Hangi yazarları okumayı tercih edersiniz?

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
19 Mayıs 2012, 10:11:42
79045 Mesaj 10722 Konu Gönderen: 1295 Üye
Son üye: selcen
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Anketler & AraÅŸtırmalar  |  Hangi yazarları okumayı tercih edersiniz? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Hangi yazarları okumayı tercih edersiniz?  (Okunma Sayısı 320 defa)
hilal nevruz
hilal nevruz
Aktif Üye
*

« : 09 Nisan 2009, 12:49:08 »

Daha çok hangi yazarların kitaplarını okursunuz; yabancı mı yerli mi?...
Hangi nedenden dolayı yerli yada yabancı?...
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Åževval
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2009, 19:40:18 »

yerli okuyorum yabancı olunca isimleri tam okuyamıyorum yerler fln filan dilim dönmüo xD ondan zor anlıyorum ve kitaptan sıkılıyorum... yeteri kadar açık olmuştur umarım Gülümseme
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...

« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2009, 11:39:34 »

Kitap okurken bu ayrımı çok fazla yaptığımı söyleyemem Kararsız
Kaliteli kitaplar hem yerli hem de yabancı yazarlar tarafından yazılıyor. Yerli yazarlar tarafından yazılan kitaplar kültürümüze daha yakın yazılıyor gibi geliyor (kültürümüzün yanından geçmeyen yazarlar da var ama onlar istisna) Güncel olan ya da olmayan bir konuyu Türk halkının bakış açısıyla,gelmişi geçmişiyle değerlendirebiliyor.
Yabancı yazarlar ise Türklerden daha çok araştırmacı gelyor bana. En doğru bilgiye ulaşmak içn daha çok çaba sarfediliyor. Eğer sonradan müslüman olmuş bir yazarsa bu daha da güzel. İslam'ın güzelliklerini sonradan bulmuş bir yazar sanki bidaha bırakmak istemiyorcasına sıkı sıkı sarılıyor ve bunu en iyi şekilde ifade etmeye çalışıyor...
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..

« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2009, 21:05:54 »

Üniversiteye kadar roman ve fikir kitapları okurdum. Romanlarda yabancıları, fikir kitaplarında ise genelde yerlileri tercih ederdim. Ama artık bölümümle alakalı kitaplar okumaya baÅŸladım. Bunda da yazar ayırt etmiyorum. Alanımla(reklam)  ilgili ne bulursam kim yazdıysa okumaya çalışıyorum.

Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
Sayfa: [1]
Hayatname.com  |  Gündelik Hayat  |  Hayat Gündemi  |  Anketler & AraÅŸtırmalar  |  Hangi yazarları okumayı tercih edersiniz? « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: