadar mutluyum ki... tebessüm ve venüs sizlere dde şiddetle tavsiye ediyorum bu bölümü "Olanda hayır vardır" (H.S) Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V3NÜ5
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2009, 16:07:28 » |
|
çok saol tatlım ama bnm firkrim brz değişti galiba şuandada piskoloji istiorum ama anakulu öğretmenliğide hala duruyo aklımın bi köşesinde neysa hangsi hayırlıysa o olur inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...
|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2009, 16:17:57 » |
|
amin canım hayırlısı tabi herşeyin.. lise son sınıftayken rehberlik ve psikolojik danışmanlığı da düşünmüştüm aslında ama ne psikolojiyi ne de PDRyi alan dışı tercih olacağı için yazamadım  Mesleğimiz ne olursa olsun Rabbim rızasını kazanarak yapmayı nasip etsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V3NÜ5
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2009, 16:30:14 » |
|
aminnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crazy_Sinan
Uslu Çatlak
Emektar
Aktif Üye

ALLAH yar ve yardımcımız olsun
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Mart 2009, 10:32:34 » |
|
cocukken itfayeci  ama sonralari pilot olmayi istedim hemde cok ama kismet olmadi bende sivil havacilikla ilgileniyorum insaAllah kazasiz belasiz bitirirsem okulumu ogretmen olacagim (bilgisayar ve ogrt. tek. ogretmenligi) hakkimizda hayirlisi
|
|
|
|
|
|
Üsâme İbnu Zeyd (radıyalahu anhümâ) anlatıyor: "Resülullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki:
"Kim, kendisine yapılan bir iyliğe karşı, bunu yapana: "Cezâkellâhu hayran (Allah sana hayırlı mükâfaat versin!)" derse teşekkürü en mükemmel şekilde yapmış olur."
Tirmizî, Birr 86, (2036).
|
|
|
ahmet yalçın
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2009, 13:13:43 » |
|
cevap bence sorunun içinde gibi küçükken........çocuk kalmak yada kuş olup sonsuz kırlarda uçmak yada hayal dünyasında haps olmak baya zor şartlarda büyüdüm ben gerçi hala büyümüş değilim ha büyümekte istemiyorum kendi içsel dünyamda kurgularımla yaşıyorum insan istediği yada olmak istediği yerdedir nikin abı hayat olsa daha iyi olmazmı gerçi tercih senin manada aynı öneri işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koLLama
!!hy!!
Aktif Üye
..Kollamam..
|
 |
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2009, 07:07:06 » |
|
tebesüümcüm veteriner olmak isterim demişin yaa..bende çok seviyodum hayvanları özelliklede köpeklerii...dün arkadaşımla gezerken 3 tane köpek arkamıza bir koştuuu...ödüm filan kalmadıı valla:))) bnm terliklede koşamazdım ben fırlattım terlikleri:  )köpekte terliği alıp götrdüüü  :Dnelr geldi başımaa:))bunların gibi birçok nedenden dolayı veterinerliği hiç düşünnmedim:))ama sana yakışıırrr  ben şimdi ECZACI olmak istiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Efruz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : 02 Ekim 2009, 01:59:03 » |
|
Çocuk yaşlarımda, herhalde babam gazeteci olduğu için gazeteci olmak isterdim birde bazıları sen ileride büyüyünce avukat ol dedikleri için mi bilemiyorum avukat olmak isterdim... tabi küçükken.. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #19 : 02 Ekim 2009, 09:37:59 » |
|
küçükken öğretmen olmak istedim.büyüyünce rahmetli babam derdiki kızım seni doktor yapacağım :)ama kısmet değilmiş. bizde hayat üniversitesinde okuduk ve okumaya devam ediyoruz.aslında okumayı çok seviyor ve istiyordum.halada istiyorum açık öğretimden okusammı diye düşünüyorum  çünkü içimde kaldı bu arzu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Efruz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : 02 Ekim 2009, 12:08:22 » |
|
açık öğretimden okusammı diye düşünüyorum çünkü içimde kaldı bu arzu... Abla bende de tam tersi.Üniversite terkim ve bilerek, isteyerek terkettim. Hiç içimde pişmanlık ya da tekrardan istek yok: ) Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
binti_İslam
Bir garip kul iÅŸte...
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #21 : 02 Ekim 2009, 12:41:35 » |
|
Benim ne olmak istediğim çok değişti  Öğretmenlerime göre karar verirdim ilkokulda.. Matematik öğretmenimi çok severdim bu yüzden matematik öğretmeni olmayı düşünmüştüm .. Sonra eczacılıkta karar kıldım..Lise bitene kadar istedim ama kısmet değilmiş şuan Bilgisayar Mühendisliğinde hatta son sınıftayım.. şuan meslediğimden çok memnunum çok şükür.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkü
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : 02 Ekim 2009, 14:33:23 » |
|
Küçükken hep hemşire olmak isterdim. ama olmadı  ... hala aklımın bir köşesinde. ama şuanki koşullar hemşire olmama imkan sağlamıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Semavi
|
 |
« Yanıtla #23 : 02 Ekim 2009, 14:47:56 » |
|
küçükken webmaster olmak istiyordum  dermişim.. açıkcası o zamanın şartlarına göre kafamda bir meslek oluşmamıştı, ne olmak istediğimi bilemiyordum klasik bir meslek düşüncem yoktu yani.. sonradan zamanın şartlarına göre böyle meslekler çıkınca biz de buna talip olduk..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malcolm X
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2009, 15:00:13 » |
|
Şimdi sadece bana maaş verebilecekleri bir iş istiyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|