~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« : 13 Ekim 2009, 11:42:04 » |
|
Bilgisayar başındayken size kızan büyükleriniz, beyleriniz veya hanımlarınızın sözleri... ilk ben başlayayım; benim en çok eşim söylenir ve şöyle der; "yeter artık kapatın şu bilgisayarı" yada "en sonunda interneti kapattıracam" veyahutta "daha işiniz bitmedimi" haydi bakalım sıra sizde:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rmysa ~
**
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2009, 12:35:21 » |
|
bu konun açılması iyi olmuş annem : ödewini yap çık , 1 saat izin sana .. aradn 50 dk geçer. Rmysa 10 dk.n kaldı. 5 dk snra son 5 dk.. bn : anne tamam yaa hatırlatma. ooooffffffff...... babam : kzım tamam kalk artık. İşin bitmedi mi hala ( dha bitmemiştir kesin çünkü aradn az zaman geçmiş oluyo.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..
|
 |
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2009, 21:11:24 » |
|
Bana genelde bilgisayar başında olmadığım zaman kızarlar. Olum işin gücün yok mu senin. Git internette takılsana, ne bu guguman kuşu gibi bizimle oturuyosun gibi...
|
|
|
|
|
|
Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
|
|
|
Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......
|
 |
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2009, 21:58:40 » |
|
bende direk modemin fişini çekiyorlar 
|
|
|
|
|
|
mayat...
|
|
|
|
mert
|
 |
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2009, 22:14:21 » |
|
Bilgisayar ve internet galiba bizi öldürüyor... Yaşam ve Hayat burada bu şekilde geçmemeli ama geçiyor.. Di mi ama! Konu ile alakalı olarak, 1-Kalk onun başından da yüzünü görelim, 2-sen bizi hiç sevmiyorsun, 3-bizi bilgisayardan daha fazla özledin galiba, bi de. 4-yumurta koysak altına şimdi civciv olurdu. 5-yeter gözüne yazık 6-Kalk...
|
|
|
|
|
|
"Bir ülkede akıl ve sanattan çok servete değer verilirse bilinmelidir ki; orada keseler şişmiş, kafalar boşalmıştır." Büyük Frederik
|
|
|
Yakup CERAN
Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et
Aktif Üye

Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
|
 |
« Yanıtla #5 : 14 Ekim 2009, 13:43:23 » |
|
Benim işim bu olunca yatarken bile pc yanımda açık olur fakat iş yeri dışında pek fazla kullanmama imkan kalmıyor.. üstteki arkadaşın sölediklerini banada söylerler mesela interneti olan bir eve gitmeyi hiçç sevmem gittigimde oo kavuştun yavukluna.. iki çift lafın belini kırarız gel şuraya sıkılmadın mı iş yerinde zaten pc başındasın gel şuraya dinlen.. böyle şeyler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V3NÜ5
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2009, 20:24:40 » |
|
annem: merve yeter artık siyam ikizi gibi oLdunuz pcyLe..!! (anne abartma istersen..pofff!!) merve hadi kaLk/ hayır anne bitmedi işim/ ne işiymiş bu ya hiç bitmiyo görnde banka patronu sancak/ anne..!! babam: işin ne zamana biter? aceLe et pLanLarı fLn hazırLıycam..(peki baba) ya da hiç hayırLı bi iş yaptığını göremiyorum ne var bu msn-siteLerde bi seferde bi hadis ayet araştır bişey kaybetmezsin ya..!! (ne diyim bunda tıkanıyorum cevap konusunda  hakLısın diyorum ancak..) kardeşim( sefa): geneLde aLana kadar başımda dikiLceğini söyLüyo ama bakyoki umut yok pes ediyo  kardeşim( fatma): ''abLa bana ver oyun oynuycam''  bazen aşağıdan dedemLer fLn geLiyo beni pc başında görünce ananem: ''kambur oLcan merve yazık ediyon gözLerine ''  dedem: ''oyuncağını aLmışın yine'' | tabi bu LafLar yaz ayLarında fLn maLesef okuL döneminde haftada 1-2 sefer abcak girebiLiyorum..|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arzum
Aktif Üye

Huzur,Huzurunda yaşamaktır..
|
 |
« Yanıtla #7 : 14 Ekim 2009, 23:49:24 » |
|
- Hadi kalk -Neye bakıyosun -Yeter artık kapat şunu da yanımıza gel (üstelik fazla girmediğim halde) -Hala işin bitmedi mi ne anlıyosun oraya bakınca gözlerin ağırmadı mı vs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Celâleddin
Celaleddin
Emektar
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2009, 01:12:14 » |
|
babam ; kapıyı açar ve 10 dakikan var der kapatır..10 dakika sonra..... fişi çeker ve gider annem ; azcıkta bana musaade edermisin ? .. anne sabahtan akşama kadar neden bakmadın ? işlerim vardı vakit bulamadım... .. tamam sen söyle ben bakarım babaannem ; yeter artık kör olacan kapat artık başım şişti... (radyo dinlerken şişmmiyor da )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Efruz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2009, 01:40:01 » |
|
Pek böyle sorunum yok çünkü genelde eşimle netten de iletişimimiz çok olduğu için  İşinden dolayı genelde internet ve tel gibi iletişim araçlarından daha çok görüşüyoruz  ve en önemlisi ikimizinde bu konuda bilinçli olduğumuzu düşündüğümüz için sanırım pek sorunumuz olmuyor:) ama ailemin yanında olduğum zamanlar babam hiç dayanamaz gözleriniz bozulur uzun süre kalmayın, sen galiba biraz zayıflamışsın bence burada ki vakti uyuyarak yada dinlenerek geçirsen daha iyi olur gibi  Bende zaten ailemle ve yakınlarımla olduğumda çok fazla kalmam, genelde yanlız kalırsam biraz foruma bakayım, şunu da okuyayım şunu araştırayım diye çok kalıyorum ama yine de çok kaldığım zamanlar(işim olmadığı zamanlar haricinde) yanlız olduğum için mi yoksa alışkanlıktan dolayı mı yada gerçekten birşeyler araştırıp, öğrenmek, paylaşmak ve bilgilerimi pekiştirmek için mi çok kalıyorum emin değilim. Bilgisayar ve internet galiba bizi öldürüyor... Yaşam ve Hayat burada bu şekilde geçmemeli ama geçiyor.. Di mi ama! Yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2009, 10:29:22 » |
|
babam ; kapıyı açar ve 10 dakikan var der kapatır..10 dakika sonra..... fişi çeker ve gider Kahkaha annem ; azcıkta bana musaade edermisin ? .. anne sabahtan akşama kadar neden bakmadın ? işlerim vardı vakit bulamadım... .. tamam sen söyle ben bakarım Kahkaha
babaannem ; yeter artık kör olacan kapat artık başım şişti... (radyo dinlerken şişmmiyor da ) Kahkaha Kahkaha çok komik ya buna çok güldüm ve çok hoşuma gitti:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rmysa ~
**
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2009, 21:12:52 » |
|
anne ödewlerim var bna ver birazda. - Ben yaparım kızm. (ve yaptıııııııı .... )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Kasım 2009, 18:54:43 » |
|
rumeysa;anne ya sende şu hayatnameye çok takıyorsun. kendisi okul olduğu için giremiyorya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azure
MaZuRe
Emektar
Aktif Üye

LÜKSTE OYALANACAK KADAR VAKTİMİZ YOK ......
|
 |
« Yanıtla #13 : 23 Kasım 2009, 19:00:32 » |
|
hmm bu konu .. şimdi bayram temizliği ağzı bir o kadar daha meşhur ..
|
|
|
|
|
|
mayat...
|
|
|
Malcolm X
İlk içtiğim sigara paketine sigara şiire faydalıdır yazdım...
Emektar
Aktif Üye

Şan yalnız Allahındır, benim olan günahlarımdır..
|
 |
« Yanıtla #14 : 03 Aralık 2009, 18:46:45 » |
|
Kalk lan birazda ben oturayım 
|
|
|
|
|
|
Şan yalnız Allah'ındır. Benim olan tek şeyse günahlarımdır.
|
|
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #16 : 05 Aralık 2009, 01:10:12 » |
|
Kucağına al da yat bari bu da çok güzel ve komikmiş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...
|
 |
« Yanıtla #17 : 19 Mart 2010, 02:56:49 » |
|
evdeyken günün telaşesinden bilgisayara fırsat kalmıyor genelde akşamları bakabiliyorum (10 dan sonra falan  ) ve bi süre sonra annem uykulu gözlerle : Kızım sen yatmadın mı daha.. üfff ne var şu bilgisayarda diyor (kendisi oturunca ben süre tutcam diyorum bana kızıyor o da ayrı bi konu tabi  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yakup CERAN
Sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terk et
Aktif Üye

Hayrından umutsuzum getirme bari şerrini
|
 |
« Yanıtla #18 : 19 Mart 2010, 09:52:45 » |
|
Gurbet olunca özlem gidermek için gidiyorum konyama.. tabiki lapitopcuğumla annem sen bizim için mi geldin onun için mi.. Sen bizi özlememişsin.. bende hemencek anne ben sizle konuşurkende yazarım diyorum inanmıyor Birde laptopla ranzamda takılırken bazen uyuyup kalıyorum. üst ranza olunca haliyle üşenip öylece yatıyorum laptop üstümde öyle açık kalıyor sabah kalkıyorum laptop yok arıyorum böyle yok.. sonra bir doğrulduktan sonra laptop belimin altına gitmiş  bir keresinde hopp ranzadan düşüyorken tuttum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebessüm
TeBeSsüM
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #20 : 19 Mart 2010, 13:27:34 » |
|
Annem ; " Ne var bu internette başından kalkmak bilmiyorsun "  Ben ; " Anne hayatname var ,onun için uğraşıyorum  " Annem;" Boş ver kızım, dersine bak "  Bilindik anne cevabı : ders,ders... =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r-e-y-y-a-n
reyyan
Yayın Editörü
Aktif Üye

Sevginiz gerçek, sevdiğiniz değer olsun...
|
 |
« Yanıtla #22 : 19 Mart 2010, 23:40:19 » |
|
evvet suçluyu bulduk... ben çok gülüyorum bu sayfada ya,süper yorumlar var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ ѕєℓмα ~
Selma ÇAKAN
Yayın Editörü
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #23 : 19 Mart 2010, 23:59:58 » |
|
ama hangi kızım dedi onu söylemiyorum :)suçluyu ele vermeyim  ben çok gülüyorum bu sayfada yazılanlara ve çok hoşuma gidiyor iyiki başlatmışım bu konuyu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rabia
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2010, 13:10:33 » |
|
Bende uzun süredir dayımlarda kalıyorum...Aceleci gibi giriyo odaya,kızım hadi hadi yeter artık kalk uyu yarın kalkamazsın Çok haklı ama napim işim bitmiyo bir türlü:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|